DV2022 Bekleme Odası
-
Hakkımızda hayırlısı olsun bende yerimi alayım DV2022 başvurusunda YOU HAVE BEEN RANDOMLY SELECTED yazısını görmek nasip olsun inşallah.
-
şimdiden yerimizi aldık 😂😂😂😂 hedef 2022
-
@haymatlos_ Salt ümit değil tabi. Bazı ipuçları var bu yönde.
-
ikiside farklı niye başvuramayacaksınız ki
-
@Drywall bizi de bilgilendirirseniz
-
Umutlar seneye artık.
-
Sorun sende değil bende, Amerika
-
@HPX hoşgeldin sana da çıkmadı yani (fransıza çıkmışmı ) :)
-
@haymatlos_, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@HPX hoşgeldin sana da çıkmadı yani (fransıza çıkmışmı ) :)
aynen cikmadi 😒 ikinci senem ve cikmadi :D halbuki almanyadan başvuran çok yok, anlamadım gitti
-
@HPX avrupa kıtası olunca ukrayna vs. de yüzbinler başvuruyor
-
Yok yok ağlamıyoruz gözümüze greencard kaçtı 🤭
-
@haymatlos_ O dün değil miydi ya :)
-
@haymatlos_, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@HPX avrupa kıtası olunca ukrayna vs. de yüzbinler başvuruyor
dogrudur.. ve doğru düzgün resimleride kontrol ettirmemiz lazım bence, cünki resmimden fazla emin degildim.. bu sene artık insallah düzeltip doğru düzgün başvuru yapabiliriz
-
@FreeMen işte etkisi bugün olur mu diye
-
@HPX fotoğrafçı resmiydi benimki
-
@serdal ozulku diye yaz
-
Ilk yıldan çıkan şanslılardan olamadık bakalım 2022 çekilişinde kaderimiz değişecek mi. Bol şans şimdiden...
-
Herkese merhabalar. Bugün itibari ile aranıza katılmış bulunuyorum. Yıllardır okuyup okuyup kaçardım. Bu sefer ön saflardan DV2022 için rezerve alıyorum. Birde böyle deneyelim. :)
-
artık gökten bir amerikalı insin alsın beni diyorum :)
-
Ekşi'de çok değişik muhabbetler dönüyor :) https://eksisozluk.com/green-card--89403?p=427
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum