DV2022 Sonuç Odası
-
@OgiTheChamp, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
arkadaşlar çok seri yardımlarınızı istiyorum. Seçilmişim fakat ds260 formunu doldurmadan önce önemli olduğunu düşündüğüm bir şey var. Pasaportumun tarihi 20 gün sonra sona eriyor. Formu doldurmadan önce yeni pasaport çıkartıp onunla mı doldurayım yoksa çekiliş için doldururken kullandığım pasaport bilgilerimle mi doldurayım. Hemen doldurmam gerekiyor? yardım ederseniz sevinirim
tebrikler, sorularinizi su baslikta sorabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4298/dv2022-2022-green-card-lotosu-aşamaları
-
@reader tebriklerrrrr 🙏🏻🧿🎯🤞🏻
-
-
@Talhagokmenn, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
Ben bakamıyorum neden acaba bilen varmı telefondan tabletten bilgisayardan sürekli site boşa düşüyor ????
tekrar tekrar denemeniz gerekiyor maalesef.
-
Çok şaşkınım 4.yıkınızda çıktı ama gidebilirdi miyiz bilmiyorum konsolosluklar çalışır inşallahhh
-
@Mert-doğan tebrikler dostum 🎯👍🏻🙏🏻🤞🏻🧿
-
@Hasan-Özler, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
ABD DW 2022 ÇEKİLİŞİNİ KAZANDIM CASE NUMBER 2022EU6800 'LER DE ARKADAŞLAR
tebrikler
-
@broker, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
Selam arkadaşlar,
Sanırım 8. yada 9. başvuruda çıktı. Case number 9xxx.Gözün aydın. Tebrikler :)
-
@Hasan-Özler, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
ABD 'DE BUNA ÇOK İHTİYAÇ VAR
forumda yazarken kucuk harf kullanin
-
The requested URL was rejected. Please consult with your administrator. Sonuçlara bakarken bu çıkıyor?bunun nedenini bilen varmı.acaba bizim başvurunuz kabul edilmemiş mi?
-
@reader 4 kisiye birden cikmasi buyuk sans. Tebrik ederim.Gidersiniz merak etmeyin. 🙏🏻🧿👍🏻👏
-
@reader, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
İnanamıyorum eşime çıktııııı
Case no muz 3000lerde😂😂😂😂Çok çok çok tebrik ederimmmm yolunuz açık olsun...
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
@Mert-doğan, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
@Mert-doğan, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
Bu sene ilk defa başvuru yaptık. Totemimizle buradayız. Umarım başvuran, ihtiyacı olan herkese çıkar.
13xxx case number ile have been randomly selected. GC kazanan herkesi tebrik ederim. Çıkamayan arkadaşlar için de önümüzdeki sene için iyi dileklerimi yolluyorum.
tebrikler, su basliktan devam edebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4298/dv2022-2022-green-card-lotosu-aşamaları
Güne sizin Ekşi Sözlük'teki yazınızı okuyarak başlamış ve epey umutlanmıştım. Kasım ayından beri yesilkartforum.com'u takip ediyorum ve sizin de katkıda bulunduğunuz yazılardan dolayı epeyce yararlanıyorum. Umarım ABD'ye gidebilirim ve gittikten sonra yesilkartforum kullancılarına yardımcı olabilirim.
Yanıtınız için teşekkür ederim.
-
@uysalkedi Çok teşekkürler dostum, var ol.
-
@comertcimen, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
Sonuçlarımı görmeye çalıştığımda bunu diyor. Sebebini bilen var mı?
The requested URL was rejected. Please consult with your administrator.farkli bir web browser'dan deneyebilirsiniz.
-
@broker, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
Selam arkadaşlar,
Sanırım 8. yada 9. başvuruda çıktı. Case number 9xxx.Hayırlı olsun. Süreci sorunsuz atlatmanız dileğiyle.
-
Arkadaşlar herkese selam bana çıkmadı eşime çıktı. İlk başvurumuz
CN ilk 1000de. Hayırlısı olsun. -
@comertcimen opera, firefox, chrome gibi tarayıcılarından bakabilirsiniz.
-
@Ahmet-Kölüş Hayırlı olsun, tebrik ederim. Süreci sıkınrtısız atlatmanız dileğiyle.
-
@Ahmet-Kölüş, içinde söyledi: DV2022 Sonuç Odası
Arkadaşlar herkese selam bana çıkmadı eşime çıktı. İlk başvurumuz
CN ilk 1000de. Hayırlısı olsun.Tebriklerrr 🙏🏼🙏🏼
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum