[Arşiv] Sayılar ile DV 2018
-
HERKESE IYI BAYRAMLAR! AKSAMA GUZEL BIR HABER ALMAK DILEGIYLE!
-
@greencardli58 öyle bir hata yapacaklarını sanmıyorum. Dil sürçmesi olabilir. Zaten büyük ihtimal bugün açıklanır. Umarım güzel haberler alırız
-
Current kelimesini biz aktif anlaminda kullaniyoruz onlar mevcut anlaminda kullanmis olabilir.zaten cokta farketmez bi kac saat sonra ogrenicegiz
-
herkese iyi bayramlar.
-
İyi bayramlar
-
Ağustos bülteni açıklanmadan önce küçük bir data paylaşayım istedim. Brit'in de devamlı etrafında hesaplamalar yaptığı ve yakın bir zamanda tekrar DV4ROGER tarafından güncellenen bir kota vardı. Bu kotayı hesaplayan arkadaş yine yakın zamanda unused visa'lar için yasada geçerli bir ibare olduğunu ve bu unused visa'ların dağıtılması gerektiğini (zorunlu) belirtliyor. Ve bu bültende bunun etkileri olabilceğini söylüyor.
Yasada geçen ibare şu ;
excess visa numbers shall be made available to natives [...] of the other regions in proportion to the percentages [...]shall verb
(MODAL VERB) when drafting a legal document, the term shall is used to indicate that something must be done, as opposed to the term may which simply means that something is allowed (ie that it can be done, but does not have to be done)Hatta Brit ve DV4ROGER bu ibaredeki "shall"'in zorunluluk (must) mu yoksa niyet (intent) mi olduğunu tartıştışmışlar. Yani bizim de yıllardır tartıştığımız bu "verb"leri bir İngiliz bir Amerikalı bile tartışıp ne anlama geldiğini sorguluyor şaka gibi

Sonuç olarak yasa bu unused visa'ların dağıtılmasını öngörüyor.
Yine DV4ROGER'ın kota hesabında Asia'ya 8565 visa düşüyor. En kötü senaryoda Asia bu kotalarının 5400'ünü kullanırsa EU, OC, SA bölgelerine 3150 visanın dağıtılması gerektiğini söylüyor. Tabii bunun büyük bir çoğunluğunu EU bölgesi alacaktır.Tekrar herkese iyi bayramlar.
-
Bitti bu iş
-
Bitti derken ne demek istesiniz
-
Açıklandı 23.325
-
Gercektenm
-
23 325. bizimki burda bitdi
-
Olamaz ya olamaz
-
aynen gecmis olsun. Guzel bir haber olur diye oncesinde motivasyon postu paylasayim dedim ama cok uzgunum maalesef ..
-
helal olsun gerçekten asia ve afrikayı current yapmak zenci merakı varmış demekki bunlarda
-
-
bu kadar bekledik bir şey olacak diye hiç bişey olmadı
-
Hayatımda daha fazla üzüldüğümü hatırlamıyorum
-
herkes kendine iyi baksın bir macera daha böyle son buldu.
-
@metert allah belanızı versin sizin serefsizler nasıl curent yaparlar ya diğerlerini nalet olaun
-
çok memnun oldum sizleri tanıdığıma arkadaşlar kendinize dikkat edin
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.