DV2022 Bekleme Odası
-
Totem yaptım çıkarsa oturup ağlıyacam 🙈
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Çok değişik bir totem 😂 sanki totem yapmasan mutluluktan ağlamayacaktın 😁😁
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@nevzatyildizz, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Bekoray, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@nevzatyildizz alışverişi yapıyorlar ama hiç işe gitmeden günlerinin tamamını bu kupon yolunda harcıyorlar diye biliyorum. Akıl ve ruh hastası olmak lazım öyle yapmak için. Tabi siz izliyorsunuz daha iyi biliyorsunuzdur ben en son 1 sene önce izlediydim ordan hatırladığım kadarıyla bunları söyledim. İşi olan insanın bu kadar biriktirebileceğini sanmıyorum.
Forumda birisi yazdı meraktan açtım 2 bölüm izledim şuanda canlı dersteyim, öncesinde de izlemişliğim yok :) Kuponları nasıl bulduklarını merak ettim ben, o gazetelere para vermiyorlar mı bedava mı alıyorlar? Sırf kupon var ve bedava diye 50 tane çamaşır deterjanı almak normal bir insanın işi değil ama 1000 dolarlık alışverişi bedavaya getirmek çok ilginç :)
Aslında bir çoğunu ihtiyaç sahiplerine verilmesi için derneklere veriyorlar daha mantıklı alıp evde kullananlar da var tabi ama bazıları hastalık seviyesinde onlar derneklere bağış yapıyorlar
Kadın evin her odasına raf yapmış market gibi ürünler bütün odalarda raflarda duruyor :)
bazıları sıkıntılı olabilir de benim izlediklerimin hepsinde market çıkışına bi kamyon geliyodu herşeyi kamyona yükleyip gönderiyolardı
İlerleyen sayfalarda bahsi geçmiş olabilir ama o aldığı ürünleri paraya çeviriyordur sonradan. Herhalde iyi kazandıkları da oluyordur ara ara.
-
Çok değişik bir totem 😂 sanki totem yapmasan mutluluktan ağlamayacaktın 😁😁
@tolgasatir ya tutarsa işte umut fakirin ekmeği 🙈
-
@tolgasatir b planımız 😂 kanada da öğrencilik.
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir b planımız 😂
Yok o değil duolingo puano istemeleir çok saçma geldi benim 1085 puan var beni neryee alıyolar bu durumfa 😁😁
-
@Emtee İnşallah inşallah :)
-
@hadi-BE, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Bekoray, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@nevzatyildizz alışverişi yapıyorlar ama hiç işe gitmeden günlerinin tamamını bu kupon yolunda harcıyorlar diye biliyorum. Akıl ve ruh hastası olmak lazım öyle yapmak için. Tabi siz izliyorsunuz daha iyi biliyorsunuzdur ben en son 1 sene önce izlediydim ordan hatırladığım kadarıyla bunları söyledim. İşi olan insanın bu kadar biriktirebileceğini sanmıyorum.
Forumda birisi yazdı meraktan açtım 2 bölüm izledim şuanda canlı dersteyim, öncesinde de izlemişliğim yok :) Kuponları nasıl bulduklarını merak ettim ben, o gazetelere para vermiyorlar mı bedava mı alıyorlar? Sırf kupon var ve bedava diye 50 tane çamaşır deterjanı almak normal bir insanın işi değil ama 1000 dolarlık alışverişi bedavaya getirmek çok ilginç :)
Aslında bir çoğunu ihtiyaç sahiplerine verilmesi için derneklere veriyorlar daha mantıklı alıp evde kullananlar da var tabi ama bazıları hastalık seviyesinde onlar derneklere bağış yapıyorlar
Kadın evin her odasına raf yapmış market gibi ürünler bütün odalarda raflarda duruyor :)
bazıları sıkıntılı olabilir de benim izlediklerimin hepsinde market çıkışına bi kamyon geliyodu herşeyi kamyona yükleyip gönderiyolardı
İlerleyen sayfalarda bahsi geçmiş olabilir ama o aldığı ürünleri paraya çeviriyordur sonradan. Herhalde iyi kazandıkları da oluyordur ara ara.
İhtiyaç sahipleri için derneklere bağışlıyoruz buda bizi çok mutlu ediyor faşan diyolardı ama tabi tamamen realty show da olabilir.
-
Çıkarsa çıldırırız yaaa ben vize basılmış pasaport elime geçene kadar kimselere de söylemicem içime içime çatlarım artık... ☺️
-
Hiç söylemediniz sonuç Odası açılmış. 1 ileti yazdım valla totem yaptım yazmıcam başka 🙈
-
@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Çıkarsa çıldırırız yaaa ben vize basılmış pasaport elime geçene kadar kimselere de söylemicem içime içime çatlarım artık... ☺️
Ya ben hiç yapamıyorum öyle şeyler hakkaten çatlarım ben içimde tutamam hiç bişeyi 🙄🙄
-
@hascerob benim ağzım durmaz biliyorum kendimi ama söylememek lazım ya aynı fikirdeyim ✌️
-
-
Hiç söylemediniz sonuç Odası açılmış. 1 ileti yazdım valla totem yaptım yazmıcam başka 🙈
Mülakat deneyimleri odası da açılmış 😁😁
-
Bir şeyi çok merak ediyorum emlak sitelerinde ev falan bakıyoruz ya hani televizyonları özellikle tavana doğru takıyolar o şekilde nasıl izliyorlar? Durup dururken kendime dert edindim şimdi :)
-
Ya ben hiç yapamıyorum öyle şeyler hakkaten çatlarım ben içimde tutamam hiç bişeyi 🙄🙄
Normalde ben de tutamam ama mecbur tutcam ya alamazsam bir de millete laf anlatamam
-
adınız mı, benim mehmetçiğimin canını niye tehlikeye atıyorsunuz nöbet kulübesi mi kaldı artık sınır da şuraya kamera koyun delirtmeyin beni, benim mehmetciğim namlu u
Allah rahmet eylesin, başın sağolsun :/
-
@ahsenaydgdu 105 Duolingo nedir, kazanılan taç sayısı mı?
-
@hascerob Hemen :)
https://www.youtube.com/watch?v=GmLjr6JVVIABu ne böyle o kadar alışverişi ne yapcak çok merak ettimm
-
@hascerob 3. Bölümde aldığı şeylere yer açmak için dolabındakileri dağıtıyor :) Diyor aramızda en çok kimin bebek bezi var onun ama kimin bebeği yok yine onun :) Hastalık bence
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum