Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• herkese bol sans, arkadaslarim icin basvurdum, onlardan bazilari cikarsa gitmesek olur mu? cikarsa 6 ay orda 6 ay Turkiye de yasarim gibi bencilce seyler sacmaladiktan sonra tepkimi gosterdim, kimsenin gozunu korkutma amacim yok fakat bu basit bisey degil, eger o kafada ve o gucte bi karakteriniz yoksa, basvuru yapipda diger gitmek isteyen insanlarin ve ihtiyaci olan insanlarin hakkini kimse yememeli, aklinizda yapamazsam en kotu ulkeme donerim gibi bi dusunce dahi olmamasi lazim, tamamen goc etmek artik yeni bi hayata bambaska bi dunyaya baslamaktir, su yemegi ozlerim, bu arkadasim olmadan nasil yaparim diye dusunmeyin aklinizda varsa birakin basvurmayin, zaten basvuruyu yapmadan once kafada herseyin oturmus olmasi lazim net kesin bi sekilde, sen basvuru yapiyosun goc etmek istiyosun bir paragraf yaziyi dahi okumaya useniyorsun o zaman kusura bakma kardesim bu durumda senin gibilere cikmamasi daha yerinde olur, umarim heycanla sonuclarini bekleyen arkadaslar icin hersey gonullerince olur bol sans herkese 🙂

• @nevzatyildizz, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Kim düşürdü beni bu Kupon Çılgınlığı batağına çabuk çıksın ortaya 🙂 Kupon kullanıldığını falan biliyordum da böyle bir şeyi ilk kez gördüm 1200 dolarlık alışverişe 20 dolar ödemek nedir 🙂

Beni de düşürsenize o çılgınlığaaa vakit geçer 🙂

• ⭐⭐⭐

@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@nevzatyildizz, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Kim düşürdü beni bu Kupon Çılgınlığı batağına çabuk çıksın ortaya 🙂 Kupon kullanıldığını falan biliyordum da böyle bir şeyi ilk kez gördüm 1200 dolarlık alışverişe 20 dolar ödemek nedir 🙂

Beni de düşürsenize o çılgınlığaaa vakit geçer 🙂

TLC Kupon çılgınlığı yaz google a çıkar sanırım tam emin olmamakla birlikte 😃

• @tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Old-Traveler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Gc den nezaman askerlik muhabetine geldiniz?

Zaman geçmiyor konular tükeniyor 😃

Yokki bizim böyle anılarımız. Bi ağız tadıyla askerlik yaamadık ki. Ah ah

• ⭐⭐⭐

@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Gc den nezaman askerlik muhabetine geldiniz?

Zaman geçmiyor konular tükeniyor 😃

Yokki bizim böyle anılarımız. Bi ağız tadıyla askerlik yaamadık ki. Ah ah

bakma bizde uyku muhabbetinden geldik 🙂 ama paşam aklıma gelince kötü oldum gene keşke açmasaydım konusunu dedim

• @tolgasatir Allah rahmet eylesin 🙏🏻 Seninde başın sağolsun dostum 😞

• ⭐⭐⭐

@Emtee, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@tolgasatir Allah rahmet eylesin 🙏🏻 Seninde başın sağolsun dostum 😞

Milletimizin başı sağolsun çok iyi bir Paşaydı, bir gün bir albay ı azarladığını duymuştum gözlerim yaşarmıştı, rahatsız olmazsanız anlatayım paşanın özünü anlamanız için

• Yarın ki sonuçlara nereden bakıyorduk ?

• Heyecean had safhada dyosunuz
    Geçer be çabuk geçer alışırsınız
    Kaptırmayın fazla sonra travması ağır olur
    Olanları gördük şeettmemek lazım

• ⭐⭐⭐

Kara kuvvetlerinde Tümgeneral di o zaman İstihbarat başkanıydı , kurulacak karakol lokasyonları ve planları bizim paşamız imzalamadan ilerlemiyordu, Albay ın bir tanesi projeyi getirdi odasına arz a girdi, 5 dk sonra Paşa bagırmaya başladı "lan olum siz nasıl insanlarsınız bu binada bile 1000 e yakın kamera var şu karakol a 10 tane kamera bi tane de tam dönen thermal kamera koyamadınız mı, benim mehmetçiğimin canını niye tehlikeye atıyorsunuz nöbet kulübesi mi kaldı artık sınır da şuraya kamera koyun delirtmeyin beni, benim mehmetciğim namlu ucunda nöbet tutmayacak orda onaylamıyorum çık şimdi" dedi ve kovdu albayı gözlerim doldu valla o an

• @tolgasatir hahaha aynen çok değişiyorlar bazen bakıp diyorum sen kimsin diye anneeee yaaa diyo😁

• çok fena askerlik yaptım ben anlatsam varya yıllar sürer bitirmesi o yüzden anlatmıyorum.

• ⭐⭐⭐

@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

çok fena askerlik yaptım ben anlatsam varya yıllar sürer bitirmesi o yüzden anlatmıyorum.

Benimki askerlik anısından çok Şehit olan Korgenerali anmak oldu biraz daha 🙏 🙏 🙏

• ⭐⭐

@dnzozdm Başvuru yaptığınız sayfadan

• @Emtee şu an için kendime bile bir aktivite bulamadım uyusam mı diye düşünüyorum 😂

• @Emtee, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Resmi Açıklama Geldi 🗽

Bakanlik calisiyor 👍😃

• @physicismagister aynı şekildeyim can sıkıntısından saçma haberleri izliyorum 😂

• @MySea ekmeğimizin peşindeyiz 😂🗽

• TLC de program izliyorum uzun zamandır. Evleri ya sev yada sat programı. Bu amerikalılar evlerinde çok fazla dolu cok eşya var. Saçma bi kalabalıkla dolu. Anlamıyorum bu amerikalılar bende mi öle olacam 😂😝😂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

123

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |