DV2022 Bekleme Odası
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Ben kız kardeşim ve erkek kardeşimin eşini maddiyatını karşılayıp onlara öğretip arka planda kıvırana kadar destek olup, onlara bırakıcam. Ekstra gelir kapısı yapsınlar diye. Ben oralara gittiğimde oradan da daha düzgün desteklerle iyileştirmelerine yardımcı olur kardeşlerime bir faydam olur diye düşünüyorum. Gerçi hoş ilk fırsatta yanıma alıcam hepsini, kardeşlerimle birbirimize bağlıyızdır. Ek iş her zaman iyidir ama 🙃
İlk aşamayı atlatınca herşey kurulunca çok büyük bi iş kalmıyo zaten sadece ülke araştırması kalıyo o ülkelerde ne satar falan düşünmek kalıyo
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
o değilde @Hyller @ahsenaydgdu @Zelene @Rhonster @Ping-PONG akşam İlkay Zaman da canlı yayındayım :) 21.30 da bekleriz yani ben tam ne zman giricem bilmiyorum da 21.30 da başlayacak dedi yayın
Ben de izlicem.. alarm kurdum şimdi :)
valla herkesi etiketleyemedim :D isim hafızam çok zayıftır :D @ yazınca kimleri gördüysem etiketledim :D bekleriz :)
Etiket beklemedim zatenn izlerim ben :) bize de selam gönder :) ü
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir ücret ne kadardı söyledin ama ben kaçırdım mı 🤔
1599 dolar verdim ben
En kısa sürede gani gani çıkar parasını inşallah 🙏 @tolgasatir
-
o değilde @Hyller @ahsenaydgdu @Zelene @Rhonster @Ping-PONG akşam İlkay Zaman da canlı yayındayım :) 21.30 da bekleriz yani ben tam ne zman giricem bilmiyorum da 21.30 da başlayacak dedi yayın
Ben de izlicem.. alarm kurdum şimdi :)
valla herkesi etiketleyemedim :D isim hafızam çok zayıftır :D @ yazınca kimleri gördüysem etiketledim :D bekleriz :)
Etiket beklemedim zatenn izlerim ben :) bize de selam gönder :) ü
valla az önce aklımdan geçiyodu siteyi nasıl sıkıştırırım diye :)
-
@tolgasatir forum aileme de sevgiler selamlar 😁
-
@tolgasatir ücret ne kadardı söyledin ama ben kaçırdım mı 🤔
1599 dolar verdim ben
En kısa sürede gani gani çıkar parasını inşallah 🙏 @tolgasatir
inşallah bakalım şuana kadar hala tek satıştayım, gerçi ilk 3 ay satış beklemeyin diye önceden söylemişlerdi ama güzel kar getirdi tek satış bile çıkartacak gibi inşallah :)
-
Bugün hıdırellez gideyim de gül ağacı dibine amerikan bayrağı çizeyim, green card çizeyim. Siz de yapınn :)
-
Bugün hıdırellez gideyim de gül ağacı dibine amerikan bayrağı çizeyim, green card çizeyim. Siz de yapınn :)
onu sabah gün aymadan almak gerekiyordu dimi :D
-
onu sabah gün aymadan almak gerekiyordu dimi :D
Ben yatmadan inerim herhalde. Bilmiyorum ki tam olarak
-
@bidünya Hosbuldum :) cok tesekkur ediyorum..
-
@Sezin, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@bidünya Hosbuldum :) cok tesekkur ediyorum..
Şuan videonuzu izliyordum :D
-
@SparoX, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@denizci10
Tampaya +1 mülteci bileti lütfen =)En önden biletiniz hazır🤣🤣 gel vatandaş gel direkt Tampa... 😂😂
-
Ben şimdi gidiyorum gömmeye dileğimi 😁
-
Allah kabul etsin :D bizim nickleri de sağına soluna yazsaydın birlikte giderdik Amerikaya :D
-
Allah kabul etsin :D bizim nickleri de sağına soluna yazsaydın birlikte giderdik Amerikaya :D
Tüm dileklerim en çok isteyenler için her zaman 🙏
-
@tolgasatir
Apache ler olarak cumartesi akşamı bu soluk benizli @denizci10 un kafa derisinden kendimize kemer yapıyoruz. Sonra Büyük Şef Oturan Boğa ( @MySea ) nin elinden ayahuasca mızı yudumlayıp ayine katılıyoruz. Dağdan Kopan Sabah Rüzgarı, Gerenimo ve Pocahontas ile atımıza atlayıp soluk benizli kovalıyoruz. Dur bir dakika zılgıta eşlik edecek bir de hatun lazım bize Mehtapta Kokan Güzel Çiçek te bize eşlik etsin. 🤣 -
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir
Apache ler olarak cumartesi akşamı bu soluk benizli @denizci10 un kafa derisinden kendimize kemer yapıyoruz. Sonra Büyük Şef Oturan Boğa ( @MySea ) nin elinden ayahuasca mızı yudumlayıp ayine katılıyoruz. Dağdan Kopan Sabah Rüzgarı, Gerenimo ve Pocahontas ile atımıza atlayıp soluk benizli kovalıyoruz. Dur bir dakika zılgıta eşlik edecek bir de hatun lazım bize Mehtapta Kokan Güzel Çiçek te bize eşlik etsin. 🤣:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Tüm dileklerim en çok isteyenler için her zaman 🙏
İnşallah canı gönülden isteyen herkese çıkar :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone:
-
@sinemüren Henuz sormadım sinem hanım, 8 mayısı bekliyorum sonra @denizci10 un dediği gibi bütün tuşlara basıcaz :)))) Ama benim hayalim market işi değildi birde sanırım eyalette çok önemli galiba onlar utahta
-
@tolgasatir yaaapmaa izlemeyi çok isterdim. umarım kaydeder gece bakarım, favori dizim var bu akşam ona bakaccağım :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum