DV2022 Bekleme Odası
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Ben şimdi gidiyorum gömmeye dileğimi 😁
Allah kabul etsin :D bizim nickleri de sağına soluna yazsaydın birlikte giderdik Amerikaya :D
Tüm dileklerim en çok isteyenler için her zaman 🙏
-
@tolgasatir
Apache ler olarak cumartesi akşamı bu soluk benizli @denizci10 un kafa derisinden kendimize kemer yapıyoruz. Sonra Büyük Şef Oturan Boğa ( @MySea ) nin elinden ayahuasca mızı yudumlayıp ayine katılıyoruz. Dağdan Kopan Sabah Rüzgarı, Gerenimo ve Pocahontas ile atımıza atlayıp soluk benizli kovalıyoruz. Dur bir dakika zılgıta eşlik edecek bir de hatun lazım bize Mehtapta Kokan Güzel Çiçek te bize eşlik etsin. 🤣 -
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir
Apache ler olarak cumartesi akşamı bu soluk benizli @denizci10 un kafa derisinden kendimize kemer yapıyoruz. Sonra Büyük Şef Oturan Boğa ( @MySea ) nin elinden ayahuasca mızı yudumlayıp ayine katılıyoruz. Dağdan Kopan Sabah Rüzgarı, Gerenimo ve Pocahontas ile atımıza atlayıp soluk benizli kovalıyoruz. Dur bir dakika zılgıta eşlik edecek bir de hatun lazım bize Mehtapta Kokan Güzel Çiçek te bize eşlik etsin. 🤣:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
Ben şimdi gidiyorum gömmeye dileğimi 😁
Allah kabul etsin :D bizim nickleri de sağına soluna yazsaydın birlikte giderdik Amerikaya :D
Tüm dileklerim en çok isteyenler için her zaman 🙏
İnşallah canı gönülden isteyen herkese çıkar :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone:
-
@sinemüren Henuz sormadım sinem hanım, 8 mayısı bekliyorum sonra @denizci10 un dediği gibi bütün tuşlara basıcaz :)))) Ama benim hayalim market işi değildi birde sanırım eyalette çok önemli galiba onlar utahta
-
@tolgasatir yaaapmaa izlemeyi çok isterdim. umarım kaydeder gece bakarım, favori dizim var bu akşam ona bakaccağım :)
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir yaaapmaa izlemeyi çok isterdim. umarım kaydeder gece bakarım, favori dizim var bu akşam ona bakaccağım :)
sadakatsiz deme lütfen :D
-
@tolgasatir ahahahahahah :grinning_face_with_big_eyes:
-
Totemi olan var mı? Ben tam 00:01'de bakacağım 9 mayıs :)
-
@this-time89, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Benim ilk başvurum ama zaten yoğunluktan giremeyip geç saatlerde bakarım diye düşünüyorum :)
-
Ben oğluma enter tuşuna bastırmayı planlıyorum inşallah becerebilirim :D
-
Bu hiç aklıma gelmemiştiii.. 12 mayıs sabahı ben de Rob’a bastırtayımm
-
@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Bu hiç aklıma gelmemiştiii.. 12 mayıs sabahı ben de Rob’a bastırtayımm
ohoo ben ismini bile Amerika ya gideriz diye türkçe karakter olmayacak şekilde seçtim :)
-
Merhabalar, şu DS260 formunda yer alan adres belirtme işlemi için yeni bir düzenleme var mı?
-
@serhıldan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Merhabalar, şu DS260 formunda yer alan adres belirtme işlemi için yeni bir düzenleme var mı?
Ne gibi bir düzenleme ?
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Zelene kısır benim kırmızı çizgim nasıl yapıyorsun kısırı :D ya da @bidünya ablam mı yapacak o yapacaksa o nasıl yapıyor :D
Sen nasıl olsun istiyorsun guzum ayarlarız😂
-
@Zelene ok tamam kısır bende😀
-
@ahsenaydgdu anladım ahsen hanımcım teşekkür ederim
-
@tolgasatir amerikada bir adres sahibi değilim bu yüzden seçilmiş olduğumuz takdirde ds260 'a ne yazmamız gerekiyor? boş bırakırsak mülakattan döner miyiz? ve amerikada posta kutusu kiralıyormuş gidenler sanırım bu iş hakkında da bilginiz var mıdır
-
@MySea hahaha ruhumuz fakir🤣
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum