DV2022 Bekleme Odası
-
@Rhonster ben greencard çıktıktan sonra foruma kayıt oldukları için ilk başvuranlara bu kadar çok çıkıyormuş gibi gözükdüğünü düşünüyorum
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hascerob niye ıslak kuru olsun :D
Ay sen değil miydim dün ya da önceki gün bahseden.. yaşlıyım ben arada karıştırabilirim idare edin :) kuru da olur yeter ki çıksın :)
-
@hascerob benimde 3.cü başvurum hayırlısı olsun
-
@Emir600RR, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hascerob benimde 3.cü başvurum hayırlısı olsun
Ben eminim size de çıkıcak 🙏🏼
-
https://www.niche.com/places-to-live/tampa-hillsborough-fl/
Tampa hakkında ufak bir şeyler baktım da...
-
@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Ay sen değil miydim dün ya da önceki gün bahseden.. yaşlıyım ben arada karıştırabilirim idare edin :) kuru da olur yeter ki çıksın :)
Yaşli demeyin lazım olur.
-
@hascerob arkadaş confirmation number kaybetmiş çıkıp çıkmadığını doğum günü ve mail ile öğrenebilir miyiz yoksa geçmiş mi olsun
-
@gariban, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hascerob arkadaş confirmation number kaybetmiş çıkıp çıkmadığını doğum günü ve mail ile öğrenebilir miyiz yoksa geçmiş mi olsun
Beni seçip bana sorman gözlerimi yaşarttı şu an... ayol ben o ne numarası onu bile bilmem.. :) ekrem kesin bilir @Rhonster
-
@Old-Traveler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Yaşli demeyin lazım olur.
Anlamadım?
-
https://www.niche.com/places-to-live/houston-harris-tx/
Bu da Houston... Benzerler sanki.
-
@bidünya insallah küçük ablam. Insallah size de çıkar. Bakarsın Tampa da komşu olmusuz. Barbekü yapıp balığa gidiyoruz ailece.
-
arkadaş confirmation number kaybetmiş çıkıp çıkmadığını doğum günü ve mail ile öğrenebilir miyiz yoksa geçmiş mi olsun
-
@gariban, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
arkadaş confirmation number kaybetmiş çıkıp çıkmadığını doğum günü ve mail ile öğrenebilir miyiz yoksa geçmiş mi olsun
benim bildiğim, geçmiş olsun :)
-
@Emir600RR ilk başvurularında çıkmış oluyor sonuçta :D
-
https://dvprogram.state.gov/ESC/(S(z1pa302fgpac34ocsjbv10f0))/CheckConfirmation.aspx şimdiden çökmüş bir deneyeyim dedim geçen seneki has not been selected çıkmadı error verdi
-
@hascerob ben yengen den bahsetmiştim. :D
-
@gariban öğrenebilir . 8 mayısı beklesin orada yeni bir link belirecek.
-
@gariban hayır geçmiş olmalık bir durum yok.. forgot confirmation number'a tıklayarak öğrenebilir..
-
@Rhonster baktım forget your confirmation number diye link var bilgilerini aldım 8 Mayıs'ta kontrol edicem
-
@hayallerabd, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@gariban hayır geçmiş olmalık bir durum yok.. forgot confirmation number'a tıklayarak öğrenebilir..
bu durum yeni mi acaba? Daha önceden yoktu sanki böyle bir şey.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum