(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@crazycells buna sevindim. Eskiden mail geliyordu uzatıldığına dair, şimdi yollamamışlar. Bilgilendirme için teşekkürler. Umarım 30 Eylül'de olur ve başka bir randevuya gerek kalmaz . Şimdiden 2022 bile doldu. 😑
-
Loto sunuçları açıklandıkdan sonra ziyaretçi vizesine başvuru yapmayı düşünüyorum, 2022 yazına doğru sıra gelir diye umuyorum.
Bu arada daha önce 4 kere loto çekilişine katıldım, internet de orda burda, loto'ya katılanların ziyaretçi vizesi alamayacağı yazıyor/söyleniyor,
Bu konuda nasıl bilgi sahibi olurum?
-
@Kef14 lotoya başvurmuş olmanız, turist vizesine başvurmanızı engellemiyor.
eğer lotoyu kazanırsanız ve DS260 formunu doldurup immigration sürecinizi başlatırsanız o zaman göçmen olmayan turistik bir vize başvurusu yapmanız bir nevi iki sürecinizi de tehlikeye sokuyor. yapamazsınız değil elbette ama büyük ihtimalle reddedilecektir. çünkü göçmen sürecinde bir kişinin turist olarak ülkeye giriş yapmak istemesi hoş karşılanmaz. -
@gucarslan Bilgilendirme için teşekkür ederim, ikisi farklı durumlarmış, şimdi daha iyi anladım...
-
@Kef14, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Loto sunuçları açıklandıkdan sonra ziyaretçi vizesine başvuru yapmayı düşünüyorum, 2022 yazına doğru sıra gelir diye umuyorum.
Bu arada daha önce 4 kere loto çekilişine katıldım, internet de orda burda, loto'ya katılanların ziyaretçi vizesi alamayacağı yazıyor/söyleniyor,
forumda cekilise basvuru yapmasina ragmen turist veya ogrenci vizesi alanlar oldu, o nedenle cekilise basvuru yapmanin direkt bir red sebebi olmadigini rahat soyleyebiliriz.
-
@crazycells, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
forumda cekilise basvuru yapmasina ragmen turist veya ogrenci vizesi alanlar oldu, o nedenle cekilise basvuru yapmanin direkt bir red sebebi olmadigini rahat soyleyebiliriz.
Ben GC cekilise katilmis iken B1/B2 vizesi aldim herhangi hir engel yok. Ancak Kazandiktan sonra basvurmak sorun olabilir net bilmiyorum.
-
@Old-Traveler keşke ben de alsaydım geçen sene... çok pişmanım çoook
-
@denizci10, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@Old-Traveler keşke ben de alsaydım geçen sene... çok pişmanım çoook
Valla ben hanimla cocuga almadigima pismanin sorma
-
@Old-Traveler, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@crazycells, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Ben GC cekilise katilmis iken B1/B2 vizesi aldim herhangi hir engel yok. Ancak Kazandiktan sonra basvurmak sorun olabilir net bilmiyorum.
Ne amacla vizeyi aldiginiza bagli, eger gecerli bir nedeniniz varsa ve sonrasinda Turkiye'ye geleceginizi gosterebilirseniz talihli olduktan sonra da turist vizesi alabilirsiniz. Ama asil amac sadece gezmek, gormek, eglenmek ise; o durumda dosyaniz cok guclu gorunmez maalesef.
-
Yakın zamanda randevu alan var mı tanıdığınız falan .? 4 gün sonra randevu almam gerekebilir artık Ocak 2022 Mayıs 2022 farketmez 😂
-
Vize basvurusu yapilabiliyor mu? Bilginiz var mi?
-
@YollardakiAdam evet fakat çok ileri bi tarihe randevu alabilirsiniz
-
Aşı'da geldi, inşallah önümüzde ki sene başından itibaren her şey normale döner.
-
Ekşi sözlükte böyle bir şey yazılmış, normalleşme başladıkça bu randevular öne alınır mı acaba?

-
Ekşi sözlükte böyle bir şey yazılmışmış, normalleşme başladıkça bu randevular öne alınır mı acaba?

evet, buyuk ihtimal alinir. Cunku her gune normalden cok daha az mulakat veriyorlar diye biliyoruz... Fakat bu gecis, kademeli olarak gerceklesecektir, bir anda degil...
-
Ekşi sözlükte böyle bir şey yazılmış, normalleşme başladıkça bu randevular öne alınır mı acaba?

bunu hangi baslıkta gördünüz ekşide ?
-
-
Katar aktarmali NY ucusta bir engel var mi bilen var mi? @crazycells
-
@Old-Traveler, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Katar aktarmali NY ucusta bir engel var mi bilen var mi? @crazycells
su ana kadar Katar'la ilgili bir yasak duymadim.
-
Has anyone ever filed an immigrant petition on your behalf with the United States Citizenship and Immigration Services?
dv2022 ye başvurdum bu soruya evet mi demem lazım hayır mı? @crazycells cevabınızı merakla bekliyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum