DV2022 Bekleme Odası
-
@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Deep-Blue-78, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Merhaba arkadaşlar,
10 yaşında bir kızım var annesiyle yaşıyor. E ticaretle uğraştığım için home office çalışıyorum. Greencard çıkarsa kızımla birlikte gitmeyi düşünüyorum ama tereddütlerim var. Sizce Amerika'da belli bir düzen oturtana kadar yalnız olmak daha mı doğru olur?
@Deep-Blue-78 kendi fikrimi yazacağım izninizle. Eğer Kızçe isterse arkanıza bakmayın. Anca beraber kanca beraber... Baba kız neler yaşadık biz dersiniz sonunda övüne övüne...
Kızım bana çok düşkün, " Nerede olursa olsun seninle olsun" demişti bir gün bana. Mantığım altyapısını hazırlayıp ona zorluk yaşatmadan bu işi çözmelisin dese de, gönlüm sizin gibi kızımla birlikte yürümemi söylüyor. Yorumunuz için teşekkürler 👌
Burada önemli olan kızınız sizin evde olmadığınız zamanlarda tanımadığı bir ülkede güvende olabilecek mi? 10 yaşında bir kız çocuğu sonuçta kendini siz yanında değilken idare edebilir mi? Bunları en iyi siz bilebilirsiniz. Kızınızla empati yaptığımda kesinlikle babamla gitmek isterdim çünkü ben de babama çok düşkündüm. Ama mantık ile düşündüğümde önden sizin gidip şartları uygun hale getirip sonra kızınızı almanızın daha doğru olduğunu düşünüyorum.
@hascerob e-ticaret yapıyormuş evden çalışır heralde epey diye düşündüm işte bende😁
-
Merhaba arkadaşlar,
10 yaşında bir kızım var annesiyle yaşıyor. E ticaretle uğraştığım için home office çalışıyorum. Greencard çıkarsa kızımla birlikte gitmeyi düşünüyorum ama tereddütlerim var. Sizce Amerika'da belli bir düzen oturtana kadar yalnız olmak daha mı doğru olur?
@Deep-Blue-78 kendi fikrimi yazacağım izninizle. Eğer Kızçe isterse arkanıza bakmayın. Anca beraber kanca beraber... Baba kız neler yaşadık biz dersiniz sonunda övüne övüne...
Kızım bana çok düşkün, " Nerede olursa olsun seninle olsun" demişti bir gün bana. Mantığım altyapısını hazırlayıp ona zorluk yaşatmadan bu işi çözmelisin dese de, gönlüm sizin gibi kızımla birlikte yürümemi söylüyor. Yorumunuz için teşekkürler 👌
Burada önemli olan kızınız sizin evde olmadığınız zamanlarda tanımadığı bir ülkede güvende olabilecek mi? 10 yaşında bir kız çocuğu sonuçta kendini siz yanında değilken idare edebilir mi? Bunları en iyi siz bilebilirsiniz. Kızınızla empati yaptığımda kesinlikle babamla gitmek isterdim çünkü ben de babama çok düşkündüm. Ama mantık ile düşündüğümde önden sizin gidip şartları uygun hale getirip sonra kızınızı almanızın daha doğru olduğunu düşünüyorum.
@hascerob e-ticaret yapıyormuş evden çalışır heralde epey diye düşündüm işte bende😁
Ne bileyim gözümde amerikaya yeni gitmiş herkes uber, amazon bilmem ne yapıyor gibi düşündüm. İzlediğim 17272828 tane youtube kanalından böyle sonuç çıkarmışım :)
-
Orlando'culara bir darbe daha indireyim :D "In general, Tampa is safer than Orlando with a violent crime rate just half that of Orlando's. The city of Orlando has 4,800 property crimes per 100,000 people compared to 1,600/100k in Tampa. Overall, Orlando has 3x more reported crime than Tampa!"
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hayallerabd dış minnaklar orada rakamlarla oynadı inanmayın bunlara eyaletlerinde satış vergisi yok o yüzden 3 kuruş eksik gözüküyor objektif olun ey halkım :D
ben bilmem.. :raised_back_of_hand_light_skin_tone: sen de karşı atakla cevap vermeliydin..
-
@hayallerabd duymamış olayım bunları sadece sıcak iklim mi bu sözlerin beni derinden yaraladı :D
ya bir de benim gönlüm aslında San Diego'da.. :downcast_face_with_sweat:
-
@hayallerabd herkesin gönlü orada @ibrahimasar abiminde ama pahalı başlangıç için hiç uygun değil bizler için malesef dolar kuru yüzünden.
-
Merhaba arkadaşlar,
Düşüncenizde çok haklısınız, Amazon Amerika'da ürün satıyorum. Zamanımın çoğu evde geçiyor. Sadece bu işle orada geçimimi sağlayabilecek durumdayım bu yüzden yalnız kalmayacak pek. Okulda arkadaş edinir ve çevreye adapte olursa zor görüneni başarabiliriz gibi geliyor. Olumlu düşünmeye çalışıyorum ama göremediğim şeyler olabilir diye fikirleriniz benim için kıymetli, teşekkür ediyorum.
-
@Deep-Blue-78 Kızınıza da vize çıkartıp GC için ona giriş çıkış yaptırırsınız. Sonra siz düzeninizi oturtunca yanınıza alırsınız. 1 yıla kadar sorun olmaz.
-
@hayallerabd bak sizler için gizli gizli sayfalarda gezip türkiyeden giremediğiniz sayfalara dalıp Tampa için bilgiler çıkarttım.
-
@Zelene Kimseyi dinlemeyin bana da hep öyle söylediler çocuk 4. gün gözünü hastanede açtı inat etti hiç yemedi
-
Merhaba arkadaşlar,
Düşüncenizde çok haklısınız, Amazon Amerika'da ürün satıyorum. Zamanımın çoğu evde geçiyor. Sadece bu işle orada geçimimi sağlayabilecek durumdayım bu yüzden yalnız kalmayacak pek. Okulda arkadaş edinir ve çevreye adapte olursa zor görüneni başarabiliriz gibi geliyor. Olumlu düşünmeye çalışıyorum ama göremediğim şeyler olabilir diye fikirleriniz benim için kıymetli, teşekkür ediyorum.
Madem öyle birlikte gidin. Hayat kısa her anı beraber geçirin.. keşke babacığım olsa da ben de gitsem yanına 🥺
-
Bu ileti silindi! -
@hayallerabd herkesin gönlü orada @ibrahimasar abiminde ama pahalı başlangıç için hiç uygun değil bizler için malesef dolar kuru yüzünden.
aaaa senin de mi? :D o zaman Tampa geçiş yeri olarak mı düşünüyoruz, kur farkını ortadan kaldırana kadar? :D
-
@Rhonster işte beklediğimiz hareketler.. :D
@hayallerabd bak sizler için gizli gizli sayfalarda gezip türkiyeden giremediğiniz sayfalara dalıp Tampa için bilgiler çıkarttım.
-
@Rhonster Tesekkür ederim
-
@Old-Traveler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Ben GC kazandi isem USA da bulunuyorsam basvuruyu buradan baslatir isem TR deki ailem icin nasil islem bir yapacagim? Bilgisi olan var mı? Formda var isede ben bulamamis olabilirim. @crazycells
AOS sürecini başarıyla tamamlayıp vizenizi aldığınızda aile bireyleriniz için istisnai bir durum oluşuyor. Eğer vize ve yeterli zaman kaldıysa onlar da bulundukları ülkede mülakata girebiliyorlar.
Bu şekilde sonuç alınamazsa tek seçenek ABD’den aile birleşimi süreci başlatmak.
-
@goblis Tesekkür ederim.
-
@hayallerabd Abd'nin en büyük 18. Metro alanı
"Pro: So. Many. Festivals." Sunset Music Festival- Tampa Bay Pride Parade - Halfway There Festival of Beer - Mayor's Mac and Cheese Throwdown - The Gasparilla Festival of the Arts ve çok daha fazlası "Tampa is a lively and diverse city, and it hosts plenty of festivals that celebrate it as one." (ayrıca daha bir çok küçük etkinlikte varmış).
Pro: Historic Ybor City: tarihi Ybor City bunu ayrı başlıkta anlatabiliriz merak eden araştırsın :D
Pro: Rent Prices : "Compared to other major cities, Tampa is extremely affordable. The median rental prices of a one and two bedroom are $1,100 and $1,340, respectively. This means rental prices in Tampa don’t even break the top 40 most expensive in the country, so you’ll have some extra cash to spend on the things you want." diğer büyük şehirlerle kıyaslandığında Tampa çok daha makul diyor. Ortalama ev kiraları 1100 dolar ile 1340 dolar arasıymış.
Pro: Local Watering Holes Galore : eğlence hayatının canlı olduğundan bahsediyor :D malesef ingilizcem çok detaya yetmiyor kısaca böyle işte :D
Pro: You Can Be a Pirate for a Day : Gasparilla festivalinde korsan olabilirsin evet bildiğin korsan :DGel Gelelim eksilerine
Con: Poor Public Transportation Options : kısaca Houston gibi araba şart gerçi abd nin geneline şart belli başlı Metro alanları hariç.
Con: Risk of Tropical Storms : böyle yazmış bu site ama resmi verilerden bildiğimiz üzere 2013 ten beri sadece IRMA kasırgası vurmuş şehri.
Con: The Humidity : sıcak ve okyanusa kıyısı olan eyaletler ve şehirlerin genel problemi olan Nem. Mayıs ayından Eylül Ekim ayına kadar yağmur sezonuymuş bu zaman aralığında kamp ve hiking yapma ihtimalimizin düşük olduğunu belirtmiş. -
@HAYAT, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Zelene Kimseyi dinlemeyin bana da hep öyle söylediler çocuk 4. gün gözünü hastanede açtı inat etti hiç yemedi
Yaa yok yapmam öyle birşey eşim bile aynı düşünüyor alternatif vermeyelim yer diye geceleri hala mama istiyor uyumadan önce
-
@hayallerabd ne desem yalan olur Tampa'ya bağlandım ben galiba :D şehiri daha görmedim net birşey diyemeyeceğim ama benim şehrimmiş hissi veriyor bana :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum