@Deep-Blue-78, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Deep-Blue-78, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Merhaba arkadaşlar,
10 yaşında bir kızım var annesiyle yaşıyor. E ticaretle uğraştığım için home office çalışıyorum. Greencard çıkarsa kızımla birlikte gitmeyi düşünüyorum ama tereddütlerim var. Sizce Amerika'da belli bir düzen oturtana kadar yalnız olmak daha mı doğru olur?
@Deep-Blue-78 kendi fikrimi yazacağım izninizle. Eğer Kızçe isterse arkanıza bakmayın. Anca beraber kanca beraber... Baba kız neler yaşadık biz dersiniz sonunda övüne övüne...
Kızım bana çok düşkün, " Nerede olursa olsun seninle olsun" demişti bir gün bana. Mantığım altyapısını hazırlayıp ona zorluk yaşatmadan bu işi çözmelisin dese de, gönlüm sizin gibi kızımla birlikte yürümemi söylüyor. Yorumunuz için teşekkürler 
Burada önemli olan kızınız sizin evde olmadığınız zamanlarda tanımadığı bir ülkede güvende olabilecek mi? 10 yaşında bir kız çocuğu sonuçta kendini siz yanında değilken idare edebilir mi? Bunları en iyi siz bilebilirsiniz. Kızınızla empati yaptığımda kesinlikle babamla gitmek isterdim çünkü ben de babama çok düşkündüm. Ama mantık ile düşündüğümde önden sizin gidip şartları uygun hale getirip sonra kızınızı almanızın daha doğru olduğunu düşünüyorum.