DV2022 Bekleme Odası
-
@tolgasatir gerçekten erkek çocuğu olana bahçeli ev şart bende ki bu şansla 2.de erkek olur valla sevsin diye evde evcilik oynuyoruz mutfak falan aldım çocuğa sessiz oyunlar istiyorum bıktım yaw sen şimdi dinazor ol beni kovala sonra ye bitmiyor aksiyon
-
@Zelene, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir gerçekten erkek çocuğu olana bahçeli ev şart bende ki bu şansla 2.de erkek olur valla sevsin diye evde evcilik oynuyoruz mutfak falan aldım çocuğa sessiz oyunlar istiyorum bıktım yaw sen şimdi dinazor ol beni kovala sonra ye bitmiyor aksiyon
Ya bide gereksiz güçlü annesi tutamıyo çoğu zaman 😂 hep ihale bana kalıyo, daha dün konuştuk şuan dükkan üstü dairedeyiz bu cocuk büyümeden mümkünü yok ara kat dairenin
-

-
@hascerob olursa olur olmazsa kardeş gibi arkadaşları olsun bazen kardeşinden önce onlar koşuyor
-
@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir şu yazıyı çocuğum yokken okuyup kınamıştım... ne biçim konuşuyorlar diye! Yemin ederim evde kendini dinozor sanan 3 yaşına önümüzdeki hafta basacak olan bi canlı yaşıyor! Biz sabah kalkıyor ben aslan oldum diye akşama kadar kükrüyo! Bi sabah kartal oluyor akşama kadar beşiktaş marşı dinliyoruz.. ve gariptir hepsi çok sevimli geliyor.. sanırım kafayı yiyoruz :)
Bı an bu yazıyı ben yazdım sandım aynı şeyleri yaşıyoruz hahahha
-
@denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@khipusd, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@HAYAT ilkokul 3 e kadar 63 kişiyle okudum küçük bir sınıfta :D çoh kötü günlerdi çoh :D sonra 55 e düştük 4 5 te :D 3 erli 4 erli oturuyorduk bazı sıralarda kim nasıl yazı yazacak ohho neler neler :D
Biz 72 kişiydik. 24 sıra her sırada 3 er kişi vardı.
Eve cuma günlerinden masa örtüsü götürüp yıkatıyor muydunuz siz de sırayla😅
Tabi ki de
Bu ne lan kermes muhabbetine dönmüşsünüz tarhanadan 🤣
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hadi-BE bilinçaltı hocam :D hiç abd ile alakalı rüya görmeyen ben son 2 3 gündür oralarla alakalı rüya görmeye başladım
Ben yıllardır rüya görmüyorum. Nasıl bişey olduğunu bilmuiroum. 🤣
-
@gariban, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@omondoles, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Geçen yıl gibi heyecan yok bende. Sanırım çıkmayacağını düşündüğümden.. geçen yıl kesin görüyordum 😊
Nedense büyük çoğunluk ben dahil ilk yıl aynı şeyleri düşünüyor
Bunu düşündüren @Hyller in kankaları.
Biz öylesine başvurduk ilk defa çıktı diye gelenler.
@Hyller çok sever onları sor anlatsın sana 🤣
Bu arada benim de ilk ama rasgele başvurmadım en azından 🤪 -
@HAYAT, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Rhonster Ben liseyi 99 kişilik sınıfta okudum o yüzden bana 3 az bile geldi :)
Bizim sınıfta, 42 erkek 2 kız vardı. Başka bölümden kız transfer edip 4 yapmışlardı. 🤣🤣🤣
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@HAYAT, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Rhonster Ben liseyi 99 kişilik sınıfta okudum o yüzden bana 3 az bile geldi :)
Bizim sınıfta, 42 erkek 2 kız vardı. Başka bölümden kız transfer edip 4 yapmışlardı. 🤣🤣🤣
Bir de bitanesinin adı Sabriye miydi neydi. 5 parmak tespih sallıyordu kız. Ona en uzak yere oturmuştum. 🤣🤣🤣
-
@gariban hadi kalk gidelim 🗽 @Ping-PONG @ahsenaydgdu memleketine tampaya timsah gezdürürük 😂
-
Kapanmaya hazır mısınız,stoklar yapıldı mı😜pasiflora falan stoklamak lazımdı aslında.bu arada çekiliş sonucunu da kapanmada öğrenmek mühteşeem olacak😀
-
@crazycells dv lottery kazanamama sebepleri herhangi bir şekilde açıklanmıyor değil mi? Fotoğrafın uygunsuzluğu, birinin pasaport bilgisini sallayarak seninkini tutturması dolayısıyla mükerrer giriş olması vb.
-
@Zelene ben hep derim arkadaşlarım için seçtiğim kardeşlerim diye hepsiyle de çok mutluyum.. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın kapasitemiz bu ülke şartları için ancak bu kadarına yetiyor..
-
@Zelene gel sarılalım :) :)
-
@tolgasatir o da ayrı bi işkence çocuk için zor bakım veren için çok daha zor.. Allah yardım etsin pıt pıt patlasın inşallah dişler yormadan, üzmeden...
-
Arkadaşlar bu ds260 formu çekiliş sonrası hemen mi dolduruyoruz yoksa beklememiz mi gerekiyor?
-
@hascerob teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun,bir daha yaşatmasın🤲🏻
@ahsenaydgdu istanbulda çocuk büyütmek gözümü bayağ korkutuyor,gc olmazsa da bir yerlere kaçacağız yolu yok🙃 -
@khipusd, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Kapanmaya hazır mısınız,stoklar yapıldı mı😜pasiflora falan stoklamak lazımdı aslında.bu arada çekiliş sonucunu da kapanmada öğrenmek mühteşeem olacak😀
Haddinden fazla stokladım. Bütün Bodruma yeter :) Hakikaten yasak olunca sonucu öğrenmek... Sanki hepimiz kazanacakmışız gibi geliyor..
-
@Hyller 8 in 3 ünde mi neydi ömrüm bitti :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum