DV2022 Bekleme Odası
-
amerikadaki özel polis kuvvetlerine bakıp özenmemek elde değil zaman zaman los angeles county sheriff's department'ın SEB (special enforcement bureau) twitter hesabını takip ediyorum adamların kullandığı ekipmanlar bizim ileri düzey komandoların kullandıgı ekipmanlarla aynı gibi delisinin harbi deli olduğu ülkede polislerin iyi eğitim alması son düzey ekipmanları kullanması lazım tabi
aynı zamanda gösterilen saygı takdire şayan. k9 olarak hizmet etmiş köpek için bile eyaletin dört bir ucundan law enforcement mensubu kişiler törene katılıyor
https://www.youtube.com/watch?v=5iZDTepkfKs -
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Şu karizmaya bir bakar mısın :'(

bunlar navy seal mı kral
-
@Halil-İbrahim-Kamacı Adamlar koronavirüsle mücadele kapsamında pankart asmayı yasakladılar alkol de neymiş :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
https://www.birgun.net/haber/edirne-valiligi-nin-koronavirusle-mucadelesi-istanbul-sozlesmesi-ve-128-milyar-dolar-pankartlari-yasaklandi-341580 -
-
@Halil-İbrahim-Kamacı hiç alkol kullanan biri olamadım ama gerçekten neden? İsteyen içer isteyen şişelere sarılır uyur hangi mantıkla yasak acaba?
-
Burası resmen koğuşa dönmüş 😂😂
-
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Zelene eskilerden var Türk bakkal sahipleri hemde :D dur kanalı bulup atayım var Tampa'da baya türk şaka bir yana hatta şuan forumda @denizkaya kuzeni ordaymış galiba kendiside oradaki üniversiteye gidecek :D
Hahahaha doğrudur, nasip olursa hocam.. Bir dört yıllığına da olsa Tampa havası alalım.
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hayallerabd @Hyller açın bakın TLC yi Tarek evleniyor :D
:P :P :Po saatte uyuyordum ve uyumaya geri dönüyorum.. 😃 zaten 19312 kere gösterdiler o bölümü de.. 😃
-
ilk başvurumda kazanırsam şanssız hayatımın en şanslı olayı olacak
-
@Chandler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
tellere bile tırmanıyorlar :D
Ben vazcazdım kırar dizimi otururum sugar land de 😄
-
@theraider Özel şirkette çalışıyorum Harita Teknikeriyim ağırlıklı yol projelerinde çalışıyoruz.
-
@Ping-PONG Selamlar :man_raising_hand_light_skin_tone: Hiç sorun değil, ne zaman müsait olursanız o zaman bilgi paylaşabilirsiniz :grinning_face_with_big_eyes:
-
@dgknbzkrt, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Benim de
-
@denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@dgknbzkrt, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Benim de
Benim 4. Başvuru ama çıksa benimde en şanslı olayım olur 😂😂😂
-
@dgknbzkrt benimde kaldı 10 gün
-
@denizci10
O zaman bir koğuş kalkını alırız 🤣🤣🤣Yangın hortumunu al eline dal aralara 🤣🤣🤣
-
@denizci10 abi kanadayı diyosun dimi aynen bende böyle kendim okula gidip eşi işe göndericem 😂 Allah ne verdiyse git bul getir modundayım😂 amerika diye ısrar edip duruyordum danışmanım sen koymuşsun kafaya gidiceksin ben sana gidilicek bi yer bulucam dedi. Dedim dur 8 mayıstan sonra hızlandırız.
En son konuşmamız böyle oldu. Ama diyorum 18 gün kapama aşı falan derken yaz sonunda da açarsalar vizeleri bide boşu boşuna kanadaya masraf yaptığımızla kalırsak 🤔
kafamdaa deli sorularr, kolayca gidemiyorumm.. 😂
-
@HAYAT o işte çok kolay olmuyor olsa keşke özel sektörde bile zor sahip olunuyor. Sponsorluk zaten masraflı bide kimsede olmayan bi özellik lazım diye biliyorum. Sizin memurum dediğinizi hatırlıyorum. Nedir tam olarak işiniz.
-
@denizci10
Muhabbetlerin içine girdikten sonra arkadaşım olduğunu öğrendim. Geçen gelmiş sohbetin ortasında işim var şimdi sonra devam ederiz diyor. Ne işin var lan dedim. Asker arkadaşımla date e çıkıcam dedi. Allah belanı vermesin dedim. 🤣🤣🤣
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum