DV2022 Bekleme Odası
-
Bizde dahaca çocuk yok. Amerikaya saklıyoruz 😊🗽
-
@Zelene, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir benim oğlanın da favorisi cocomelon çok faydası var bizimki yeni yeni anlamlı cümle kurmaya başladı dün oyuncak üzümü anne bu ne dedi üzüm dedim hayır grap dedi yok annecim üzüm o dedim ben bilmiyorum İngilizcesini translate den baktım bütün meyveleri öğrenmiş gidersek anasına tercümanlık yapacak
İngilizcenin dışında beden dili de var bazı bölümlerinde ve aşırı eğitici bir çizgi film izlediyseniz biraz ögrettikleri gerçekten çok güzel
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@SparoX gereklilikleri yerine getirirsen garanti yöntem :) bölümünden lisansını alman zor mu ?
Amacım yurtdışında mühendislik yapmak değil olsaydı olabilirdi belki. Amaç yurtdışında ticarete atılmak ama bunun öncesinde 1 belki 2 yıl tırmalamak. Yada hayalim olan gözlerim bozuk diye savaş pilotu olamazsın dedikleri ülkemde 600.000 tl ( 200 asgari ücret) olan pilotluk eğitimini yurt dışında (20 asgari ücret) alıp bir şeyler yapmak. İlk defa bu sene denedim GC yi zaten yurtdışında yaşamak gibi bir niyetim şimdiye kadar olmadı son zamanlar artık yurtdışına çıkmalısın dedirtiyor bana malesef.
-
@MySea ayıpsın :D bu arada anlamadıysanız @ahsenaydgdu @Chandler acı ve tuzlu suyundan dolayı nehirlerde takılıyorlar diyor kısaca tatlı su birikintisinden uzak durursan no problemo :D
-
@SparoX orası tabi senin kararın dilediğin gibi olur umarım.
-
@Emtee, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Bizde dahaca çocuk yok. Amerikaya saklıyoruz 😊🗽
O işler biraz kısmet açıkçası :)
-
@tolgasatir Katılıyorum 🙂 amerika vatandaşı bir jack dennis olsun 😊
-
@ahsenaydgdu puhahaha🤣🤣🤣
-
@tolgasatir Katılıyorum 🙂 amerika vatandaşı bir jack dennis olsun 😊
Ben çok istemiştim oğlumuz amerika da doğsun diye hem bütçemiz yetmedi kredi çekecektim eşim bu sefer ben annem olmadan istemiyorum dedi yalan oldu:)
-
Ama ne yazmışsınız be kardeşim toplasan 2 saat yoktum ne kaçırdım🤣
-
@tolgasatir Vallaha öle bişey olsa ben kredi falan çeker bişeyler hallederimde ama yok ben annem olsun şu olsun dinlemem çocuğumun geleceğini duygusallığa bırakmam. ama hanımımı dinlerim 😂😂😂😂
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Sus sus limonları kaptırmışsın millete sinirliyim zaten sana :D
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Sen onu bunu bırak yalan oldu tüm planlar😂
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Sen onu bunu bırak yalan oldu tüm planlar😂
Hangi planlar ne oldu yine :D
-
@tolgasatir Vallaha öle bişey olsa ben kredi falan çeker bişeyler hallederimde ama yok ben annem olsun şu olsun dinlemem çocuğumun geleceğini duygusallığa bırakmam. ama hanımımı dinlerim 😂😂😂😂
Hanımcılık won işte, bi kere olucak annem olmadan olmaz vs bi başladı. Tamam hayatım sen nasıl istersen dedim. Bide benim hatam hamilelikten önce değil hamilelik esnasında o hormon patlaması ve duygusallığın ortasındz böyls bi teklifle gelince elimde patladı 😂😂
-
@Ping-PONG işte gezme tozma planları yapıyordum ya onu diyorum😭
-
@Ping-PONG işte gezme tozma planları yapıyordum ya onu diyorum😭
Heee kapanma olayları. :D
:'( Aman boşver be sağlığın yerinde olsun da gezersin yine.
Ben gelirim ziyaretine meram etme :D -
Sen yazık etmişsin 😊 9 ay zamanın vardı inceden işlemeye başlayacaktın. Ben başladım şimdiden kariyeri, okulu, dili .. bi başladım bide türkiyedeki vergi oranları 😂😂 meksika ya gidelim ordan sınırdan kaçak geçeriz demeye başladı zor tutuyorum. Forumda benden haber alamazsanız 2 gün uyuşturucu baronlarının eline düşmüşüm demektir 😂😂😂 @tolgasatir
-
@Ping-PONG aman sen oturma zaten yerinde😂
-
Sen yazık etmişsin 😊 9 ay zamanın vardı inceden işlemeye başlayacaktın. Ben başladım şimdiden kariyeri, okulu, dili .. bi başladım bide türkiyedeki vergi oranları 😂😂 meksika ya gidelim ordan sınırdan kaçak geçeriz demeye başladı zor tutuyorum. Forumda benden haber alamazsanız 2 gün uyuşturucu baronlarının eline düşmüşüm demektir 😂😂😂
Ya işte onun heycanını şoku atlatana kadar :) valla bizimkini ikna edicem artık bir şekilde bütün sınırları zorlayacağım
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
66
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum