DV2022 Bekleme Odası
-
@tolgasatir Vallaha öle bişey olsa ben kredi falan çeker bişeyler hallederimde ama yok ben annem olsun şu olsun dinlemem çocuğumun geleceğini duygusallığa bırakmam. ama hanımımı dinlerim 😂😂😂😂
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Ama ne yazmışsınız be kardeşim toplasan 2 saat yoktum ne kaçırdım🤣
Sus sus limonları kaptırmışsın millete sinirliyim zaten sana :D
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Sen onu bunu bırak yalan oldu tüm planlar😂
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Sen onu bunu bırak yalan oldu tüm planlar😂
Hangi planlar ne oldu yine :D
-
@Emtee, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir Vallaha öle bişey olsa ben kredi falan çeker bişeyler hallederimde ama yok ben annem olsun şu olsun dinlemem çocuğumun geleceğini duygusallığa bırakmam. ama hanımımı dinlerim 😂😂😂😂
Hanımcılık won işte, bi kere olucak annem olmadan olmaz vs bi başladı. Tamam hayatım sen nasıl istersen dedim. Bide benim hatam hamilelikten önce değil hamilelik esnasında o hormon patlaması ve duygusallığın ortasındz böyls bi teklifle gelince elimde patladı 😂😂
-
@Ping-PONG işte gezme tozma planları yapıyordum ya onu diyorum😭
-
@Ping-PONG işte gezme tozma planları yapıyordum ya onu diyorum😭
Heee kapanma olayları. :D
:'( Aman boşver be sağlığın yerinde olsun da gezersin yine.
Ben gelirim ziyaretine meram etme :D -
Sen yazık etmişsin 😊 9 ay zamanın vardı inceden işlemeye başlayacaktın. Ben başladım şimdiden kariyeri, okulu, dili .. bi başladım bide türkiyedeki vergi oranları 😂😂 meksika ya gidelim ordan sınırdan kaçak geçeriz demeye başladı zor tutuyorum. Forumda benden haber alamazsanız 2 gün uyuşturucu baronlarının eline düşmüşüm demektir 😂😂😂 @tolgasatir
-
@Ping-PONG aman sen oturma zaten yerinde😂
-
Sen yazık etmişsin 😊 9 ay zamanın vardı inceden işlemeye başlayacaktın. Ben başladım şimdiden kariyeri, okulu, dili .. bi başladım bide türkiyedeki vergi oranları 😂😂 meksika ya gidelim ordan sınırdan kaçak geçeriz demeye başladı zor tutuyorum. Forumda benden haber alamazsanız 2 gün uyuşturucu baronlarının eline düşmüşüm demektir 😂😂😂
Ya işte onun heycanını şoku atlatana kadar :) valla bizimkini ikna edicem artık bir şekilde bütün sınırları zorlayacağım
-
@Ping-PONG aman sen oturma zaten yerinde😂
Ben bir yıldır adım atmıyorum evden dışarı. :'(
Belli olmuyor mu kafayı sıyırdım size sataşıp duruyorum burada :D -
Sen yazık etmişsin 😊 9 ay zamanın vardı inceden işlemeye başlayacaktın. Ben başladım şimdiden kariyeri, okulu, dili .. bi başladım bide türkiyedeki vergi oranları 😂😂 meksika ya gidelim ordan sınırdan kaçak geçeriz demeye başladı zor tutuyorum. Forumda benden haber alamazsanız 2 gün uyuşturucu baronlarının eline düşmüşüm demektir 😂😂😂 @tolgasatir
Ahaha benim eşimde önce istemiyordu şimdi aynen bu modda 😂
-
@Ping-PONG ohhoo 1 yılla bu haldeysen :D ben 3 yıldır ev bile değil 1 odadayım :D
-
Ahaha benim eşimde önce istemiyordu şimdi aynen bu modda 😂
Darısı başıma inşallah 🙏🙏🙏 çıkarsa direk ucuz alışveriş videoları eğitim videoları gibi şeyler baçşlıycam forumu okutucam bakalım bi prohraö çıkartıyorum kafamda , çıkmazsa boşuna yıpratmıyım hem onu hem kendimi 😁
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG ohhoo 1 yılla bu haldeysen :D ben 3 yıldır ev bile değil 1 odadayım :D
Ne varmış lan halimde tipitip :D
-
@Ping-PONG kafayı sıyırmışsın benimki daha yerinde 3 yıla rağmen sen 1 yılda derbeder olmuşsun.
-
@tolgasatir pampa youtube videoları aç beynini uyuştur 😂😂 birde TLC’ de Cristina mı ne var onu izlet 😂😂
-
@bidünya Youtube iyidir herşey var. 😂birde Cristina TLC DE 😊😊🗽
-
@tolgasatir pampa youtube videoları aç beynini uyuştur 😂😂 birde TLC’ de Cristina mı ne var onu izlet 😂😂
Cristina falan zaten çok izliyor ama alabileceğimize inanmıyor, emlak sitelerinde ev göstericem edicem bakalım zillow falan
-
@tolgasatir ona bizde bakıyoruz baya iyi, bide arabalar var neydi adı unuttum şimdi onlarda ingilizce konuşuyo ama çok hızlı konuşuyorlar onu pek sevmedi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum