Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Emtee Seattle da fena olmaz

• Aramızda Formula 1 sevdalısı var mı? Varsa güzel bir sohbet çevirelim diyorum.

• ⭐⭐⭐

@bidünya bizdede varr negatifi çok uzakta aramaya gerek yok. Kayınpederim olur kendisi 😂

• ⭐⭐

@ahsenaydgdu bizim tek pozitif annem oda TLC TV sayesinde biliyor hiç bir zaman öyle evlerde oturamayacagımizi o güzelim evleri begenmiyorlar değiştiriyorlar diye kızıyor ama 🙂

• @Zelene @ahsenaydgdu 😃 ben pozitifim yeterli annemde öyle gerisini tınlamıyorum 3 sene önce babama söylediğimizde siz daha çukurköprüyü geçemezsiniz demişti ( buradan adanaya giderken ki durak noktası adanayla kadirli'nin tam arasında ) gerçi ne zaman iyiliğimizi istediki 😃

• ⭐⭐⭐

@Zelene bende tlcyle başlattım youtube a geçirdim ordan kendi annem ve babam tam destek ama eşimin tarafı sürekli caz cuz yapıyo ama benene 😂

• ⭐⭐⭐

@Rhonster babamda git harca paraları gel rahatla diyo o da çok tutunacağımıza ihtimal vermiyo ama yinede gitmeyin demedi sağolsun annemide götürcem diyorum gidin bende kafa dinliyim diyo 😂 acaba kim kafa dinlicek bide anneme sor diyemiyo insan 😂

• @ahsenaydgdu @Zelene ben hepsini yaptırdım şimdi foruma alıştırmaya çalışıyom tamam nasıl gelecem dedi dedim böyle nickin ne olsun diye sordum yaz ekreminannesi 😃 daha açmadı galiba üyeliği yemeği halletsin gelir bu akşam 😃 herkes bilsin diyor senin anan olduğumu 😃

• ⭐⭐⭐⭐

@gariban, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@denizci10 yani memur olup iyi maaş almak için daire başkanı genel müdür yada başkan filan olmak lazım. Ben memur maaşlarından pek memnun sayılmam

Eşimde memur o da memnun değil.

• @Ali-Ege-Can-0 fırsat oldukça izlerim umarım bu sene çıkarda seneye felan, miami grand prixinde izleme fırsatı olur

• ⭐⭐

@Rhonster hahha ekremin annesi hee iyimis 😄

• Arkadaşlar aşı zorunlu tutulacak mı çıkanlar için ABD'ye girişte?

• @Zelene galiba öyle açtıracak 😃 genede muko koyarım ben diye düşünüyom 😃

• ⭐⭐

@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Zelene bende tlcyle başlattım youtube a geçirdim ordan kendi annem ve babam tam destek ama eşimin tarafı sürekli caz cuz yapıyo ama benene 😂

ben anne olarak evladıma daha iyi şartlar sunmak istiyorum yapabilirsek ne mutlu aslında anlamıyorlar ama aynı mahallede bile olsak kaç hafta da bir görüşüyoruz gitsek gelseler 3 ay kalsalar daha çok vakit geçirecekler bizlerle ben şahsen çocuğum daha kaliteli mutlu yaşasın isterim yanıbaşımda olup potansiyelini harcayacağına olası çıkma durumunda kullanmak için böyle bir konuşma hazırladım

• ⭐⭐⭐

@Rhonster bende diyecektim mother of dragons gibi motherofrhonster yaap nickini diye 😂

• ⭐⭐⭐

@Zelene kesinlikle doğru, katılıyorum. Çocuk için iyi olacak dünya insanı olarak yetişecek, huzurlu güzel iyi bir gelecek inşa etmekten başka bi niyet yok. “ ama biz napcazz” diyorlar çok bencilsiniz diyorum. Ayrıca daha yaşımızda geç değil diyip konuyu kapatıyoruz ama her gün gündemde bu konu var gına geldi

• Kaldı 11 tane 24 saat 😂 Bana çıktı greencard sadece açıklanmasını bekliyorum 😎

• ⭐⭐

Reis konuşuyor 😒ayy ödüm kopuyor saçma birşey diyecek doları fırlatacak diye

• Doları boşver o zaten artıyor her dakika 10-15 gün tam kapanma gelirse bak sen cümbüşe

• ⭐⭐

@Oğuzhan-Gürleyen yapamazlar anca bayram haftası olursa

Benzer Başlıklar

• 21391
  • 30813
  • 22394
  • 4060
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

130

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.4k

| | | |