DV2022 Bekleme Odası
-
Bekleme odasına vursun piyango bu sene asalım bayrakları 🎉
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Nazilere katılıcam 8 mayıs yan sonra çıkmazsa 🤣
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Nazilere katılıcam 8 mayıs yan sonra çıkmazsa 🤣
Ahh bilmiyorum valla bu kez nassı dobarlanırız @Ping-PONG
-
@denizci10 yani memur olup iyi maaş almak için daire başkanı genel müdür yada başkan filan olmak lazım. Ben memur maaşlarından pek memnun sayılmam
-
Kısa Kısa Amerika
🤔
New York, bir zamanlar New Amsterdam’dıNew York şehrinin, 1615 yılında Manhattan’a yerleşen Hollandalılar tarafından kurulduğunu ve adının da New Amsterdam olduğunu biliyor muydunuz? Şehir, 1664 yılında İngilizlerin eline geçmesiyle bugünkü New York ismini alırken, Wall Street civarında, hala New Amsterdam isminin yer aldığı tabelalar bulabilirsiniz. Aynı zamanda New York, bir zamanlar Amerika’nın ilk başkenti olarak tarihe geçmiştir.
-
@Hyller
Sakın sevinçten havalara uçuyorum diye önüne gelen salıncağa oturma bak sonu hüsran 🤣
https://www.instagram.com/reel/CNprKsthx51/?igshid=1r9r9j8ixe3u7 -
Böyle muhabbet ettiğimiz,paylaşımlarını okuduğumuz birilerine çıkarsa kendimize çıkmamış olsa bile yabancıya gitmedi be düşüncesi olur valla🥳🥳
-
Mayıslar bizim olsun 🦅
-
Beni çekilişin vurması kadar keyiflendirecek bir olay da şu Kanal7 nin kapanması olur. Evde yaşlı anneniz varsa KOKİLA MODİ den çektiğinizi kimseden çekmiyorsunuz. :D
-
@Ping-PONG :) Annemden başka izleyen var mı bu diziyi diye söylendim biraz önce :)
-
@hsnnzknn, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG :) Annemden başka izleyen var mı bu diziyi diye söylendim biraz önce :)
Yemin ediyorum zeka gerileme sebebi. Allah' ın belası hintliler :D
-
@Ping-PONG ah şu hint dizileri, Çin kraliyet dizileri ah. Ömrümü yediler 😪😔
-
Böyle hevesle bekleyip sonra ben denemek için başvurdum, yok ben unuttum diyenler damlayınca foruma ben çok üzülüyorum 😒
Onlardan biri de benim kardeşim olacak önceden adını veririm vurunnn 😄 Amerika konusunda zır cahil sadece araba videoları izliyor bu bu kadar diye geçen akşam yazmış abla bide bana çıkarmış puhhahah 🙂 öyle de şanslı ki kesin çıkacak sırf pasaportu var diye başvurdu
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@bidünya bende onu bekliyorum bilader beni iyi tanıyor ama geçenlerde dedi ki abd ye girince adını soyadını değiştirecen demi lan dedi bende tabi ki birde orda da mı beni arayacanız dedim :D
Ahahaha söyleme yeni adını sakın😂
-
@Zelene çok pis linç ederiz😂
-
New York 🗽 Olmasın mı ? 💸😊
-
@Emtee Seattle da fena olmaz
-
Aramızda Formula 1 sevdalısı var mı? Varsa güzel bir sohbet çevirelim diyorum.
-
@bidünya bizdede varr negatifi çok uzakta aramaya gerek yok. Kayınpederim olur kendisi 😂
-
@ahsenaydgdu bizim tek pozitif annem oda TLC TV sayesinde biliyor hiç bir zaman öyle evlerde oturamayacagımizi o güzelim evleri begenmiyorlar değiştiriyorlar diye kızıyor ama 🙂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum