Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

• @esra-k Çok üzüldüm, başın sağolsun. Bazı durumlarda çıkış izni alabiliyorsun ve cenaze durumu bunu kapsıyor. Bu konuda acil bir şekilde bir avukatla görüşmeni tavsiye ederim. Benim de acil Türkiye’ye gitme durumum var avukatım bana acil çıkış izni çıkartmanın zor olmadığını ihtiyaç halinde kolayca çıktığını belirtmişti dediğim gibi hemen bir avukatla görüş eğer acil çıkış iznin olmazsa ABDye geri giremezsin ona çok dikkat et. Kolaylıklar dilerim, tekrar başın sağolsun.

• @runaslan tesekkur ederim sağolasiniz sizin belirttiginiz tarihlerle nerdeyse ayni ama vize görusmesi icin dönus alamadik sizce daha ne kadar surer mail almamiz

• @rukiye73 NOA2 nişanlınıza ulaştıktan sonra 2-4 hafta içinde NVC den dosyanızın işlendiğine dair bildiri alıyorsunuz. Dosya tahmini 1-2 ay içinde Ankaraya geliyor ve sonra mail alıyorsunuz tabi bu süre değişebiliyor.

• @runaslan sure daha epey uzun yani niye bu kadar bekletiyorlar mektuba donus 23 Ekimde aldik ve su an 7 aya girdik baska hicbir cevap yok muhatap bulamiyoruz aydinlatici bilgi yok sizlere cok tesekkur ederim

• @runaslan kral hakkını helalet her zaman yazdıklarımıza cavap veriyorsun benim sana böyle bir sorum olacak kardeşim nişanlım başvuruda gerekli tüm evrakları sundu Nisan yüzüğü faturası hotel masraflarlari ve faturalar düğün için aldığımiz gelinliğin resimleri uçak biletleri birlikte çektiğimiz resimler ve ailemle birlikte çektiğimiz resimler ve vize ücreti olan 535 dolar yatırdık watsap konuşmalarımizin bir kısmı bunları sunduk acaba tekrardan ek belge isterlermi ve Neo2 onay meili geldiğinde orada nasıl bir yol izlememiz gerektiğine dahi neler yazıyor

• @Güven-Carmen-Tek ödediğiniz ücret vize ücret değil sürecin başlaması için verilen ücret(vize ücretini siz ankarada ödeyeceksiniz). Kanıt için bence yeterli doküman sunulmuş, ek istemezler. NOA2 almanıza aylar var şuan için beklemekten başka yapacağınız bir şey yok, geldiğinde zaten yine bekleyeceksiniz extra durum yok. Bildiride davanın onaylandığı, 2-4 hafta içinde NVC den dosyanın işleme girdiğine dair bildiri alınacağı ve vize gereği ülkeye girişten itibaren 90 gün içinde evlenilmesi gerektiği yazıyor.

• @rukiye73, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

@mümine merhabalar,dosyamin nerde oldugunu nasil ogrenebilirim sadece takip numaram var ekranda sadece takibe alindigi yazmaktadir

Canım bu konuda fazla bir bilgiye sahip değilim ne yazık ki..Benim yeğenim de k1 vizesiyle Amerika’ya gitti onun da toplam 1 yıl sürdü. Size çok açıklayıcı bilgi veremediğim için üzgünüm bu konuda daha bilgili arkadaşlar sizi aydınlatır umarım.

• @runaslan eyvallah kardeşim benim verdiğin bu bilgiler için teşekkürler ettim hakkıni helal et iyi akşamlar

• Nüfus müdürlüğünden alınan belgeye valilikten apostil yapılması gerekiyor mu bilen var mı?

• @turmex hayır gerekmiyor diye biliyorum ben

• @turmex gerek yok

• @rukiye73 merhaba, dosyaniz suan USCIS California Center'da anladigim kadariyla zaten suan hala eylul ayinda gonderilenleri yapiyorlar malesef henuz ekim ayina gecmediler bile. 1 ay kadar daha bekleyeceksiniz muhtemelen. daha sonra Amerika'daki nisanliniza NOA2 gelecek ve dosyaniz NVC'ye gidecek orada da en az 2 hafta ile 1 ay arasi bekledikten sonra dosyaniz Ankara'daki konsolosluga gececek ancak oyle e-mail alacaksiniz konsolosluktan. Sizin durumunuzda suan konsolosluktan bir donus beklemek icin cok erken malesef.

• @runaslan @graombze 🙏🙏

• Merhaba ,bizim avukat cuma günü başvuru dosyayı göndermiş ama malesef G-1145 formu ve pasaport style fotorafımızı eklememiş şimdi biz nasıl haberimiz olcak dosya durumuzdan😔eksik belgeniz var diye nişanlımın evine posta gönderirler mi?NOA1-2 ve konsolosluktan nasıl haberimiz olcak? Kusura bakmayın çok soru sordum çok stres yaptım aranızda bizim durumda olan oldu mu ?ne olcak şimdi?bilgisi olan varda çok sevinirim teşekkür ederim...

• Arkadaşlar dosyamız en son iki gün önce baktığımda in transit yazıyordu şu an bir bakayım dedim ve tekrar at NVC de yazıyor in transit kısmı kalkmış! böyle bir durum neden olmuş olabilir şok içerisindeyim ne yapmamız gerekiyor şu an 🥺 @crazycells

• @esra-k, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

Merhaba arkadaşlar üzücü bir durum icin bu iletiyi yazıyorum Amerika’ya geleli 2 ay oldu k1 vizesi ile geldim dağa grennkartim gelmedi geçen ay ben eşim ve ailesi covid e yakalandık ve maalesef kayınpederimi kaybeddik tr ye götüreceğiz bana ABD hava alanındaki görevli polis ülkeye giriş icin 1 kez kullanabileceğim vizem olduğunu iletti bu durumda özel durumu arz edip tr ye gidip tekrsr ABD ye giriş yapabilir miyim

Basiniz sagolsun. Surecte nerede oldugunuzu hatirlatir misiniz? Evlilik yapip ilk formlari gonderip AOS surecini baslattiniz mi?

Eger I-131'i gonderdiyseniz, USCIS call center'i arayarak acil bir randevu talep etmenizi tavsiye ederim: https://www.uscis.gov/contactcenter

Eger izin almadan cikarsaniz, AOS surecinizin iptal edilme ihtimali yuksek maalesef. Maalesef USCIS, son yillarda acil durumlarda kendi kendinize ofislerden randevu almayi oldukca zorlastirdi, pandeminin de etkisiyle bu islem daha da zorlasti. O nedenle USCIS call center'i arayip bir yonlendirme talep etmek bence en mantiklisi olur.

Eger bu islemlerin hicbirine baslamadiysaniz ve USCIS'e de ulasamazsaniz o durumda Ankara'daki konsoloslugun yeni bir vize vermesini talep edeceksiniz, fakat basvurunuzu kabul edip etmeyecekleri tamamen konsoloslugun inisiyatifinde. Eger kabul etmezse tum K1 vize surecine bir daha baslamaniz gerekebilir (evlilik/nisanlilik durumunuza gore).

• @turmex, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

Nüfus müdürlüğünden alınan belgeye valilikten apostil yapılması gerekiyor mu bilen var mı?

hayir, apostile gerek yok.

• @Tdream, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

Merhaba ,bizim avukat cuma günü başvuru dosyayı göndermiş ama malesef G-1145 formu ve pasaport style fotorafımızı eklememiş şimdi biz nasıl haberimiz olcak dosya durumuzdan😔eksik belgeniz var diye nişanlımın evine posta gönderirler mi?NOA1-2 ve konsolosluktan nasıl haberimiz olcak? Kusura bakmayın çok soru sordum çok stres yaptım aranızda bizim durumda olan oldu mu ?ne olcak şimdi?bilgisi olan varda çok sevinirim teşekkür ederim...

Bu, bir eksiklik degil; ama online bildirim alsaydiniz daha iyi olurdu. Simdi, postanin adrese ulasmasini bekleyeceksiniz.

• @turmex, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

Arkadaşlar dosyamız en son iki gün önce baktığımda in transit yazıyordu şu an tekrar bir bakayım dedim ve tekrar at NYC de yazıyor in transit kısmı kalkmış! böyle bir durum neden o olmuş olabilir şok içerisindeyim ne yapmamız gerekiyor şu an 😞🥺 @crazycells

Birkac gun sonra bir daha kontrol edin bence.

• @crazycells teşekkür ederim içim biraz rahat oldu, peki dosya numaramızı eve posta gelirken öğrenebilecekmiyiz yani postada yazılıyor mu ?

Benzer Başlıklar

• K-1 Nişanlılık Vizesi Mahkeme Sorusu

Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler
    1
    0 Oy
    1 İleti
    213 Bakış
    M
    Merhabalar ben K-1 Nişanlılık vizesi başvurusu yaptım Dosyalarım evraklarım her şey tamam Ankara’dan gereken mail de geldi yalnız tek bir sorunum var size sormak istediğim merak ettiğim bir şey var. Benim iki üç Sene önce başıma bir talihsizlik geldi. Bir arkadaşıma yardım edeyim derken arkadaşımın ricası üzerine hesabıma gelen parayı çekip arkadaşıma verdim ve istemediğim halde nitelikli dolandırıcık suçuyla yargılandım yargılanma sonucu Mahkemeden beraat aldım şu an elimde beraat kararı mahkeme kararı vardır. Ve aynı arkadaşım ile beraber aynı evde kalıyorduk evin kontratı benim üzerimeydi ben bir gün ailemin yanına gittim ve arkadaşımın kaldığı evi polisler basmış arkadaşımı ve kız arkadaşını almışlar bundan dolayı beni de fuhuş konusuyla ilgili Yargıladılar bu sebepten dolayı 45 gün ceza yattım ve dosya kapandı. Bahsettiğim her iki dosyanın da sonucu evrakları elimde mevcuttur. Saygıdeğer okuyucularım lütfen bana bu konuda bilgi verin. Sizce ben ve Ds-160’ı doldururken mahkeme ceza soruları bölümünde geçmişimde hiçbir şey yaşamadım mahkemeye çıkmadım cezam yoktur diye işaretleyip vize görüşmesine adli sicil kağıdımın temiz bir şekilde götürüp hiçbir şey yokmuş gibi mi gireyim yoksa olanı biteni dolduracağım formda anlatıp bu dosyaların sonuçlarıyla birlikte vize görüşmesine yanımda mı götürüp açıklamasını yapayım hangisini yaparsam vizeyi alabilirim ya da hangisini yaparsam benim için geleceğim için daha iyi olabilir. E-Devletten adli sicil kağıdına baktığım zaman temiz çıkıyor ve arşiv kaydına baktığım zaman o da temiz çıkıyor vize görüşmesine sadece adli sicil kâğıdımı Götürsem ve hiçbir şey bahsetmesem sizce bir sorun olur mu orada kendileri herhangi bir araştırma yapıyorlar mı bu konuda bana bilgi verebilir misiniz teşekkür eder iyi günler dilerim.
  • K1 Vizesi Sonrası Green Card Süreci

Kilitli Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler k1 vizesi greencard
    3
    0 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    K1 vizesi ile ABD'ye giren kisiler, 90 gun icinde evlenip Adjustment of Status yaparak Green Card alabilirler. AOS sureci ile ilgili su basligi incelemelisiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-almak
  • Eşi ABD Vatandaşı olan birinin B2 turist vizesi alması

Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler
    61
    1 Oy
    61 İleti
    4k Bakış
    C
    @luchadora çok teşekkür ederim.
  • 0 Oy
    148 İleti
    21k Bakış
    N
    Merhaba Ben abd vatandasıyım amerıkada dogdum .turkıyede dogan 10 ve 13 yasındaki cocuklarıma ır-2 vızesıne basvurduk 2024 temmuzda onsylarımız geldı ır-2 vızemızı sldık tam 23 ay surdu bu işlem . Şimdi bundan sonraki surec nadıl işliycek bilgisi olan varmı 6 ay vıze suremız var ve gıtıs yapmamız grekıyor cocukların abd pasaportu nasıl cıkarılıyor bılgıdı tecrubesı olan varsa cok sevınırım . 2010 da ablam oglunu bu yolla abd vatandası yaptı gırıs yaptı sbd kısa sure kaldı ve turkıye ankara kondoloslugundan yegenımın pasaportunu cıkardılar .tabı bu durec 2010 ıdı ..şimdi nasıl oluyor kanunlar degıstımı bılmıyorum abd gırer gırmez greencardlı olacakları için abd pasaport basvurusu yapabılıyormuyuz ..
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

31

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k