DV2022 Bekleme Odası
-
0-300 1 sn @Ping-PONG

-
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@denizci10 ah be abi olsun inşallah kart çıkar, zaten snn b planı hazır 👍🏼
İnşallah çok teşekkür ederim. Ama tursit vizesi bile alamıyoruz baksanıza. Kendimi kafese tıkılmış kuş gibi hissediyorum. Geziyorum uçuyorum ama istediğim yerlere değil. Çok acı ama gerçek bu maalesef.
-
@Rhonster Bu ne olum. Her şeyin çakması türedi. :'(
Bilyalı dediğin bilyadan olur. Direksiyon felan da olmaz. Ayaklarınla ani çevirdiğin ön tekerlerle beraber gövdeni de o yöne atarak drift yapamadığın bilyalıya bilyalı demem ben. :) -
@Ping-PONG biz böyle ortada direksiyon değilde ön kenarlara hortum bağlardık bilyeler hareket etsin diye :D
-
@denizci10
Bak ben sana söyleyeyim. Senden benden başka bekleme odasının başını bekleyen yok.
Herkese çıkar bu GC sana bana çıkmaz. :D -
@Rhonster
Olum egzantrik mili gibi adamsın. Asimetrik herif :D -
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@denizci10
Bak ben sana söyleyeyim. Senden benden başka bekleme odasının başını bekleyen yok.
Herkese çıkar bu GC sana bana çıkmaz. :DAman ağzından yel alsın... deme öyle... sanki son şansım gibi geliyor bana.
-
@Ping-PONG teşekkür ederim :D askdhasdk
-
@denizci10 aman aman nerelere geldik abi ne diyor bu :D
-
@denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@denizci10
Herkese çıkar bu GC sana bana çıkmaz. :DAman ağzından yel alsın... deme öyle... sanki son şansım gibi geliyor bana.
Herkes böyle totem yapıyor. Ben de yapayım dedim. Bizim neyimiz eksik. :D
-
@Ping-PONG negatif duygularla totem mi yapılır la
-
Konu disi,
Temsilciler meclisi baskent washington DC nin ulkenin 51. Eyaleti olmasi yonunde sunulan yasa tasarisini kabul etti.
Alin size bir eyalet daha :) -
@gokhanbagatur Eskiden başkent diye sıkıntı olabilir diye eyalet yapmamışlardı acaba şimdi neden böyle bir adım atıldı...
-
@gokhanbagatur ahanda konu içi oldu işte :D
-
@Halil-İbrahim-Kamacı çok dışlanmışlardı ya bu seferde denge olmamıştı o ülkede yaşıyorsun ama seni yönetecek başkan için oy veremiyorsun mesela ?
-
@Halil-İbrahim-Kamacı daha doğrusu senato vekil filan hiç birşey seçemiyorlar diye biliyorum.
-
aslinda hem eyalet hem degillerdi, bircok eyalet haklarina da sahiplerdi kongrede de bir delege ile temsil ediliyorlardi fakat bu temsilcileri kongre uyesi sayilmiyordu.
Artik onlarda bir kongre uyesi :) -
@Rhonster @gokhanbagatur Cevaplarınız için teşekkürler. :)
Bu ABD deki eyalet sistemi, meclisleri felan çok karışık geliyor bana. :D -
@Halil-İbrahim-Kamacı yok be her eyalet 1 devlet her devletin senatosu da abd işte
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum