DV2022 Bekleme Odası
-
@MySea bakmadan 128 :D
-
ya ben bildiğin doblocu dayılar gibi oldum ha :D hauhuaeu
-
@Chandler City yerine ilçe country yerine şehir yazılması gerekli diyolarlar
-
@Emir-Fakir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Chandler City yerine ilçe country yerine şehir yazılması gerekli diyolarlar
sen öyle yap kral
-
@Emir-Fakir elenmişsin sen :(
-
@Rhonster gerçekten mi
-
@Emir-Fakir malesef :( yandınız üstüne birde ban yediniz 10 yıl başvuru yapamazsınız :(
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Emir-Fakir malesef :( yandınız üstüne birde ban yediniz 10 yıl başvuru yapamazsınız :(
Korkutma insanları
-
@asilelif tamam abi :D gerçekten sorduğunu düşünmediğim için böyle cevapladım :D neyse şaka bir yana @Emir-Fakir herhangi bir sorun olmaz :D
-
@Rhonster çok sağol abi
-
@Emir-Fakir Bende başvurduktan sonra öğrendim bizim dile çevirirken oluşan bir çeviri hatası gibi birşey sanki. Neyse bunun sorun olacağını sanmıyorum benimde City şehir country ülke
-
@muhammed01, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
arkadaşlar merak ettim de , Açıkçası Almanca konuşan insanlar hangi şehirlerde yogunlukta yasıyor öğrenmek isterim. Yani böyle veriler barındıran siteler var mı?

-
@Rhonster sen niye taktın bu doblocu dayılara ya? bu dayılar sana ne etti? :grimacing_face:
-
@hayallerabd yok ya taktığımdan değil de şöyle bir baktım gözümde o canlandı :D yaw yeğenim diyesim geliyor sürekli :D
-
Bugün de çok şükür bitti gitti hadi bakem az kaldı. Bavula bu gece rüyamda ne koysam acaba diye düşünerek uyumak bile çogzel 😁
-
@Hyller bileti aldın mı abla Tampa ya :D
-
@hayallerabd ha bu arada seni de Tampa'lı yaptık mı biz ya :D
-
Arkadaşlar selam, resmen umudu o kadar kesmişim ki bu sene başvurmayı unutmuşum, size iyi şanslar! 🙌🏾
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum