DV2022 Bekleme Odası
-
-

-

-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Zelene 128 milyar dolardan 300 500 ü çok görmez herhalde bize :D
2x[(2x2x2)x(2x2x2)]=$B ?
-
@Chandler tax back konusunda mikkkkkemel texas ama gidersem biraz daha soğuk yerler iyidir
-
@Chandler chandler bu arada friendsi yeni bitirdim :) 9/11 olayları denk geliyor işlemişlermi diye merak etmiştim bu konuya denk gelen bir sahne var farkında olmadan ve kaldırılan tek sahne hayaranıysan yazayım dedim :) 8 sezon 3 bölümde chandler ve monica uçağa binmek isterken yaşanıyor :)
-
@gizemb, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Chandler chandler bu arada friendsi yeni bitirdim :) 9/11 olayları denk geliyor işlemişlermi diye merak etmiştim bu konuya denk gelen bir sahne var farkında olmadan ve kaldırılan tek sahne hayaranıysan yazayım dedim :) 8 sezon 3 bölümde chandler ve monica uçağa binmek isterken yaşanıyor :)
uzun zaman oldu izleyeli ama sıkıntıdan tekrar başlamak üzereyim :)
-
Vakti olan inceleyip yorumlayabilir mi?
Göçmenlik işlemlerinin süreleri konusunda açıklama var sanırım -
Ben başvuru formunu doldururken city yerine izmir country yerine Turkey yazdım. Otomatik elenirmiyim?
-
@Emir-Fakir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Ben başvuru formunu doldururken city yerine izmir country yerine Turkey yazdım. Otomatik elenirmiyim?
Doğru yazmışsınız gibi. Neden öyle düşündünüz?
-
@MySea bakmadan 128 :D
-
ya ben bildiğin doblocu dayılar gibi oldum ha :D hauhuaeu
-
@Chandler City yerine ilçe country yerine şehir yazılması gerekli diyolarlar
-
@Emir-Fakir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Chandler City yerine ilçe country yerine şehir yazılması gerekli diyolarlar
sen öyle yap kral
-
@Emir-Fakir elenmişsin sen :(
-
@Rhonster gerçekten mi
-
@Emir-Fakir malesef :( yandınız üstüne birde ban yediniz 10 yıl başvuru yapamazsınız :(
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Emir-Fakir malesef :( yandınız üstüne birde ban yediniz 10 yıl başvuru yapamazsınız :(
Korkutma insanları
-
@asilelif tamam abi :D gerçekten sorduğunu düşünmediğim için böyle cevapladım :D neyse şaka bir yana @Emir-Fakir herhangi bir sorun olmaz :D
-
@Rhonster çok sağol abi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum