DV2022 Bekleme Odası
-
@MySea, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ibrahimasar ben de gidersem gönendeki bütün arkadaşlarıma ön ayak olmak istiyorum valla minik bir gönen communitysi olmak isterim😂
Ben çok öyle o kafada değilim.. @bidünya da demiş ya, ne anne tarafında ne baba tarafında öyle bir beraberlik görmedim diye. Gerçi anne tarafında vardı ama bize yoktu, kendi aralarında... Bana benim kafada 3-5 BBQ arkadaşı yeter. :)
Biri benim zaten değil mi? 😂😉
Elbette. @Rhonster e de ateşi yaktırıcam. Bir iki kafa dengi daha çıksa yeter. Kalabalığa lüzum yok.
Bizim tertibin hepsi kral mı bilmem ama sen harbi kral adamsın. Bu arada 10 temmuz da bodrum da olacağım abi. Haberleşiriz. İnşallah taşınma ile ilgili planları yaparız.
Marmaris ugrarsaniz, restaurant/bar tavsiyesi yapabilirim. Covid ve oruc nedeniyle acik mi bilemem.
Resimler paylasacaktim, reject oldu. Mekanin adi Stella Restaurant/Bar.
Abi ben10 yıldır her yaz minimum 3 veya 4 sefer iniyorum Marmaris' e.
20 olduğu dönemde olmuştur. :D
1 sefer yemek yemişliğim var. Güzel mekandır vesselam.
Ahu hastanesi izasında kalıyor sahilde. -
-
@denizci10 kafanı karıştırmalarına izin verme abi sen Tampa'yı Sevenler Derneği Eş Başkanısın :D
-
@Ping-PONG tamam anladık sen köpecikleri sevmiyon biz köpecik çevirme yaparız abi @ibrahimasar @denizci10
-
@Ping-PONG ama biz Tampa'dayız haberin olsun.
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@denizci10 kafanı karıştırmalarına izin verme abi sen Tampa'yı Sevenler Derneği Eş Başkanısın :D
Eyvallah 😂😂
-
@Zelene 128 milyar dolardan 300 500 ü çok görmez herhalde bize :D
-
@CRR, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Meraba arkadaşlar .bu yil bende bas vurucam green carta. benim problemim Akdeniz Anemisi taşıyıcısı yim bu sorun olurmu?.kazanirsam hayel kiriklina uramiyim.
problem yasamazsiniz.
-
-

-

-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Zelene 128 milyar dolardan 300 500 ü çok görmez herhalde bize :D
2x[(2x2x2)x(2x2x2)]=$B ?
-
@Chandler tax back konusunda mikkkkkemel texas ama gidersem biraz daha soğuk yerler iyidir
-
@Chandler chandler bu arada friendsi yeni bitirdim :) 9/11 olayları denk geliyor işlemişlermi diye merak etmiştim bu konuya denk gelen bir sahne var farkında olmadan ve kaldırılan tek sahne hayaranıysan yazayım dedim :) 8 sezon 3 bölümde chandler ve monica uçağa binmek isterken yaşanıyor :)
-
@gizemb, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Chandler chandler bu arada friendsi yeni bitirdim :) 9/11 olayları denk geliyor işlemişlermi diye merak etmiştim bu konuya denk gelen bir sahne var farkında olmadan ve kaldırılan tek sahne hayaranıysan yazayım dedim :) 8 sezon 3 bölümde chandler ve monica uçağa binmek isterken yaşanıyor :)
uzun zaman oldu izleyeli ama sıkıntıdan tekrar başlamak üzereyim :)
-
Vakti olan inceleyip yorumlayabilir mi?
Göçmenlik işlemlerinin süreleri konusunda açıklama var sanırım -
Ben başvuru formunu doldururken city yerine izmir country yerine Turkey yazdım. Otomatik elenirmiyim?
-
@Emir-Fakir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Ben başvuru formunu doldururken city yerine izmir country yerine Turkey yazdım. Otomatik elenirmiyim?
Doğru yazmışsınız gibi. Neden öyle düşündünüz?
-
@MySea bakmadan 128 :D
-
ya ben bildiğin doblocu dayılar gibi oldum ha :D hauhuaeu
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum