DV2022 Bekleme Odası
-
@Zelene tüm şeytanlıklar Türk milletinden sorulur ayy şimdi linç etcekler beni ama olsun ben de türküm yani çokta şeyeetmeyin😅
-
@ibrahimasar şu Giresunlular nasıl yapmış bilen varmı benim anne tarafı da Giresunlu ama gidemeyen kısmından😂
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@denizci10 @Halil-İbrahim-Kamacı başkanlığa @denizci10 abimde aday galiba :D konuşalım oy birliği ile başkanımızı seçelim lütfen :D Tampacılar toplanın :D
Sen varsan ölümüne gelirim her yere...
-
Bu arada 8 mayıs a kadar uğramayacaktım ama dayanamadım... muhabbetler efsane olmaya başladı... ondan yeminimi bozdum uleynnn... dediler ki kral öldü hayır kral geri döndü... 🤣🤣
-
Greencard la gidersem
1.Tampa
2. San Diego
3. HoustonE2 ile gidersem
1 Houston
2 Houston
3 Houston
.
.
.
.
100 Houston -
8 mayıs ta eğer talihli olursam, Kandilli’ den denize atlayıp Vaniköy’ den çıkmayı planlıyorum. Hipotermi olur muyum sence 🤣🤣🤣
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
8 mayıs ta eğer talihli olursam, Kandilli’ den denize atlayıp Vaniköy’ den çıkmayı planlıyorum. Hipotermi olur muyum sence 🤣🤣🤣
Yok olmazsın büyük ihtimalle kıyma olursun... üzerinden 20 tane gemi geçer çünkü...
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ibrahimasar şu Giresunlular nasıl yapmış bilen varmı benim anne tarafı da Giresunlu ama gidemeyen kısmından😂
-
@denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Yok olmazsın büyük ihtimalle kıyma olursun... üzerinden 20 tane gemi geçer çünkü...
🤣🤣🤣
Kandilli iskele sadece sabah akşam açık. Eskisi gibi tekne yanaşmıyor. Gerçi kıyıdan kıyıdan da yüzemiyorsun, burunda su dönüyor. Biz gençken yüzüyorduk ya, değişen neki acep 🤣 -
E2 ile ilgili bir planın var mı?
Ortak bar açalım fifty fifty 🙃 Zamanında Sae den ses mühendisliği eğitimi almışlığım ve barmen lik deneyimim var. Ama sadece bir süre Numark CDN90 la müzik yapmıştım. 15 yıllık bir model. Eğer bulabilirsem müzik işi bar ı ben hallederim.
1-2 tane hispanik güvenlik alırız. Geri kalan işleri de sen koşturursun artık. 🤣🤣🤣
-
Ortak bar açalım fifty fifty 🙃 Zamanında Sae den ses mühendisliği eğitimi almışlığım ve barmen lik deneyimim var. Ama sadece bir süre Numark CDN90 la müzik yapmıştım. 15 yıllık bir model. Eğer bulabilirsem müzik işi bar ı ben hallederim.
1-2 tane hispanik güvenlik alırız. Geri kalan işleri de sen koşturursun artık. 🤣🤣🤣
Önce coffeeshop açmak sonrasında sports bar açmak sonra da fastfood restorantı açmak... planlar planlar... ama ufak bi sorunum var turist vizem bile yok... olsa şimdiye başlamıştım zaten... sonraki alternatifim de kanada ya eğitim ile gitmek. Eşimi eğitime kanalize edip kendim çalışma imkanı almak istiyorum... projeler bitmiyor ama konsoloslukların kapalı olması bana ket vuruyor şu an...
-
@denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
🤣🤣🤣
Kandilli iskele sadece sabah akşam açık. Eskisi gibi tekne yanaşmıyor. Gerçi kıyıdan kıyıdan da yüzemiyorsun, burunda su dönüyor. Biz gençken yüzüyorduk ya, değişen neki acep 🤣O zamanlar trafik bu kadar yoğun değildi şu an hem küçük deniz taksiler ve vapurlar hem de ticari gemiler çok arttı... ayrıca akıntı seviyesi de arttı o zamanlardan. O bölgede 3 farklı akıntı var 3500 tonluk gemi bile akıntıya kapılıyor bazen...
-
Ben de mini bar tarzı bişey düşünmüştüm. Sokağa müzik yapan, direkt satış. Sağlı sollu 2 dev ekran atıp, Türkiye’ den canlı Dj yayını.
İsim yapmış bir çok Türk DJ ine ulaşma şansım var. En kalitelilerinden biriyle aynı mekanda 3 sene beraber çalışmışlığım var. Bana tutar gibi geliyor eğer konsept güzel planlanabilirse.Eğlence sektöründe olay tamamen dizayn ve özellikle hifi yatırımı. Hifi ABD de para değil. Zaten uzmanı olduğum işler.
Ama biraz kafa yapısı olarak rahatım beni çalıştıracak sürekli ittirecek bir ortağa veya hatuna ihtiyacım var. 🤣🤣🤣
-
Eger barin mutfagi olursa (yani wings, burgers, shrimps ve crabs gibi), haftasonlari asla bos gecmez. Haftaici de all you can eat tarzinda crabs veya wings geceleri yaparsaniz, onlarda bos gecmez.
-
@MySea ne azim varmış arkadaş keşke bizim akrabalarda da 10 da 1 i olsaymış şu azmin😅
-
@bidünya Giresunlular Northeast eyaletlerde efsanedirler. :)
-
Ben de mini bar tarzı bişey düşünmüştüm. Sokağa müzik yapan, direkt satış. Sağlı sollu 2 dev ekran atıp, Türkiye’ den canlı Dj yayını.
İsim yapmış bir çok Türk DJ ine ulaşma şansım var. En kalitelilerinden biriyle aynı mekanda 3 sene beraber çalışmışlığım var. Bana tutar gibi geliyor eğer konsept güzel planlanabilirse.Eğlence sektöründe olay tamamen dizayn ve özellikle hifi yatırımı. Hifi ABD de para değil. Zaten uzmanı olduğum işler.
Ama biraz kafa yapısı olarak rahatım beni çalıştıracak sürekli ittirecek bir ortağa veya hatuna ihtiyacım var. 🤣🤣🤣
Sen merak etme bi de bu konseptten kurarız... bana mantıklı geldi açıkçası... önce kendimizi sağlama alıp sonra genişleriz...
-
@denizci10 forever Tampa abi :D acaba sonraki nesiller Tampa da beni anlatır mı bir manyak varmış Tampa sevdalısı ne kadar türk varsa forumda hepsinin kanına girmiş nerenin delisiymiş bu der mi :D
-
@denizci10 eğer ki nerenin delisiymiş derlerse Kadirli desin torunlarınız :D
-
@MySea, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@bidünya Giresunlular Northeast eyaletlerde efsanedirler. :)
Benim duyduğumda şu ABD de yakıt istasyonu sahibi Türklerin hemen hemen hepsi Giresun luymuş. Bilmem doğru mu?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum