Selamlar,
Forumda çeşitli başlıklarda soru sorup "bilenler yeşillendirsin" diye yazanlar görüyorum.
Kendi adıma, bu tarz ifadeleri gördüğümde konu hakkında bilgim olsa bile cevap vermemeyi tercih ediyorum.
Güzel Türkçemizi özensiz kullanmayalım. "Bilenler yardımcı olabilir mi" ya da "fikri olan paylaşabilir mi" demek hem daha şık hem de forumun kalitesine daha çok yakışıyor.
Hepinize iyi günler dilerim🌸
-
Selamlar,
Forumda çeşitli başlıklarda soru sorup "bilenler yeşillendirsin" diye yazanlar görüyorum.
Kendi adıma, bu tarz ifadeleri gördüğümde konu hakkında bilgim olsa bile cevap vermemeyi tercih ediyorum.
Güzel Türkçemizi özensiz kullanmayalım. "Bilenler yardımcı olabilir mi" ya da "fikri olan paylaşabilir mi" demek hem daha şık hem de forumun kalitesine daha çok yakışıyor.
Hepinize iyi günler dilerim🌸 -
@codeko Merhaba. Asıl talihli olan anneniz ya da süreci takip eden sizseniz siz öncelikle sorularınıza cevap alabilmek için buradaki örnekte olduğu gibi imzanızı düzenleyin lütfen.
Excel tablosu için buradaki tabloda alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin.
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2022 Bekleme Odası
-
şafak 19 çoruma selam olsun
-
@Hyller abla sen bana güven gerisine karışma gördüğümüz her timsaha @Ping-PONG dan bir parça atacaz.
-
@Ping-PONG seni görüp napacaklar peh
-
-
@ibrahimasar sahipsiz kalanlar düşünsün abi
@Ping-PONG -
@denizci10 @Halil-İbrahim-Kamacı başkanlığa @denizci10 abimde aday galiba
konuşalım oy birliği ile başkanımızı seçelim lütfen
Tampacılar toplanın 
-
-
@Halil-İbrahim-Kamacı 75 milyon kişi 2. dozu da bitirdi amerika'da 5400 dü galiba toplam bu kadar vaka görüldü 70 küsür kişide vefat etmiş 75 milyonda.
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller abla sen bana güven gerisine karışma gördüğümüz her timsaha @Ping-PONG dan bir parça atacaz.
@Rhonster ne tampaymış arkadaş görmeden ölmiycem valla.
-
adaylığımı bu fotoğrafımla resmen ilan ediyorum arkadaşlar
@Halil-İbrahim-Kamacı

-
@MySea, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Zelene Peki yol parasini falan devlet mi karsiliyor?
Görevlendirme de evet devlet karşılıyor pasaport zaten defter parası veriyorsun sadece
-
@Hyller öyle abla

-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
adaylığımı bu fotoğrafımla resmen ilan ediyorum arkadaşlar
@Halil-İbrahim-Kamacı

Bavullar da hazır arkada...

-
@ibrahimasar dünden hazırım abi ben

-
@Rhonster Oyum sana.
Tampa da Türk bakkalı mı açsak. 
Hocam umarım vize çıkar, çok isteklisiniz bavullarınızı bile hazırlamışsınız cidden hak ediyorsunuz.
-
@Halil-İbrahim-Kamacı domlocu dayıya benzedik ya

-
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Ah ya Bekleme Odası ruhu geri geldi

Senden ötürü,
Nerlerdeydin acep
-
@Halil-İbrahim-Kamacı
Şu benim yapay zeka ve uygulamaları vize ödevini göndereyim sana da yapsana. Sıkıldım bu vizelerden
-
@Ping-PONG Ben kendi ödevlerimi zor yapıyorum hocam. Benim de vizelerim başlamış haberim yok
ama istersen at abi yapabildiğim kadar ile yardımcı oluyum. 
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Halil-İbrahim-Kamacı 75 milyon kişi 2. dozu da bitirdi amerika'da 5400 dü galiba toplam bu kadar vaka görüldü 70 küsür kişide vefat etmiş 75 milyonda.
1 haftadır aşı sayılarını takip ediyorum bi siteden. Amerika'da dün itibariyle 2. Dozunu veya aşı türü tek dozluksa tek dozunu aşılanan sayısı 84.263.408, yani Türkiye nüfusunu geçmiş durumda.
Bir de anlam veremediğim bir olay var. Amerika'da insanlar dışarda maske takmıyorlar (maske takmak zorunda değiller), sadece mağazalarda marketlerde felan takıyorlar Türkiye'de insanlar her yerde maske takıyorlar (takmak zorundalar) ama Türkiye vaka sayısında 1. Oluyor nasıl oluyor bu işte bi iş var diye düşünüyorum ben. Korona partisi veren Amerikadan bahsediyoruz.
Benzer Başlıklar
149
Çevrimiçi
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.3k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum