Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Bitcoin ve Altcoins

Taşındı Emeklilik ve Yatırım
168 31 6.5k 33

• @bidünya oboyu tamamladıysa geri yükselir ya ama umarım düzeltme zamanına denk gelmez :folded_hands:

https://tr.tradingview.com/symbols/CRYPTOCAP-BTC.D/ BTC dominance takip etmek lazım 52 altı riskli

• @goodluck Al unut şeklinde uzun vade iyi kazandırabilir görüşündeyim kısa vade için şu an fazla yüksek gibi.

• @TughanTug, içinde söyledi: Bitcoin ve Altcoins

GTO: Giriş 157 sats (yarısını 176'da çıktım yarısı içeride)

Az önce 179'dan ne var ne yok çıkış yaptım :D

• ⭐⭐⭐

@TughanTug aynen aynen aylıkta da obo yapmış ama

• ⭐⭐⭐

@BelmaSarvan hiç dikkat etmedim açıkçası😅

• ⭐⭐

@TughanTug, içinde söyledi: Bitcoin ve Altcoins

@TughanTug, içinde söyledi: Bitcoin ve Altcoins

GTO: Giriş 157 sats (yarısını 176'da çıktım yarısı içeride)

Az önce 179'dan ne var ne yok çıkış yaptım :D

Aynen $200 attim bi kac aya kontrol ederim ne olmus diye

• ⭐⭐

Milletin üzüntüsünden kazanc saglama işi koin. Ortada üretilen bir mamül yok para birinden baskasına spekulasyon usulu akıyor. Haram para yani. Cebimdeki artan para ile caresizlikten girdim . Rab ile konustum anlastım.Bu para ile yurtdısına cıkıcam, işimi gördükten sonra ihtiyaç sahiplerine dagıtacagim dedim. Emanet para yani. %80 nakitteyim .Vurdugunuz parayı kazanc olarak algılamayın etrafınıza dagıtın ve daha hayırlı işler için araç olarak kullandıktan sonra başkalarını da unutmayin.. Elde ettigim parayla lüks satafat yapmak nasip olmasın. Bu para bana ve benden sonrakilere mutluluk kapısı açsın, Hızırın Kılıci olsun

Zirvede satayım diye ugrasmayın, sizden o koinleri alanlar da kazansın degilmi

Bu arada cöküş başladı. Zirve geldi. Yılsonuna roket olacak Mars olacak diyenlere bu saatten sonra inanmayın.Bellemişler yılsonu yılsonu

• Altcoin daha iyi bir yatirim olarak goruyorum bence 1 yillik grafiklere bakmak lazim cardano son 1 yilda yuzde 4.2k prim yapmis o gibi benzeri coinlere bakmak lazim ben gecen sene chainlink aldim biraz kar edince sattim 3.38 civarindaydi simdi 40 civarinda yani 10 Katina cikmis

• ⭐⭐

Piyasa iyi düşüyor, gidiyor bizim yatırımlar

• Kazandığımız coin lerle şarap ile terbiye edilmiş helal kesim domuz eti yiyeceğiz biz. Ne kadar trol bir adamsın sen yahu 🤣

Arkadaşın biri babası (Amerika vatandaşı) bunu yanına almaya tenezzül bile etmemiş diye bahsetmişti. Hak edecek tipte bir adamsın.

Senin olduğun hiç bir konuya yorum yapmam artık. 🤣

• @TughanTug, içinde söyledi: Bitcoin ve Altcoins

dominance takip etmek lazım 52 altı riskli

Aynen öyle oldu ve tam 52 altından tepki aldı ve piyasa çakıldı... Söylememe rağmen ben de bu kadar erken beklemiyordum, hazırlıksız yakaladı :thinking_face:

Dominance.png

• @TughanTug

Zaten haram paraydıüzülme fazla 🙃

• @Calibraturbo Her alanda birilerinin üstünden kazanç sağlanır. Hiçbir alanda birileri kaybetmeden birileri kazanamaz.

Kütlenin korunumu kanunu vardır, tepkimeye giren kütle çıkan kütleye eşit olmalıdır mesela, bunu da onun gibi düşünebilirsiniz.
    Kimse kimseyi zorla bu işe sokmuyor, ayrıca ortada mamül de gayet var, piyasaya sürülen coin miktarı, dolaşan arz, yakılan coin miktarı ile çözülebilir bir soru. Ticaret haramdır demekten bir farkı yok bunun :D

• @TughanTug

Bütün bankalarda hesap açtırmanın haram olduğunu ama finans katılım da olmadığını düşünen tipler var. Onlar geldi aklıma 🤣

• @Ping-PONG Ahahah çok iyiymiş bak bu :face_with_tears_of_joy:

• Arkadaşlar piyasa için ön görünüz nedir? Beni haşat etti bu BTT

• ⭐⭐⭐

@Ping-PONG yok o öyle değil babası gc başvurup kazandığı halde gitmeye ikna edememişti sonrasında kendisi 2021 mağduru oldu sıkıntılı yani o da haklı kendi konusunda tabi buradaki söylemleri hoş ya da değil çok takılmayın bence okuyup geçin hatta engelleyebilirsiniz. Bu arada insanlar tanımadığı halde ne kadar kolay birbirleri hakkında bilip bilmeden konuşabiliyor. Yanlış anlaşılmasın ben de burada kimseyi tanımıyorum kimsenin savunucusu da değilim ama doğrusunu bildiğin yanlışları da düzeltmek lazım diye düşünüyorum

• @bidünya

Ben de sağlam bir önyargı oluştuğu için arkadaşa, bura da yaptığı yorum yine aynı paralel de olunca ne yapayım. :'(

Gerçekten ben de çizgimi aştım artık ama sinir olmamak elde değil. Dediğiniz gibi yapıyorum. :)

• ⭐⭐⭐

@Ping-PONG 😀👍

• @furkann, içinde söyledi: Bitcoin ve Altcoins

Arkadaşlar piyasa için ön görünüz nedir? Beni haşat etti bu BTT

Bu bir nevi piyasayi panikletme hareketi buyukler parayi boyle kazanir

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

24

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k