K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
Merhaba arkadaşlar. Niyet mektubu nasıl yazılır ?dikkat etmemiz gereken bişeyler var mı?
-
@emirgenco merak ettiğim için sordum kardeşim
-
@Güven-Carmen-Tek Üstad ben. O zaman gelince Vizeciyle dolduracam makul bi rakama
-
@emirgenco, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Arkadaşlar k1 vizesi ile Amerika’ya girdikten sonra yapılan evlilik sonucu alınan 2 yıllık green. Cardtan sonra boşanılırsa 2 senelik green card iptal mi oluyor yoksa 2 senelik green card geçerliliğini devam ettiriyor mu bilen var mı ?
2 yillik karti, suresi bitmeye yakin 10 yillik karta cevirebilmek icin evli olmaniz gerekiyor. Aksi durumda basvurunuzun kabul edilmesi zor, 2 yillik kosullu Green kartin suresi bitince ABD'yi terk etmeniz gerekir.
-
@crazycells evet bunu biliyorum ama demek istediğim 2 yıllık green cardı alınca örnek hemen boşandım birşey oldu bu 2 senelik green card yanmaz demi 2 sene bitince yenileyemediğim için ülkeyi terk etmek zorunda kalırım hem fikir miyiz?
-
@Tdream, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Merhaba arkadaşlar. Niyet mektubu nasıl yazılır ?dikkat etmemiz gereken bişeyler var mı?
Evlilik planlarinizi kelimelere doktugunuze emin olun. Ilk 90 gun icinde olacagini belirtmeye de dikkat edin.
-
@emirgenco, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@crazycells evet bunu biliyorum ama demek istediğim 2 yıllık green cardı alınca örnek hemen boşandım birşey oldu bu 2 senelik green card yanmaz demi 2 sene bitince yenileyemediğim için ülkeyi terk etmek zorunda kalırım hem fikir miyiz?
hayir, yanmaz.
-
@crazycells çok teşekkür ederim üstadım gerçekten her soru sorduğumda cevaplıyorsun Allah razı olsun
-
@crazycells çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için .
-
selam arkadaslar,
J1 vizesine sahip birisi bu vizeye sahip olmaya devam ederken K1 islemleri baslatilabilir mi? Onceki iletileri okudugumda 2 yil sarti olanlardan bahsedilmis. Bu kisinin sarti yok. Direkt bugun yarin islemlere baslayabilirler diye dusunuyorum burada okuduklarimdan ama teyit etmek istiyorum yanlis bilgi vermemek icin arkadasima. -
@asliozel, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
selam arkadaslar,
J1 vizesine sahip birisi bu vizeye sahip olmaya devam ederken K1 islemleri baslatilabilir mi? Onceki iletileri okudugumda 2 yil sarti olanlardan bahsedilmis. Bu kisinin sarti yok. Direkt bugun yarin islemlere baslayabilirler diye dusunuyorum burada okuduklarimdan ama teyit etmek istiyorum yanlis bilgi vermemek icin arkadasima.Eger J1 2 yil kurali yoksa, o durumda baslatabilir. Bir sorun yasamaz.
-
Tekrar merhaba sonunda nvcden dosyamızın Ankara’ya yollanığına dair mail aldık. Şimdi gerekli belgeleri hazırlamaya başlayacağım . Size sormak istediğim hangi belgeler noter onaylı ya da tercüme gerektirdiği çok fazla farklı cevaplar var bu konuda o nedenle netleşemedim. Kesin bir bilgisi olan var mı acaba yardımcı olabilecek? @crazycells
-
@turmex Ankaradaki mülakatta Türkçe veya İngilizce olmayan belgeniz yoksa hiçbir şeyi tercüme etmenize gerek yok. AOS süreci için gerekli olan nüfus müdürlüğünden alınan arşivli nüfus kaydını yeminli tercüme vasıtasıyla tercüme ettirmeniz yeterlidir.(notere gerek yok)
-
@runaslan çok teşekkür ederim ☺️
-
@turmex Tebrikler :)
-
Merhaba arkadaşlar nvcden dostyamiz Ankara'ya geldiğin de hazirlamamiz gereken evraklar hangileri ve Ankarada mülakatta yine iliskimize dahi kanıtlar sunmamiz gerekiyormu
-
@turmex Hayırlı olsun kardeşim başvurunuzdan ne kadar süre sonra acaba dostyaniz ankaraya geldi
-
@mutkili Teşekkürler ☺️
-
@Güven-Carmen-Tek Teşekkürler 19 Mayıs 2020 de başvurduk
-
@Güven-Carmen-Tek
evet kanıtları sizinde sunmanız gerekiyor.
hazırlanması gereken evrak listesi bunlar.
https://tr.usembassy.gov/wp-content/uploads/sites/91/2017/06/K1K2-Visa-Instructions-TR.pdf
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum