dv2021de kazanıp trump ve biden politikaları nedeniyle(covid miş yersen ) vize mulakatına bile gidemeyip dv2023e basvurdum gene bekliyorum.uzunbir aradan sonra 9.sayfaya dusen konuyu buldum canlandırdım.beklemeye devam.avrupadaki vatandaslık ıslemlerımde bekliyo onumuzdekı sene ya ab ya abd.
-
@SUAT-GUNAY bu devirde halen bunlara inanan varsa ne diyelim 🙂 $2500 ödediği GC çekilişini kazanır umarım
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2022 Bekleme Odası
-
-
@ayvalik10 tşk ederim

-
@radres88 rica ederim biz aileyiz burada tabiki de birbirimize yardımcı olacağız
-
Valla heyecanlanmayacağım diyorum ama son birkaç hafta kala hep heyecanlanıyorum. Bir gün iş yerinde arkadaşlar arasında konusu açılınca öğrendim. Çalıştığım departmanın nerdeyse yarısı başvurmuş. Bakalım kendini kurtarabilen olacak mı aramızdan

-
@Bilal-ÇALIŞKAN, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Merhabalar
Ben formu doldururken opsiyonel olan adres çubuğuna evimin numarasını yanlış yazdım (orn: 8 yerine 9)Bi sıkıntı çıkar mı? Aylardır içimi kemiriyor.
sorun olmaz.
-
@Emrah-Yıldırım, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Arkadaşlar merhabalar bir konu hakkında düşüncelerinizi almak istiyorum. Green karta başvurduktan birkaç ay sonra mahallenin adı değişti. Bu durum olası green card talihlisi olursam ilerleyen süreçte bana problem yaratır mı? e-devlet adres bilgim de yeni mahalle adı yazıyor, eski isim yok. Acaba sorun ölümü?
sorun olmaz.
-
Şafak 24 erzincana selam olsun
-
@semavi abi aracının modeli nedir? Şu videoda gördüğüm siyah büyük araç.. Hep büyük araçlara ilgi duymuşumdur. Gençler hızlı yarış arabalarını sever genelde ama biraz istisnayım sanırım
-
@Batuhan-X, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@semavi abi aracının modeli nedir? Şu videoda gördüğüm siyah büyük araç.. Hep büyük araçlara ilgi duymuşumdur. Gençler hızlı yarış arabalarını sever genelde ama biraz istisnayım sanırım
Aile için kullandığımız aracimiz o. Benim şahsi aracım maalesed olamıyor işim gereği

2011 Lincoln navigator 4x4 Limited
Daha önce de aynisindan vardı ama 4 çeker olsun diye bunu aldım
-
az kaldı değil mi

-
@semavi orda carmax ımı ınceleyelım ordanmı alalım daha garantı olsun dıye cargurusta fıyatlar cok dusuk ama guven vermıyor
-
Ben ABD de gençlerin araba ve sürüş bilgisinden şüpheliyim. Gösteriş için araba seçip kötü görsellisini, sürüş keyfi için seçip gidip en saçmasını buluyorlar.
Tek doğru sabitleri; Güç sevenler Amerikan kasından şaşmıyorlar. E onda da hata şansı yok zaten

Bir de sosyal medyanın her yeri saçma sapan is that a Supra video ları ile dolu. İğrenç

-
@semavi arabayı çok beğendim. Fiyatı da uygun duruyor. Bir gün elbet oralarda yaşayacağım bu ya gc olur ya f1 olur. O zaman insallah böyle bir arabaya binerim. Hatta içinde bile bir kaç gün kalınır arka koltuklar çıkarsa

-
Koltuklar yatıyor
yatabilirsin 
İnşallah diyelim ...
-
Lincoln yenılerine bakıyorum gerçekten çok güzel !!!

-
@serkanist arabayı biri sürerse kendinizi abd baskanı hissetseniz yeridir
bizim büyükbaşlar ABD'de böyle araçlara çakar takmaya çalışır tabi yerse.. -
seneye Louisvillede helal kesim pulled pork meshurdur oranın bbq ile orucumuzu acarız Kömürde tersdüzedilmiş ekmek yaninda Coleslaw ins yanindada lümonlu burbon viski.. Yerken Kapıdaki silveradomu/C4 korvetimi izleyecem. Like butonu çöksün. Dislayk atanları unutmadık HATORADE ısmarlıcam
-
Bunun tersini yapanlara yobaz diyoruz. Ama bu tarafta olup, belli bir bakış açısını sahip olduğun halde bu şekilde konuşman da aynı düzeyde hoş değil.
Elbetteki herkesin inancı kendine, ben de pek dini vecibelerini yerine getiren bir birey değilim ancak; herkesin inancı kendine. Bir tarafı abarttıklarında hadlerini aştıklarında yobaz diye ötekileştiriyorsak, diğer tarafta durup bu şekilde konuşana da bir tepki vermemiz gerekir.İnançla alay etmek hoş değil.
-
Vedat MİLOR aşağıdaki twit i atmış.
Balık baştan kokmuş ve yolsuzluk toplumun her hücresine yayılmış. Yozlaşmış toksik bir toplum. Çürümüş bir sağlık sistemi. Neresi mi? 2015 Romanya. Kolektif olağanüstü bir belgesel. Mutlak seyredilmeli.
Altına gelen yorumlardan birisi de şu şekilde;
Ekip otosu yarı yoldan geri döndü. Bu nasıl twit.Benim bu güzel memlekete dair en çok özleyeceğim şeylerden birisi de mizahı. Türk mizahı, mizahların babasıdır.

-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Vedat MİLOR aşağıdaki twit i atmış.
Balık baştan kokmuş ve yolsuzluk toplumun her hücresine yayılmış. Yozlaşmış toksik bir toplum. Çürümüş bir sağlık sistemi. Neresi mi? 2015 Romanya. Kolektif olağanüstü bir belgesel. Mutlak seyredilmeli.
Altına gelen yorumlardan birisi de şu şekilde;
Ekip otosu yarı yoldan geri döndü. Bu nasıl twit.Benim bu güzel memlekete dair en çok özleyeceğim şeylerden birisi de mizahı. Türk mizahı, mizahların babasıdır.

Kesinlikle
Ben de şöyle bir tweet gördüm:
"Whale Alert! 128.000.000.000 USDT has been transferred from TCMB treasury to an unknown wallet"128 milyar olayını biliyorsanız ve kripto piyasası whale alert kalıbına hakimseniz çok akıllıca

Benzer Başlıklar
158
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k