K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@suleo, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@crazycells Websitesinde su sekilde bir ibare var
*Amerikan vatandaşlarının Türkiye’de evlenebilmeleri ile ilgili gerekli bilgiyi burada bulabilirsiniz. Amerikan vatandaşlarının Türkiye’de evlenebilmeleri için A. B.D.Konsolosluğunda evlenmek için şahsen yeminli beyan vermeleri gerekmektedir. Hem Türk hem de Amerikan vatandaşı iseniz bu beyanı vermenize gerek yoktur. Evlenme dairesine başvurunuzu yapabilirsiniz.
Hangi şehirde evleneceğinize bağlı olarak Ankara, İstanbul veya Adana’dan randevu almanız gerkmektedir. İzmir’de evlenecekseniz beyanı Ankara’dan almanız gerekmektedir.Daha fazla biligi için “Evlilik” sayfamızı zşyaret ediniz.*
Tam olarak hangi surece girmeyi dusunuyorsunuz? Turkiye'de evlenip es vizesi mi alacaksiniz? Yoksa Nisanlilik Vizesi ile ABD'ye girip ABD'de mi evleneceksiniz?
Sorulariniza uygun basliklari kullanmaniz gerekiyor.
-
@crazycells Hangisi en kisa surecekse onu yapacagiz tam olarak bununla ilgili bir fikir edinmek istiyorum 🙏🏻
-
@suleo, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@crazycells Hangisi en kisa surecekse onu yapacagiz tam olarak bununla ilgili bir fikir edinmek istiyorum 🙏🏻
Su basliktaki ilk iletiyi okuyup durumunuza en uygun sureci secebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/78/abd-yolunda-evlilik
Surecler arasinda normalde cok ciddi bir fark yok, iki surec de zaten kesin bir zamana sahip degil. Fakat pandemi doneminde IR1/CR1 sureci, K1'den daha hizli ilerliyor, bilginize. Ilgili basliklari okuyup, kendinize en uygun yolu secmelisiniz.
-
@crazycells IR1/CR1 nedir acaba ?
-
@runaslan Gözünüz aydın :). Tüm süreciniz ne kadar sürdü acaba (Bugüne kadar)
-
*Bildiriler resmi olarak değil elimize ulaştığı tarihlerdir.
-
Bu ileti silindi! -
@runaslan Tebrik ediyorum sizi. Esasen çok hızlı olmuş sizinki. Benim 12 ayı geçti. Normal midir acaba (Uscis e ulaşmak imkansız gibi bişey artık)
-
@runaslan süper sizinle eş zamanlı başvurmuş ve haber bekleyenler için umut verici! gözünüz aydın :) sıradaki işlemleriniz de çabucak gerçekleşir umarım. Sizin dosyanız hangi eyalete gönderilmişti?
-
@mutkili teşekkür ederim. Evet 12ay gerçekten fazla olmuş dosyalar ne tür sıraya giriyor bilmiyorum.
@tugb-ylmz Mississippi den gönderildi. -
@runaslan Teşekkür ederim.
-
@Cenk-Yağmur-Saygılı, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@crazycells IR1/CR1 nedir acaba ?
bu başlığı inceleyin lütfen;
-
@mutkili 12 ay normal zamanin cok fazla disinda. https://egov.uscis.gov/e-request/Intro.do;jsessionid=92E9B8AA2975703C4E74DD1F6DDC90A7 bu sayfadan inquiry yollamaniz gerekiyor. NOA1'i 13 eylul 2020 oncesi olanlar ve suan hala daha NOA2 almayanlar inquiry talebi yollayabiliyor uscis'e.
-
@malymoris Çok teşekkür ederim
-
@runaslan teşekkür ederim.
-
@runaslan Hayırlı olsun... Dilerim her adım çok hızlı ilerler herkes için...
Belgeler Ankara'ya ulaştıktan sonra en erken ne kadar süre sonrasına randevu alınabiliyor güncel olarak bir fikriniz var mı? -
@suleo tahmini 1-2ay sürebilir tabi şuanki olaylara göre süre uzayabilir.
-
Arkadaşlar DS160 formu nasıl hazırlanıyor acaba gerekli evraklar nelerdir bunun için
-
@Güven-Carmen-Tek DS160 bunun için erken değil mi?
-
Arkadaşlar k1 vizesi ile Amerika’ya girdikten sonra yapılan evlilik sonucu alınan 2 yıllık green. Cardtan sonra boşanılırsa 2 senelik green card iptal mi oluyor yoksa 2 senelik green card geçerliliğini devam ettiriyor mu bilen var mı ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum