DV2022 Bekleme Odası
-
@Emtee, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Houston’a gidecekler yada 2.ci plan olarak görenler sayımızı bilelim 😲🙂 yada görelim 👋🏻🙃
Ben fakat ehliyet için şimdilik direksiyon testi şartı var, bu düşündürüyor. Başka ülkeden Ehliyeti olandan direksiyon testi istemeyen eyaletlere(New Jersey vs.) yönelebilirim.
-
2022de buradaki herkese şans güler inşallah :)
-
@Emtee, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Houston’a gidecekler yada 2.ci plan olarak görenler sayımızı bilelim 😲🙂 yada görelim 👋🏻🙃
🤠🤠✋✋👍 +1
-
Ben Türkiye'de bir devlet kurumunda 657 memur olarak çalışıyorum. Mesleğimi severek yapıyorum ve görece iyi de kazanıyorum (6bin Tl). Fakat özellikle son zamanlarda yaşananlar, ülke gündemi, kamuda bile adam kayırma, torpil, iltimas olayları öyle arttı ki yaptığım işten zevk alamaz oldum. Çok rahatlıkla bir "kurum müdürünün" tamam demesiyle olabilecek işleri; "Torpilin yoksa olmaz, malum partiden birini aratmazsan olmaz, ben tek başıma onaylayamam" gibi sözleri birinci ağızdan ve açık açık, hiçbir çekince olmadan duymak beni o kadar rahatsız etti ki... Eşimin aklında amerika fikri vardı ve bu sene onun için başvuru yapmıştık, benim hala bu kötü giden düzeni değiştirmek için bir umudum vardı fakat onu da bırakmadılar maalesef. O yüzden bu sene kendi adıma başvuruyu kaçırdığıma çok ama çok üzülüyorum. Ama dediğim gibi umarım eşime çıkar da biz de amerikada bir düzen kurarız. Şimdiden başvuran tüm arkadaşlara bol şans diliyorum. Bu süreçte youtube'da yayınladığı videolarla amerika ve özellikle houston konusunda bize rehberlik eden, cesaretlendiren ve yol gösteri rol oynayan @semavi Kadir Bey'e de şimdiden teşekkür etmek istiyorum. Mutlu haberler almak dileğiyle...
-
Bu direksiyonda ne var bu kadar zor 🙃
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Herkesin yeteneği farklı.
Siz yazılı sınavdan çekinirken(kaynak: Bir yorumunuz), biz de direksiyondan çekiniyoruz :d yoksa Abd özelinde bir zorluk var demiyorum. -
@nevzatyildizz valla uK inanilmaz bir basariya imza atmis durumda hem asilamada hemde kullanilan asinin gerceten faydali oldugu hususunda ... yanilmiyosam dun kaybedilen hasta rakami 10 du..
-
@GrayCollarDude, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Herkesin yeteneği farklı.
Siz yazılı sınavdan çekinirken(kaynak: Bir yorumunuz), biz de direksiyondan çekiniyoruz :d yoksa Abd özelinde bir zorluk var demiyorum.Ben çekinmiyorum yav uğraşmak dert sadece 🤣
-
@gokhanbagatur Aslında inanılmaz değil. Biz de uçan ekonomimizle bütçemizi itibardan tasarruf olmaz diyerek saray yapmak için, 5'li çeteyi doyurmak ve cebimizi doldurmak için harcamak yerine vatandaşa harcayıp dışarı çıkmasını engelleseydik, işletmelere kredi vererek borçlandırmak yerine destek verseydik, Lebaleb kongreler, mitingler, Ayasofya vb. açılışlar yapmasaydık pekala biz de o başarıya imza atabilirdik ancak biz maalesef her zamanki gibi başarı hikayesi olarak lanse edilen bir başarısızlığa imza attık. Kendi aşısını üretmeyen ülkeler arasında en çok aşı yapan ülke olmuşuz asın bayrakları.
-
Valla en cok asi altinda bahsedilen rakam cift dozda toplasak 9 milyonu bulmuyor .. isletmeler iscilerini ucretsiz izne cikarior iscinin gecmisi olan bir sureci varsa tazminata dayali istifada edemiyor 1400₺ ile gecinmeye calisiyor ve daha nicesini bu yorum altinda yazabiliriz.
Siyaseti sevmem ya dost kaybettirir ya dusman kazandirir.
Ama canim ulkemden sogudum ..
Ulke artik sadece yorucu bir hal aldi bu yuzden bu ulkede insan kendini 30 undayken 50 sinde hissediyor! -
@Ping-PONG haklısın tanıma ihtimalim çok zor bende 8 yıldır bu işi yapıyorum. green card çıksın yakacam tazminatı gidecem :)
-
-
-
-

-
@gokhanbagatur, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Haziran konusunu anlamadım maalesef :/ dv2020 ve dv2021 talihlilerini nasıl yetiştirecekler acaba? üstüne dv2022 talihlilerinin mülakatları da Ekim ayında başlayacak... Çok karmaşık bir durum
-
@Joey
Evet zor yogun ve birazda bilinmez bir surec kazanan ve hala surecin stresi ile bogusan tum arkadaslara bol sans .. -
@Joey kazanan herkese KESİNLİKLE vize vericekler diye bir olay yok ki geçmiş senelerde 22k - 23k kapatmışlardı ondan dolayı 31 eylül kadar alan aldı ondan sonra resetleyecekler DV 2020 -2021 kapatacaklar ekim ayında sıfırdan en baştan başlayacaklar şimdilik 2022 etkileyen bir durum yok
-
@GrayCollarDude bence direksiyon testini halledebilirsin kasma bence 🤟🏻🚗
-
Evet 8 Mayıs’a 1 gün daha yaklaştık! Bu forumdan birileri siteye girecek ve o yazıyı görecek . Şans 🍀 o kişinin(varsa ailesinin) bütün hayatını değiştirecek . Just one shot, one opportunity. Bir anda olacak olması sihirli değnek gibi 😄
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum