@ozguryigit sayin @ozguryigit bu baslik icin biraz erken bence 🙂 isterseniz sonuclarin aciklanmasini bekleyelim...
Su an icin DV2022 Bekleme Odasi'nda bu konulari konusabiliriz. Ayrica su basliklari da incelemenizi tavsiye ederim:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/329/abd-ye-gitmeden-önce-ve-gittikten-sonra-yapılacaklar
https://yesilkartforum.com/forum/topic/309/amerika-da-yasanacak-eyaletin-secimi

dv2020 ve dv2021 talihlilerini nasıl yetiştirecekler acaba? üstüne dv2022 talihlilerinin mülakatları da Ekim ayında başlayacak... Çok karmaşık bir durum

o kişinin(varsa ailesinin) bütün hayatını değiştirecek . Just one shot, one opportunity. Bir anda olacak olması sihirli değnek gibi 
Bayrak için ölürüm net. Askerliğimi Yüksekova kamışlı jandarma üs bölgesinde topçu olarak yaptım. Evet insan askerlik kelimesini duyduğunda hep kaçmak istiyor yada kaytarıyor diyelim. Bende her asker gibi yaptım. Yapmadım desem sizleri kandırmış olurum. Alaycı gülümseyişleri hissedebiliyorum abbee hayran
Neyse çok şükür acısıyla tatlısıyla bitirdik geldik. Bitirdik dedikde askerdeyken nişanlıydım birde bu yönü hep kötü. Bitti geldim birde düğün.. 2017.. Eee bizde dededen atadan zengin değiliz. Öle gökten parada yağmadı başımıza.. düğün falan derken gözümüzü borçla açtık mı ? Çok şükür başımızda evimiz var işimizde var!! Ama ben 15 ay işsiz kaldım. Kimse kapıma vurmadı işin varmı paran varmı ? Soran olmadı ? Çok şükür anamız babamız var.. ama sen çok seviyorsun 3 çocuk en az 3 çocuk demeyi bu çocuklar ne yicek ne içecek.. ben ana baba olarak tamam çalışıp bakıcamdaa sen devlet olarakda ne yapacaksın.. Hiç sevmediğim bir insan şöyle demişti bana.. ALLAH KULUN RIZKINA KEFİLDİR.. Bunu hiç unutmam kimsesiz yada yalnız kaldığımda hep bu gelir aklıma.. Bende bu şekilde atlatırım kötü günlerimi.. Neyse konu dağıldı biraz.. sorumluluk sahibi olmayanlar bizlere bişeyler veremezken bizlerden bişey beklemesinler.. forumdaki bu kadar kişi üzerinden durum çıkarması yaparak söylmek istiyorum, durumları iyi olanlarda dahil ama herşey para değil huzur içinde olsa gitmeyi hayal ediyorlar.. Bu cennet vatandan gitmeyi hayal ediyorlar.. Umarım bir gün bu güzel VATAN’da refah düzeyi çok iyi olur.. Sadece içimden geçenleri yazmak. Size yanlış yada absürt gelebilir saygı duyarım
CANIM