Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2022 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.2k 1.1k 1.6m 976
  • ⭐⭐⭐⭐

@ahmetty ooo liseden başlıyor maşallah... ne zaman başvuru yaptı ve vizeyi ne zaman aldı? Bir de danışmanlık firması kullandı mı acaba?

• @elektra, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Emtee ahahah çok iyi. ben bu sene sanırım daha az heyecanlıyım ama geçen senelerde benzer şeyler yapmıştım 😃 craigslist'te eski eşyaları al-sat yapan bir adamdan bisiklet alıyordum bir keresinde az daha 😃

Ben de şey var. Mesela yeni bir teknolojik alet piyasaya çıkar; Telefon, Tablet, Bilgisayar bileşeni, drone vs hemen onun Amerika fiyatına bakıyorum. Sonra, gidersem bunu alırım şunu almam felan diyorum kendi kendime.

• @denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Ping-PONG vallahi ailem hariç kimseden bunu isteyemem... helal olsun size... benim de 2 arkadaşım var biri San Diego da biri de miami de ama hayatta böyle bişey yapamam. Sağolsunlar gel demelerine rağmen gidemem onların yanına... o yüzden houston candır benim için. 😀

Houston candır 🤟🏻

@ahmetty ooo liseden başlıyor maşallah... ne zaman başvuru yaptı ve vizeyi ne zaman aldı? Bir de danışmanlık firması kullandı mı acaba?

O kadarını bilmiyorum ama vizeyi gitmeden 4-5 ay önce almıştı sanırım.

• Hepimiz belliki ordakilerle ve yeni kazanip gidenlerle houston da yeni bir koloni kurar duruma gelicez 🙂 bu kacinilmaz gibi duruyor, ben birde oraya alternatif olarak texas city i inceliyor bu aralar..

• @Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Joey orlando yaşlı memleketi gençliğini bitirme oralarda gel cıvıl cıvıl Tampa'ya 😃

Düşünüyorum ya onu, Tampa tam genç şehriymiş düşünmüyorum değil 😄😄😄

• Yasaklı

@nevzatyildizz, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@katafalk o nasıl imzadır reis ya gece gece bütün umutlarımı aldın götürdün 🙂 İnşallah bu sene sana çıkar da bu son olur ben seni tutuyorum 🙂

15-20 defa başvurup çıkmayan da var hocam, bir umuttur insanı yaşatan 🙂

• @furkann, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Joey hadi bakalım şans yanımızda olsunn 😃 😃

Hadi bakalıım

@Chandler tüm herkese benden sınırsız et. 😀 (şaka değil gerçek bu arada)

@Rhonster abi şurayı bir ekran görüntüsü, bir not alalım lazım olur hahahaha

• @nevzatyildizz, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@YapayalnızGotoU-S, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

kaldı 33 gün.

fotoğraflarla geri sayım yapan bir arkadaş vardı ya nerelerde o gözlerim onu arıyor bu ara özledik paylaşımlarını 🙂

Aa burada kendisi, yine başlar o 1-2 hafta kala merak etmeyin siz haha @Chandler

• ⭐⭐⭐⭐

@Joey bence de... ama şu var hafızamı kaybetsem bu sözü unutmam merak etme 🙂 şu da var gc ile gidersem yanıma alacağıma söz verdiğim 5 kişi var. hepsine sonsuz güvenirim yıllardır. inşallah bir an önce oraya giderim ve önce sizlere sonra da onlara karşı sözlerimi tutmak nasip olur. kimsem olmadığı için nasreddin hoca misali bana damdan düşen biri lazım deyip insanlar benim yaşadıklarımı yaşamaması adına elimden geleni yapmak istiyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@ahmetty, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

O kadarını bilmiyorum ama vizeyi gitmeden 4-5 ay önce almıştı sanırım.

o zaman kanada dan şu an eğitim vizesi alınabiliyor. acaba turist vizesi de alınıyor mu? bilen var mı?

• @katafalk, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@katafalk o nasıl imzadır reis ya gece gece bütün umutlarımı aldın götürdün 🙂 İnşallah bu sene sana çıkar da bu son olur ben seni tutuyorum 🙂

nedense bende böyle olacağım gibime geliyor. hayatta çekilişten hiçbir şey çıkmamış birisi olarak bu endişeyi taşıyorum. inşallah tüm şansımı bu çekilişte kullanırım tek seferde.

@katafalk, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

nedense bende böyle olacağım gibime geliyor. hayatta çekilişten hiçbir şey çıkmamış birisi olarak bu endişeyi taşıyorum. inşallah tüm şansımı bu çekilişte kullanırım tek seferde.

Öyle demeyin ya, sadece sabredelim 33 gün kaldı, ilk başvuruda kazanıp gidemeyen, sonra tekrar başvurup tekrar kazanıp öyle giden youtuber bile var hahaha

• Rüyamda hava alanına kadar gittim bugün. Ama uçak nereye gidiyordu hatırlamıyorum 🙂 .

• @musty, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Rüyamda hava alanına kadar gittim bugün. Ama uçak nereye gidiyordu hatırlamıyorum 🙂 .

green card yillik 50.000 kisiye veriliyor,dunayanin bir cok ulkesinden katilimlar var,her ulke icin kontenjan ayiriyorlarmi bilemem...ya olursa diye bekliyorsunuz,insallah cikar,bizde sizin kadar seviniriz,ne varki yuzde yuz cikacak diye kendiniz inandirmayiniz,bir yanda normal hayat devam etmeli.

• ⭐⭐⭐⭐

@Joey, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@katafalk, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Öyle demeyin ya, sadece sabredelim 33 gün kaldı, ilk başvuruda kazanıp gidemeyen, sonra tekrar başvurup tekrar kazanıp öyle giden youtuber bile var hahaha

haklısınız ama kader, şans vardır ya bi insanda. her işi rast gider ne isterse olur hiçbir şey için çok uğraşmaz ben onlardan değilim maalesef. her yapmak istediğim şey için tırnaklarımla kazımam lazım, didinmem lazım, uğraşmam lazım, emek vermem, para harcamam, zaman harcamam lazım. bu da sana çıktı gibi bi durumum yok maalesef benim hayatımda. verdiğim örnekte birisine geçen sene çıktı mesela ondan bana çıkma ihtimali yok gibime geliyor. kendimi de bu duruma alıştırmaya çalışıyorum. şu da var tabi hayatta neyi çok istesem o iş olmuyor maalesef. bu da sanki yazılı bir kural gibi her zaman karşıma çıkıyor. sizce bu durumları göz önüne aldığınızda bana çıkma ihtimali nedir?

• Türkler kadar gc için can atan, bizim gibi sohbet forumu kurmuş olan başka milletler var mıdır? Yoksa bizim için mi geçerli bu sadece.. Hadi avrupalı öylesine başvuruyor da ne bileyim diğer doğu ülkeleri?

• @Batuhan-X Bildiğim kadarıyla bizim kadar bu işe kendini adamış Ruslar ve Ukraynalılar var sadece.

• @Arthur-Morgan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Batuhan-X Bildiğim kadarıyla bizim kadar bu işe kendini adamış Ruslar ve Ukraynalılar var sadece.

Özbekler de var sanırım. geçen birisi paylaşmıştı başvuru sayılarını oradan gördüğüm kadarıyla söylüyorum.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k