DV2022 Bekleme Odası
-
@Ping-PONG onu da yaparlar yakında, bu gidiş gidiş değil.
-
Bugün günlerden Kars, şafak 36 herkese iyi geceler :)
-
https://youtu.be/uUSMTIpeTvg
Dakikasına bakmayın bittiğine üzüleceğiniz bir hikaye umarım izlersiniz, rastgele çıktı karşıma -
@Corleone Az önce izledim, etkileyiciydi gerçekten
-
https://www.instagram.com/reel/CMoTwNPFr4J/?igshid=zdx5jxx3kgjp
şu videoya denk geldim az önce, ne düşüneceğimi bilemedim. Gülsem mi üzülsem mi bilemedim ama sonradan gülüp geçmeyi seçtim -
Green card çekilişi ne zaman yapılıyor . Başvuru bittikten hemen sonra mı yapılıyor yoksa son 1 ay kalamı ??? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim .
-
bir talihli daha belli oldu.
-
@loser hiç sorma :D bunu bilse hayatında ne değişecek onu merak ediyorum asıl.
-
:D :D :D
-
@Talhagokmenn şu anda forumda KCC çalışan birisi yada akrabası olmadığı için kimse yanıtlayamaz. Sadece senin gibi açıklanacak sonuç tarihini biliyoruz.
-
@ayvalik10 Ilerisi adina bir yatirim amaciyla, Sayin @crazycells forumdan greencardla giden veya gidecek olan birisini Kentucky'de KCC'de ise baslatabilir. Iceriden direk bilgi akisi saglanabilir o sekilde 😅
-
@MySea, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ayvalik10 Ilerisi adina bir yatirim amaciyla, Sayin @crazycells forumdan greencardla giden veya gidecek olan birisini Kentucky'de KCC'de ise baslatabilir. Iceriden direk bilgi akisi saglanabilir o sekilde 😅
Masada mıyız :D :D
-
@Joey, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Masada mıyız :D :D
Masa biziz :smiling_face_with_sunglasses:
-
@Joey bizim olmadığımız masa yok
-
@Talhagokmenn Kardeşim sen neden bir şeyi defalarca sorup ya da var olan bilgileri okumadan yazıyorsun? Trollüyorsan milleti söyle de hep beraber gülelim.
-
Ben dedim. @ayvalik10 bak burada yapman gerekeni yapmanı gerektiren bir durum var dedim.
Buradan @ayvalik10 a sesleniyorum. Abi görevini yerine getiremeyeceksen, yerine başkasını bulalım. Bu kadar da olmaz canım. 🤨
-
@Talhagokmenn, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Green card çekilişi ne zaman yapılıyor . Başvuru bittikten hemen sonra mı yapılıyor yoksa son 1 ay kalamı ??? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim .
sonuclar 8 Mayis'ta aciklanacak.
-
mantikli :) bunu sonuclar aciklandiktan sonra ayrintili sekilde istisare edelim sayin @MySea ...
-
@crazycells ne iş yaparım diye düşünmesem bu görevi üstlenebilirdim :D
-
@Corleone Etkileyici bir anı, film olsa izlenir..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum