Florida
-
-
@Ghost Türkiye'deki büyük şehirler gibi düşünebilirsiniz İstanbul'da Bağcılar-Gaziosmanpaşa vs Nişantaşı gibi gibi sonuçta bu semtlerde İstanbul'da Tampa genç ve canlı bir nüfusa sahip sağlık alanında ve turizmde önde ayrıca çevresinde de güzel şehirler var her birine 20 30 dk lık süreler gidip görmedim tabi ama kazanırsam ilk gideceğim şehir kesinlikle burası
-
Miami’de Harlem denilen bir bölge’de yaşıyorum. Hispanikler hariç bölgede yaşayan tek beyaz benim. Çalıştığım iş yerinde de öyle. Problemli bir bölge mi? Evet . Ancak yabancı için bütün bölgeler problemlidir. Esas bu problemi nasıl çözeceğiniz ile ilgili . Bu anlatacağım husus bile bile lades olan çok tehlikeli bölgeler haric. Onlara kendinizi kanıtlamak ve Kendinizi Anlatmak lazım . Buranın geleneksel yapısına kendinizi Alıştırmanız gerekiyor . Bazı hususlar hemen oturmayacaktır. Ama gün geçtikçe taşlar oturacaktır. Psikopatlar her yerde var İşin ne eyaleti işin County si yada mahallesi var. Bela geliyorsa Sizi bulmak istiyorsa zaten bulur. Sadece kötülüğü yakınıza çağırmayın. Güvenli bölge haritalarını takip edin doğru yeri bulun.
-

-
Ginnie Springs, FL

-
Tampa'cılar https://www.youtube.com/channel/UCfkFU8cVNz20kNGPOqVS_WQ buyrun :D
-
@Rhonster yemişler seni :) bak adam Türkiye de dizi de oynuyor. Tampa da yaşıyorum diyor bir de :) :)

-
@ayvalik10 :D hiç türk dizisi izlemediğimden bilmiyordum abi dediğin iyi oldu :D
-
Fort Myers

-
Desifre etmeyelim sehrimi 😁 fort myers her ne kadar cok bilinmesede bunyesinde international airport bile vardir.
-
@Rhonster teşekkür ederim bilgilensirme için. Bizim de listenin ilk sırasında. Peki Tampa dışında, var mı önerebileceğiniz sakin güvenli uygun bir yer? Bu Tampa'nın çevresinde de olabilir çok farklı yerlerde de olabilir.
-
@ayvalik10 teşekkür ederim bilgilendirme için :)
-
@kaanvercetti evet göz korkutmak için yazmadınız tabii ki ama ister istemez acaba demedik değil :) yazdıklarınızda çok haklısınız. Her eyaletin hemen hemen her yerinde aynı sorunlarla karşılaşmak muhtemel.
-
Sarasota hakkında bilgisi olan orada yaşayan var mı acaba ??
-
@basaknaz @MySea abd macerasına ilk oradan başladı gayet güzel şehre benziyor tampa kadar araştırmadım ama Tampa'dan pek farkı yok gibi sadece nüfus daha yaşlı zaten Tampa'ya da baya yakın.
-
@basaknaz eğer ingilizce yeterli değilse bu sitelerin hepsini edge tarayıcıdan açarsan otomatik olarak türkçe döner. Aynı zamanda chrome ayarın yapıldıysa da türkçe olarak açılır.
https://www.homesnacks.com/fl/sarasota/
https://www.niche.com/places-to-live/sarasota-sarasota-fl/
https://www.niche.com/places-to-live/search/best-places-to-live/c/sarasota-county-fl/
https://www.bestplaces.net/city/florida/sarasota -

Ilk foto fort myers beach. Ikinci foto sanibel island. $100a 1 saatlik ucus egitimi almistik. Esim egitmen esliginde ucagi kullandi 😄
-
-
Miami

-
@MySea sen mi çekiyon bütün fotoları abi ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum