Virginia
-
@tfnsylmz Tam olarak Arlington'da degil de biraz disina dogru evlere/kiralara bakin. Arlington bolgesi en yogun yerlerden birisi. Zaten orada cogunluk metro ve otobusle ise gidip geliyor.
-
@MySea oyle yapicaz sanirim ama olabildigince de yakin olmam gerekiyor ulasim suresini dusuk tutabilmem icin. tesekkur ederim
-
Virginia/Dc bölgesinde is konusunda yardimci olabilecek var mi?
-
@tfnsylmz iyi bir rakam biz bir yıl oturduk rosslyn de geçen ay reston a taşindık . rosslyn metro için çok iyi otobüs içinde, araç park yeri sorunu var aylık 100-125$ bütçe gerekir. Bisiklet ulaşım aracı olarak yoğun kullanılıyor. Biz 1800. eşyalı 1+1 tutuk herşey dahil ama biz istisna olabiliriz bizim fiyat bölgeye göre iyi sayılır. Dc ye yakın olmak güzel sosyal yaşam açısından.Bölgede uzun bir metro hattı var haritadan bakabilirseniz iç bölgelere doğru kiralar daha uygun olabiliyor.
-
@kuzeyyuzu tesekkur ederim hocam evet park ve trafik sorunu var biraz anladigim kadariyla, motosiklet dusunuyorum bi yandan ben de.
-
Merhaba araç alabileceğimiz türk bir dealer var mı?
-
@Ali1990 dealerlarin cogu turk va beachte ozellikle:)
-
Virginia Beach, Norfolk, Hampton vb yerler turizm otelcilik alanında iş bulmak adına imkan sağlar mı?
-
@prowl Saglayabilir ama oralar yasam masraflari acisindan cok ucuz olmayan yerler. Daha guneyde Florida turizm acisindan ve yasam masraflari acisindan daha iyi olabilir.
-
Merhaba, Newport News ve Ashburn bolgesi icin bilgisi olan var mi acaba? Guvenlik ve okul durumu onceligimiz.
-
@cleo Ashburn Loudoun County bölgesine bağlı bir yer. Newport News ise bağımsız. Eğer okul önceliğiniz varsa Fairfax County i tercih edebilirsiniz. Ashburn ile sınır. okullar gayet iyi. Örneğin ABD nin en iyi lisesi TJ High School o bölgede. Diğer okullarda çok iyi. Güvenlik olarak da gayet iyi. Bazı ulusal güvenlik binaları Fairfax bölgesinde. D.C ye de oldukça yakın. Metro ağının içerisinde.
-
@arnblt, içinde söyledi: Virginia
@cleo Ashburn Loudoun County bölgesine bağlı bir yer. Newport News ise bağımsız. Eğer okul önceliğiniz varsa Fairfax County i tercih edebilirsiniz. Ashburn ile sınır. okullar gayet iyi. Örneğin ABD nin en iyi lisesi TJ High School o bölgede. Diğer okullarda çok iyi. Güvenlik olarak da gayet iyi. Bazı ulusal güvenlik binaları Fairfax bölgesinde. D.C ye de oldukça yakın. Metro ağının içerisinde.
Cok tesekkur ediyorum cevabiniz icin. Yonlendirmenize bagli olarsk yeni bir degerlendirme yapacagim.
-
arlington da oturup washington dc calışmak mümkünmü
-
@yapay-zeka Elbette mumkun. Metrorail ile ise gidip gelebilirsiniz. Cogunluk oyle yapiyor. Yalniz Arlington'da kiralar falan buyuk ihtimalle cok yuksektir.
-
Merhaba,
3 hafta sonra Virginia Alexandria’ya gideceğim. 5-6 Bin $ seviyesinde bir araba almayı planlıyorum. Açıkçası araba işine uzak olduğum için güvenilir bir şekilde bu işi halletmek istiyorum. Bu bölgede yardımcı olabilecek ya da referans verebileceği bir satıcı olan birisi var mı? Şimdiden teşekkürler.
-
@dirilo @kuzeyyuzu ve @arnblt bu iki kişi en eskilerden onlara özelden yazabilirsin çünkü her zaman burada olamıyorlar
-
@ayvalik10 Tamamdır. Yönlendirme için teşekkürler.
-
@dirilo Haziran'a kadar Fairfax teyim. Bir sıkıntın olursa yazarsın buradan. Genelde bakıyorum foruma.
Selamlar -
Manassas nasıl
-
Merhaba. Virginia'da mayis ayi icinde 15 gun icin 2 valizimi birakabilecegim bir depo, emanetci vb ihtiyacim var. Icerisinde oyuncak ve giysi olacak. Tehlikeli ya da kiymetli bir sey degil 🙂 Boyle bir hizmet saglayan bir yer bilen varsa yardiminizi rica ediyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum