K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@BugraCan, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Herkese merhaba, nişanlım bu hafta I-129F formunu USCIS'e gönderecek, Türkiye'den ve İtalya'dan (6 aydan fazla İtalya'da yaşadığım için) alacağım adli sicil kaydını da eklememiz gerekli mi? Yoksa onları konsoloslukta olacak mülakata mı götüreceğim? Bir de, intent to marry ve tanışma hikayelerini noterletmeme gerek var mı? Çok teşekkür ederim!
Bu dedikleriniz NVC asamasinda olacak, USCIS asamasinda degil.
Belgeleri noterletmenize gerek yok.
-
@free41, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Merhaba arkadaşlar. Bir kaç sorum olacak.
1- Nişanlım daha önceden devlet yardımından faydalanıyordu. Trump'ın yasalarından dolayı bu vizeyi etkiler mi?
2- Ben Ankara'ya giderken nişanlım hangi belgelerin orjinallerini göndermeli? Hangi belgeleri taratıp göndermesi yeterli olur?
3- Hastane randevusunda ödemeyi dolar olarak mı yoksa tl olarak mı yapmalıyım?
4- Bankaya biraz borcum var. Ayrıca şu anda çalışmıyorum. Bankada param olmalı mı?
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.-
sorun olmamasi lazim, zaten sponsorlukla ilgili belgeler ayrica gerekecek.
-
Mumkun oldugu kadar tum belgeleriniz orijinal olsun, orijinalini alamadiklarinizin taratilmisini goturebilirsiniz. Hangi belgeyi almakta sorun yasiyorsunuz?
-
Ikisi de olur.
-
Problem olmaz.
-
-
@b1whsj58 @Ali-Naci-Okay teşekkür ederim!
-
Arkadaşlar, nişanlım dün itibari ile Şikago’dan USA ye giriş yaptı.. çok kolay geçmiş.. sadece sıradan bir görüşme ile, ikinci göçmenlik görevlisine gönderilmeden ilk kontrolde işlem bitmiş.. 5 dakika bile sürmedi dedi.. elindeki sarı zarfa bakmışlar, daha sonrada pasaportu mühürleyip göndermişler.. ekim 2019 da başladığımız süreç nihayet onun USA ye girişi ile sonuçlandı.. darısı tüm bekleyenlerin de başına.. umarım herkesin yolu açık olur ve en kısa sürede sevdiklerine kavuşurlar.. 🍾🎊🎉🧿🧿
-
@b1whsj58, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Arkadaşlar, nişanlım dün itibari ile Şikago’dan USA ye giriş yaptı.. çok kolay geçmiş.. sadece sıradan bir görüşme ile, ikinci göçmenlik görevlisine gönderilmeden ilk kontrolde işlem bitmiş.. 5 dakika bile sürmedi dedi.. elindeki sarı zarfa bakmışlar, daha sonrada pasaportu mühürleyip göndermişler.. ekim 2019 da başladığımız süreç nihayet onun USA ye girişi ile sonuçlandı.. darısı tüm bekleyenlerin de başına.. umarım herkesin yolu açık olur ve en kısa sürede sevdiklerine kavuşurlar.. 🍾🎊🎉🧿🧿
Çok sevindim sizin adınıza👍👍 bundan sonraki yaşantınızda sevgi dolu bir yuvanız olsun inşallah çok mutlu olun🌹🌹
-
@b1whsj58 hayırlı olsun tebrik ederim. Yeni hayatınızda ailenizle mutluluklar dilerim 🙏 yolunuz açık olsun
-
@b1whsj58 Hocam bilgilendirme icin cok tesekkur ederim. Bende onumuzdeki hafta ucuyorum umarim benim icinde o kadar kolay gecer.Sizin adiniza cok sevindim umarim hersey dilediginiz gibi olur
-
@b1whsj58 Çok sevindim, umarım diğer süreçler sıkıntısız geçer. Darısı başımıza :)
-
Arkadaşlar merhabalar. Ben ilk başvuru yaptığımız dosyada yazılan mail adresimin şifresini kaybettim telefonum kaybolduğundan ve mailime asla ulaşamıyorum. Kısacası artık o maili kullanmıyorum Görüşme için bana mail mi atarlar mektup mu yollarlar acaba ve acaba mailimi nasıl yenileriz başvuru dosyasında teşekkürler
-
@turmex e-mail yenileme işlemeni bilmiyorum fakat NOA1' i nişanlıma hem telefondan sms olarak hemde bi kaç gün sonra eve gelen mektup ile öğrendik. Email gelmedi.
-
Cevap için teşekkürler. İnşallah bende mektup alırım korku sardı eve mektup gelmez diye. Peki sms ve eve gelen mektubun içeriği aynı mıydı öğrenebilir miyim? @runaslan
-
@turmex evet içerik olarak aynı.
-
@turmex ben hiç e mail almadim:) ne k1 de ne de greencard sürecinde bana hiç e mail (konsolosluk hariç) göndermediler çokta önemsemedim. Mektupla bilgilendiriyorlar zaten önemli olan onu kaybetmemek.
-
Teşekkürler cevap için rahatladım bunu duyunca 🙏 @graombze
-
@turmex zaten uscis sana herhangi bir mail veya posta gondermeyecek amerikada basvuru yapana gider posta yalnis hatırlamıyorsam nvc islemler bitiginde göndermişti.geldiğinde ben vizemi almistim.
-
Anladım benim Türkiye deki görüşmem / mülakat dahi nişanlıma bildirilecek o zaman yanlış anlamadım değil mi ? @graombze
-
@turmex hayir Ankara'daki hersey seni ilgilendiriyor. Sen bilgilendirileceksin. Uscis kanadı nişanlın bilgilendirilecek
-
Merhabalar dun itibariyle IAD den giris yaptim biraz bekledim ama bir sikinti cikmadi. Darisi diger arkadaslarin basina. bol sanslar
-
@Ali-Naci-Okay, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Merhabalar dun itibariyle IAD den giris yaptim biraz bekledim ama bir sikinti cikmadi. Darisi diger arkadaslarin basina. bol sanslar
Hosgeldiniz o halde :) bundan sonraki surecte bol sanslar.
-
@Ali-Naci-Okay Hoşgeldiniz.. bol şanslar..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
47
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum