Green Card Çekilişi Başvuru Şartları
-
@PBC-OYUN, içinde söyledi: Green Card Çekilişi Başvuru Şartları
Merhaba başkalarınin hakkını boşa başvurup yemek istemiyorum. Lise ve üstü üniversite mezunu değilim. Svp puanı 7 üstü olan grafik tasarım işini home officede yapıyorum. Şirket eşimin üstüne, ama o başka iş yapıyor. İşin fiili yükü tamamı ile benim üstümde 5 yıldır. sigorta ve benzeri bir sözleşmem yok çalıştığıma dair. Bu şekilde başvuruda bulunmalı miyim? Teşekkürler yanıtlar için şimdiden.
Isiniz sartlari sagliyor ama bu dediklerinizi tarafsiz bir kurumdan yazi ile kanitlamaniz zor olabilir. Ki sirket esinizin ustundeyse bu durumda sizin sirketiniz olduguna da inanmayabilirler.
Acik lise diplomasini almayi dusundunuz mu hic? Bu diploma da kabul ediliyor, bilginize.
-
Arkadaşlar ben ortaokul mezunuyum Tır şöförüyüm Tehlikeli Madde çekiyorum ayrıca tehlikeli medde mesleki eğitim belgemde var ben gren cart başvurusu yaptım ama kafamdaki soruya bir türlü cevap bulamadım svp puanı kaç benim mesleğin bilen bakabilirse sevinirim.
-
@eyyupcakan, içinde söyledi: Green Card Çekilişi Başvuru Şartları
Arkadaşlar ben ortaokul mezunuyum Tır şöförüyüm Tehlikeli Madde çekiyorum ayrıca tehlikeli medde mesleki eğitim belgemde var ben gren cart başvurusu yaptım ama kafamdaki soruya bir türlü cevap bulamadım svp puanı kaç benim mesleğin bilen bakabilirse sevinirim.
-
Merhaba üniversite mezunuyum şuanda çalışıyorum. Mesleğimi bulup baktığımda 7 üzeri olduğunu gördüm. Ancak şuan meslekteki ilk yılım bu durumda başvuramıyor muyum? Ya da başvurmamam mı gerekir? Biraz kafam karıştı bilgi verir misiniz.
-
@viola lise mezunu olmaniz cekilise katilmak icin yeterli, mesleginizin bir onemi yok. yalniz basvuru suresi doldu, gelecek sene ekim gibi dv2023'e basvurabilirsiniz. kolay gelsin.
-
17 yaşındayım Greencard Başvurusu Yapabilir Miyim?
Ve katılmak için 10.000 dolarımızın mı olması gerek -
@toxicbrn, içinde söyledi: Green Card Çekilişi Başvuru Şartları
17 yaşındayım Greencard Başvurusu Yapabilir Miyim?
Ve katılmak için 10.000 dolarımızın mı olması gerekHerhangi bir yas siniri yok, ilk iletiyi bir daha gozden gecirin isterseniz.
Cekilise katilmak icin degil ama ABD'de yasamak icin maddi birikiminizin olmasi gerekiyor, mulakatta ABD'ye yuk olmayacaginizi gosteremezseniz vize alamazsiniz.
-
Merhabalar benim babam %80 zihinsel engelli green card başvurusu ve green card alma noktasında bir sıkıntı yaşar mı
-
merhabalar herkese benim bi sorum olacaktı ben büyükşehir belediyesinde ağırvasıta şöförü olarak 6 yıldır çalışıyorum lise mezunu değilim bu mesleğimle katılabilirmiyim greencard başvusuna teşekkürler
-
@ilkercan https://www.onetonline.org/ buradan mesleğinizin svp değerine bakmanız lazım 7 ve üzeri olması gerek.
-
peki elektrikçiyim kalfalık belgem var onun svp değeri 7,0 bu durumda ne yapmalıyım ve elektrikçi olarak gitsek abd ye illa elektrikçi olarak çalışmak gerekiyo başka işte çalışsak olurmu
-
@Rhonster 6 ila 7 demi olmuyor
-
@ilkercan üzgünüm 7 ve üzeri olmak zorunda
-
@Rhonster teşekkürler
-
@Heisen-Berg, içinde söyledi: Green Card Çekilişi Başvuru Şartları
Merhabalar benim babam %80 zihinsel engelli green card başvurusu ve green card alma noktasında bir sıkıntı yaşar mı
Bulasici hastalik olmadigi icin bir problem olmaz.
Ama ozel bir bakim gerekiyorsa, konsolosluk bu bakimi kendisine verebileceginize dair belge (maddi birikim vs.) isteyebilir.
-
@ilkercan, içinde söyledi: Green Card Çekilişi Başvuru Şartları
peki elektrikçiyim kalfalık belgem var onun svp değeri 7,0 bu durumda ne yapmalıyım ve elektrikçi olarak gitsek abd ye illa elektrikçi olarak çalışmak gerekiyo başka işte çalışsak olurmu
ABD'de istediginiz isi yapabilirsiniz.
Ama sayin @Rhonster 'in dedigi gibi meslek sarti icin 7 ustu puan gerekiyor.
-
@crazycells peki gitmem için nasıl bir yol önerirsiniz
-
@crazycells peki gitmem için nasıl bir yol önerirsiniz
Eger cekilise basvurmak istiyorsaniz, o durumda acik liseyi bitirip diploma almanizi tavsiye ederim.
Cekilis icin acik lise diplomasi da kabul ediliyor.
-
@crazycells merhaba ben elektrikçi olduğumu bahsetmiştim araştırdım açık lise falan bize yani kalfalık belgesi olanlara 1 yıl süreyle ek dersleri verip lise diploması alabileceğimi öğrendim bu bağlamda bir yanda diploma alsam bir yandan greencard başvursam olurmu başvuru tarihi mülakat falan denkgelirmi teşekkürederim
-
@crazycells merhaba ben elektrikçi olduğumu bahsetmiştim araştırdım açık lise falan bize yani kalfalık belgesi olanlara 1 yıl süreyle ek dersleri verip lise diploması alabileceğimi öğrendim bu bağlamda bir yanda diploma alsam bir yandan greencard başvursam olurmu başvuru tarihi mülakat falan denkgelirmi teşekkürederim
Ahhh ahh keşke bu soruyu 8-10 ay önce sormuş olsaydınız. Askerliğini yapmış 21 yaş üstü kişiler yılda 4 kez sınava girebiliyor açık lisede ve bir seferde 35 puan toplanabiliyor. 192 puanlık mezuniyet oranınıda 172 ye düşürmüşler. Şimdiye mezundunuz. Sınavlar uzaktan evden tıkla geç mantığı 😭ama hala geç değil bu durumun ne kadar süreceği belli olmaz. Biryerden başlayın hızlıca.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum