Anadolu Universitesi Kuzey Amerika Programi
-
Eger bir universite mezunu olmak isterseniz Anadolu Universitesine katilabilir ve sinavlarina HOUSTON, MARYLAND ,NEW YORK, TORONTO-KANADA sehirlerinden girebilirsiniz. Turkiyede devam eden bir programda iseniz, naklinizi yapip egitim ogretime devam edebilirsiniz.
Ha benim param cok ya da cok acayip zekiyim Amerikadaki universitelerde okuycam diyorsaniz o baska. Buda bir alternatif ilgilenenlere... Sonucta universite mezunu oluyon bir denklik alir ve birgun bir yerde isine yarayabilir.Detaylar burada:
-
Bu degerli bilgi icin tesekkurler. Eminim bir cok kisinin isine yarayacaktir.
-
@gokcell elinize saglik. Bu program sadece 3-4 yillik ama aciklamalarda yogun ilgi oldugunu soylemislerdi.
Bu konuyu egitim bolumune tasiyorum. -
........
-
Sayın @gokcell Bilgi aktarımınız için teşekkürler
-
Ben anadolu üniversitesi aöf öğrencisiyim. Dış ticaret bölümü. Ön lisans eğitime orada devam etme ihtimalim var mı ? eğitim vizesi altında.
-
Abi şaka gibi siteye girip baktım böyle bir hakkım varmış Ama vize olayını hangi türden alacağımı bilmiyorum.
-
@mutlukurt0534 Anadolu Universitesi Kuzey Amerika Programi içinde söyledi:
Ben anadolu üniversitesi aöf öğrencisiyim. Dış ticaret bölümü. Ön lisans eğitime orada devam etme ihtimalim var mı ? eğitim vizesi altında.
Hayir, maalesef bu amacla vize alamazsiniz. Bu program halihazirda ABD'de bulunanlar icin bir program; Turkiye'dekilerin ABD'ye gitmesi icin degil.
-
@crazycells peki 6 aylık eğitim vizesi alabilme koşulları yokmu sırf oraya nakil olabilmek için.
-
@crazycells peki 6 aylık eğitim vizesi alabilme koşulları yokmu sırf oraya nakil olabilmek için.
Bu program, ABD'de var olan bir universitenin programi degil. Sadece ABD'de bulunan Turklerin hala Turkiye'den online egitim almasi icin olusturulan bir program.
Yani, ABD'de bir Anadolu Universitesi yok, dolayisiyla nakil olmaniz da mumkun degil. Sadece Turkiye'nin her sehrinde var olan acik ogretim universite sinavlarini, bir de ABD'nin cesitli sehirlerine tasimislar. -
@crazycells Desenize yine suya düştü hayaller. Amerikada yaşasam gider university of the people da okurum kim napsın aöf ü :D
-
@crazycells Desenize yine suya düştü hayaller. Amerikada yaşasam gider university of the people da okurum kim napsın aöf ü :D
Mutlukurt oldu hüsrankurt 😁🤣🤭
Gidemicen galiba sen bu gidişle abd ye 🤫😂🇺🇸👍🏻🗽
-
@topraxxx Bezdim valla kanka :D ilk başvurumdu nakavt olduk. Şimdide başka yollar arıyoruz. Ama nafile. Tam hah işte oldu diyoruz. Yine olmuyor. En sonunda hacker olup greencard sistemini hackleyip hepimizi götürecem oraya olan o olacak :D
-
Merhaba. Şu an AOS sürecindeyim, kaydımı ABD'ye transfer ettirmeye çalışıyorum ama sürekli en az 6 ay vize ya da green card cevabını alıyorum. Amerika'dan ulaşabileceğim herhangi telefon numarası da bulamadım. Daha önce AOS sürecindeyim kaydını transfer ettirebilen oldu mu veya ne göndermem gerek?
-
@Kim konuyu hortlattigim için kusura bakmayın ama gerçekten zorundayim... Kimse yok mu aynı durumda olan?
-
@Kim, içinde söyledi: Anadolu Universitesi Kuzey Amerika Programi
@Kim konuyu hortlattigim için kusura bakmayın ama gerçekten zorundayim... Kimse yok mu aynı durumda olan?
Hangi vize ile geldiniz veya hangi kategoriden AOS yapiyorsunuz?
-
@crazycells K1 ile geldim
-
@Kim, içinde söyledi: Anadolu Universitesi Kuzey Amerika Programi
@crazycells K1 ile geldim
I-485 formunun alindigini gosteren belge ile bir daha basvuru yapmayi deneyin isterseniz, henuz basvurunuz onaylanmamis oldugu icin belki kabul etmiyorlardir. Sonucta butun AOS basvurularinin onaylamasini gerektiren bir kural yok.
Direkt telefonla ilgili kisilere ulasip, durumunuzu anlatin isterseniz. ABD'deki tum gocmenlik sureclerine hakim olmadiklari icin sadece netlesmis durumlari bilip, kabul ediyorlardir; belki konusursaniz ikna edebilirsiniz.
-
@crazycells cevabiniz icin teşekkürler. Su an ABD bürolarının hiç bir numarası yok, ABD ile alakalı sadece Türkiye'den WhatsApp numaraları var ve ne zaman sorsam aynı cevabı alıyorum. Email gonderdim yine aynı cevap. Durumumu ne kadar anlatırsam anlatayim anlamiyorlar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum