DV2022 Bekleme Odası
-
Geçenler de akbank dan banka hesabı açtırdım. Bilgileri doldururken amerikan vatandaşımısınız green card var mı diye soruyordu ama Avrupa birliğini falan sormuyordu. Amerikan vatandaşı müşteriler vip mi oluyor
-
@AhmetSelim34 bildiğim kadarıyla amerika da yerleşik iseniz bilgileriniz amerikayla paylaşılıyor, vergilendirme gibi durumlar için diye biliyorum. Hani amerikada kazanıp türkiye de biriktirip vergi kaçağı olmasın diye sanırım
-
@AhmetSelim34 abd de vergi mükellefiyseniz bildirmek zorundalar.
-
@AhmetSelim34 bende halkbankasında şifre yenilerken green card varmı abd vergi mukellefimisinz sorular vardı
-
@yapay-zeka, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@AhmetSelim34 bende halkbankasında şifre yenilerken green card varmı abd vergi mukellefimisinz sorular vardı
Ben işcep te internet üzerinden dolar hesabı açtım.kimse bir şey sormadı veya form doldurmadım.hesap ac bolumu var istedigin para biriminde hesap da acabiliyorsun.sizlere neden sordular veya niye sorma gereği duydular,kime neki hayret .
-
Benim planım hemşirelikten mezun olup tecrübe kazanıp amerikaya gitmek. vatandaş olana kadar yoğun çalışıp minimum seviyede yaşayıp tasarruflarımla türkiyeye geri dönmek. Peki ben bu tasarrufların vergisin hem türkiye için hem amerika için mi ödeyeceğim.
-
@tolgasatir al benden de o kadar... bizim hatunda aynısı... neyse çıksın da sonrasına bakarız...
-
@denizci10 biz daha pratik ve gerçekçi düşünüyoruz onlar daha duygusal düşünüyorlar , aile arkadaşlar vs sanırım ondan
-
yarınsan sonra vize randevuları açılır mı ki acaba :)
-
Bugün azil süreci vardı o ne oldu acaba , Senato bugün toplanıcaktı azil işlemi için
-
@AhmetSelim34, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Benim planım hemşirelikten mezun olup tecrübe kazanıp amerikaya gitmek. vatandaş olana kadar yoğun çalışıp minimum seviyede yaşayıp tasarruflarımla türkiyeye geri dönmek. Peki ben bu tasarrufların vergisin hem türkiye için hem amerika için mi ödeyeceğim.
Hayır, sadece bir ülkede vergi ödeyeceksiniz. Geliri ABD'de elde ediyorsanız vergisini de ABD'de ödersiniz.
-
@tolgasatir katılıyorum ama oraya gidince de keyfini onlar çıkartıyorlar. biz sürünmeye devam... :))
-
@denizci10 heh işte tam olarak keyif çıkarabileceklerine ikna etmemiz gerekiyor sanırım :D
-
@AhmetSelim34 FATCA sorgusu Azerbaycanda bankalardada soruluyor başka ülkede varmı bilmiyorum.Esas olarak şahsın Amerikada vergi mükellefliyi olup olmamasını bilmek için.ABD tarafından bankalara yönlendirilmiş bir sorgu
-
Amerika'da son durum nedir :D
-
Herşey 12 de oluyor var bunda bişey bizim başvuruların sonu başkanların yemini tr saati ile 20.00 :))
-
Turkiyede'ki bircok TV kanallarindada canli yayinlandigi gibi, Trump reis DC'den ayriliyor. Yaklasik 3 saat sonra Biden reis yemin torenine katilarak goreve baslayacak.
-
@Farid burada da bankalar hesap açarken formda abd vatandaşlığı var mı diye soruyor ona göre bildirim yapıyorlar sanırım
-
@MySea ben yurtdışı yayını izliyoum evet uçakla uçtu da biden kendi imkanıyla mı geldi o zaman washingtona akşam izlerim trumpı izlemiştim belki biden izleyince çekilişte kazanma totemi olur :))
-
@crazycells vize görüşmelerinde bir değişiklik olur mu, ne diyorsun?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum