DV2022 Bekleme Odası
-
@travelleth aynı zamanda mürsel(mörsıl)reisin de ikamet ettiği yerdir. 😀
-
@Mst bunu bilmiyordum :)
-

Tünaydın Raleigh!!
Kuzey Karolina eyaletinin başkenti olan şehirdir. Nüfusu yaklaşık 467 bin kişidir. Şehir merkezindeki caddelerde bulunan bol sayıdaki meşe ağacı yüzünden Meşeler Şehri diye de anılır. 1792 yılında kurulmuştur. Compeigne, Kingstan upon Hull, Kolomna ve Rostock kardeş şehirleridir.
-
@AgeGuns, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Aşıyı saat 20:15 gibi oldum arkadaşlar. Sanırım forumda olan tek kişiyim. Hafta hafta foruma girmeye devam edicem durumda bir sakatlık olursa bildireceğim.
Şuanlık samsung telefonumu huwaiye çevirip ,çin komünist partisine üye olma isteiği dışında bir yan etkisi olmadı...
gecmis olsun :) siz de cince konusup yazmaya basladiniz mi yan etki olarak? :)
-
@travelleth elinize saglik :)
-
@hakan0717 benim de Eşim Kıbrıs vatandaşı ben de aynı durumdayım bakalım ne olacak.
-
@Mst, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@travelleth aynı zamanda mürsel(mörsıl)reisin de ikamet ettiği yerdir. 😀
Amerika'ya gidersek mürsel gibi olmayız demi. Bir video izledim de, ne Türkçe konuşabiliyor ne de İngilizce.
-
@Concorde Umarım olmayız. Benim planlar çok daha önce gitmekti aslında bu pandemi dönemi olmasaydı eğitim vizesiyle çoktan gitmiştim ama baktım süreç sıkıntılı gc bekleyeyim dedim o zaman. Hayat pek yüzüme gülmedi şimdiye kadar ama en azından bir kırılma noktası bekliyorum 😁
-
@Concorde kendilerinin forumda ayri bir basligi da var :)
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3401/ilişkilerde-kültür-çatışması-anna-mürsel
-
Başkentten bir kare ✋

-
Case 39 bin ne zamansıra gelir Yoksa yine aglamaga mahkum muyum
-
@Melih-Tokal İngilizce hangi seviyede olmalı orduya girmek için.
-
-
@crazycells acaba yeni başlayan öğretmen maaşları ne kadar ABD de. Eyalet eyalet fark ediyor diye biliyorum. Community college okumak denklik almak ve kredi tutturmak gerekiyor galiba. Avantajı sınav ve merkezi bir atama sistemi olmaması. CV alıp okula başvuru yapılıyor diye okudum bir yerde.
-
@Calibraturbo, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Case 39 bin ne zamansıra gelir Yoksa yine aglamaga mahkum muyum
maalesef henuz 1000'lere bile sira gelmedi... Konsolosluklardaki surec baslamadi...
-
@crazycells acaba yeni başlayan öğretmen maaşları ne kadar ABD de. Eyalet eyalet fark ediyor diye biliyorum. Community college okumak denklik almak ve kredi tutturmak gerekiyor galiba. Avantajı sınav ve merkezi bir atama sistemi olmaması. CV alıp okula başvuru yapılıyor diye okudum bir yerde.
Su iletiyi inceleyebilirsiniz:
-
@crazycells Teşekkür ederim. Çoğu öğretmenin ikinci bir part time iş yaptığı doğru mu acaba ?
-
@crazycells Teşekkür ederim. Çoğu öğretmenin ikinci bir part time iş yaptığı doğru mu acaba ?
bilemiyorum maalesef. Pek cok kisi icin dogru olabilir dediginiz, ama yuzdeyi bilmiyorum :)
ogretmenlik ile ilgili bilgi ve sorularin su baslikta paylasilmasi daha dogru olur:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/522/amerika-da-öğretmenlik-yapmak -
@Soner94 Akıcı bir şekilde İngilizce konuşabilmeli, okuyabilmeli ve yazabilmelisiniz(Sanırım bu en az C1 seviyesinde olmaya tekabül ediyor). Daha detaylı bilgi için bu sayfayı inceleyebilirsiniz. https://www.usa.gov/join-military
-
Merhabalar Dv 2022 açıklanır açıklanmaz kazanırsam hemen banka hesabına para girişi yapmalımıyım ? Konsolosluk ne kadar süredir hesabında para olduğuna bakıyormu açıkçası anlatabilmişimdir umarım bu soruyu
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum