Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @olay
    Merhaba hocam,

    Paketiniz hangisiydi? Ben de buna benzer, kontörlü ama ön ödemesi olmayan, kontör yükledikçe kullanabileceğim bir hat arıyorum. Tr'de iken Abd'den gelen aramalara cevap verebiliyor muyuz? Ve orayı da arayabiliyor muyuz?

    Şu an Skype numarası kullanıyorum ama pek efektif değil. İnternet olmadığı zaman ortada kalıyosun.


  • Merhabalar Amerika’da Türk Hattından Amerika hattına Yeni numaraya geçiş yaptığım zaman eski Whatsapp hesabımı yeni numaramla kullanabilir miyim. Yoksa yeni bir hesap mı açmış oluyorum? Ayarlarda bulunan Hesap Taşıma işleminde bu sağlanıyor mu? Dönüşleriniz için şimdiden teşekkürler.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Maybeoneday, içinde söyledi: ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri

    Merhabalar Amerika’da Türk Hattından Amerika hattına Yeni numaraya geçiş yaptığım zaman eski Whatsapp hesabımı yeni numaramla kullanabilir miyim. Yoksa yeni bir hesap mı açmış oluyorum? Ayarlarda bulunan Hesap Taşıma işleminde bu sağlanıyor mu? Dönüşleriniz için şimdiden teşekkürler.

    Turkiye'deki numaranizi baskasi alip yeni bir whatsapp hesabi olusturmadigi surece eski numaranizi kullanabiliyorsunuz.

    Isterseniz ayni hesabi, sadece numarayi degistirerek de kullanabilirsiniz.

  • ⭐⭐

    Selamlar,

    3 senedir iPhone XS Max kullaniyorum. Bugun artik sarj soketi bozuldu ve sarj olmuyor. Soketin tamir olma ihtimali icin 89$, degisimi ihtimali icinse 129$ odeme cikardilar. Ben de firsattan istifade telefonu mu degissem diye dusunuyorum. Ancak 600-800 dolar bandinda pesin odeme yapmak istemiyorum. Daha once telefon hattiyla birlikte telefon alindigini duymustum. Nasil oluyor bu? Telefon icin ayrica finance mi yaptirmamiz gerekiyor?


  • //////////////


  • Gecen ay AT&T nin prepaid planina gectim. Su an icin memnunum. Online icin gecerli kampanyalari var. Eger pesin oderseniz toplam $318 vergi dahil. 8gb internet, sinirsiz text ve konusma. Deyatlara suradan bakabilirsiniz. https://www.att.com/prepaid/plans/ Ayrica https://www.retailmenot.com a uye olup bu hatti alma islemini retailmenot uzerinden yaparsaniz $40 cash back verecegini soyluyor. Ben once hatti AT&T uzerinden alip sonra ya hele bir bakayim bir kampanya var mi deyip sonrasinda gordugum icin firsati kacirdim.

  • ⭐⭐⭐

    @yalta, içinde söyledi: ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri

    @Edelweiss, içinde söyledi: ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri

    Selamlar,

    3 senedir iPhone XS Max kullaniyorum. Bugun artik sarj soketi bozuldu ve sarj olmuyor. Soketin tamir olma ihtimali icin 89$, degisimi ihtimali icinse 129$ odeme cikardilar. Ben de firsattan istifade telefonu mu degissem diye dusunuyorum. Ancak 600-800 dolar bandinda pesin odeme yapmak istemiyorum. Daha once telefon hattiyla birlikte telefon alindigini duymustum. Nasil oluyor bu? Telefon icin ayrica finance mi yaptirmamiz gerekiyor?

    Trade-in yapmayı deneyin telefonunuzu umarım şarjı tamamen bitmemiştir 🤣 Trade-in için telefonun calisiyor olması, çalıntı olmaması yeterli, XS Max'i Apple $370 a sayıyor kalanını finance yapabilirsiniz yada hattanizin web sitesine bakıp trade-in seçenekleri varsa değerlendirebilirsiniz. Trade-in bazen çok karliya gelebiliyor.

    Nasil derseniz, trade-in de geçerli telefonları trade-in fiyatından daha ucuza bulabiliyorsunuz bazen. Ornegin Samsung S20 ilk çıktığında Samsung trade-in yapıyordu. Trade-in için geçerli telefonlar S10 ve Note 10 serisi telefonlardi. Trade-in fiyatlandirmasi için ekranın sağlam olması, telefonun calisiyor ve çalıntı olmaması gerekiyordu. Bu telefonlara $600 civari trade-in fiyati vermişlerdi ve internette bu özellikte $450 telefon bulup $150 kar edilebilirdi.

    @Edelweiss

    Bende sn @yalta 'nin onerisini tekrarlamak isterim ve ek olarak (eger yeni bir kredi karti almaya sicak bakiyorsaniz) size sadece iPhone almak icin Apple Card'i oneririm. (Bu arada forumda konuyu surada zaten siz acmissiniz 🙂 )

    Apple Card'a basvuruda kredi sorgulamasi yapilmiyor ve ne kadar limit ile kart alabileceginizi iPhone telefon uzerinden gorebiliyorsunuz. Kabul ederseniz kredi sorgulamasini yapiyor. Apple Card ile iPhone urunleri icin 24 ay sifir faiz ile taksit yapiyorlar ve ayrica yuzde 3 cashback var. Ayrica kartin sabit ucreti vs yok.

    "Trade-in + Apple Card'a faizsiz 24 ay taksit" secenegini, hatlarin sagladigi kampanyalara tercih ederdim sahsen. Sebeke saglayicilari telefonu ucuza verirken, sanki hat fiyatlarinda pahali tarifelere uzun vadede sizi bagliyorlar. Yukaridaki oneri ile istediginiz hatti alip istediginiz tarife ile kullanabilirsiniz. Yine de hatla alinan telefonlar ile ilgili tecrubesi olanlar yazacaktir elbette.


  • @FreeWoRLD Apple trade-in icin hangi 2. el telefon mantikli olur sizce?

  • ⭐⭐⭐

    @caglaror Benim deneyim sadece iPhone cihazlarini trade in yapmak oldu su zamana kadar. Elbette kendiniz 2. el cihazi sattiginizda daha fazla kazaniyorsunuz ama ebay vs gibi yerlerde sahtekarliklarla ugrasmak cok zor gercekten. Bence apple trade in sayfasinda gorunen fiyatlara gore karar vermek en dogrusu olurdu.


  • @FreeWoRLD Bozuk, calismayan ve cok eski model iPhone telefonlari da trade in yapabiliyormuyuz?


  • @FreeWoRLD telefonuma en fazla 30$ veriyorlar dursun kenarda daha iyi 🙂


  • @MySea seneler once ingiltereden aldigim iphone 6 ya , trade in de 10 dolar verdi sistem 🙂 . Apple sayfasinda almak istediginiz telefonu secip, sonra trade in seceneginde telefon arkasindaki seri numarasini girerseniz ne verecekleri cikiyor. Denemekten kayip olmaz.

  • ⭐⭐⭐

    @MySea Bildigim kadari ile calismasi gerekiyor. Eger ekrani acilmayan bir cihaz ise sanirim cok dusuk ucret veriliyor veya hic verilmiyor.

  • ⭐⭐⭐

    @aliarmgn Bir kac nesil onceki modellerde muhakkak elden satmak daha avantajli oluyor veya kenarda yedek telefon olarak tutmak cok daha iyi fikir bence de.

  • ⭐⭐

    trade-in nedir bu arada

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @yapay-zeka eski telefonu ver+ para =yeni telefonu al

  • ⭐⭐

    @ayvalik10 yani sıfrdan yeni telefonmu veriyor apple

  • ⭐⭐⭐

    @yapay-zeka Bir nevi eldeki telefonu Apple’a satmış oluyorsunuz. Değeri karşılığı para miktarı yeni telefon alırken indirim olarak kullanılabiliyor veya (Apple) hediye kartı olarak alınabiliyor.

  • ⭐⭐

    @FreeWoRLD güzel yöntemmiş

  • ⭐⭐⭐

    @yapay-zeka Çok iyi değer biçtiklerini söyleyemem ama uğraşmak istemeyenler için bence de iyi.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

99
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum