ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri
-
@FreeWoRLD Bozuk, calismayan ve cok eski model iPhone telefonlari da trade in yapabiliyormuyuz?
-
@FreeWoRLD telefonuma en fazla 30$ veriyorlar dursun kenarda daha iyi :)
-
@MySea seneler once ingiltereden aldigim iphone 6 ya , trade in de 10 dolar verdi sistem :) . Apple sayfasinda almak istediginiz telefonu secip, sonra trade in seceneginde telefon arkasindaki seri numarasini girerseniz ne verecekleri cikiyor. Denemekten kayip olmaz.
-
@MySea Bildigim kadari ile calismasi gerekiyor. Eger ekrani acilmayan bir cihaz ise sanirim cok dusuk ucret veriliyor veya hic verilmiyor.
-
@aliarmgn Bir kac nesil onceki modellerde muhakkak elden satmak daha avantajli oluyor veya kenarda yedek telefon olarak tutmak cok daha iyi fikir bence de.
-
trade-in nedir bu arada
-
@yapay-zeka eski telefonu ver+ para =yeni telefonu al
-
@ayvalik10 yani sıfrdan yeni telefonmu veriyor apple
-
@yapay-zeka Bir nevi eldeki telefonu Apple’a satmış oluyorsunuz. Değeri karşılığı para miktarı yeni telefon alırken indirim olarak kullanılabiliyor veya (Apple) hediye kartı olarak alınabiliyor.
-
@FreeWoRLD güzel yöntemmiş
-
@yapay-zeka Çok iyi değer biçtiklerini söyleyemem ama uğraşmak istemeyenler için bence de iyi.
-
@FreeWoRLD @cnpist Cevaplar icin tesekkurler! Ben iPhone almayi dusunmuyorum. Sadece elimde eski ve calismayan telefonlar var, oylesine eskici gibi aliyorlar mi diye merak etmistim 😁
-
@MySea, içinde söyledi: ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri
@FreeWoRLD Bozuk, calismayan ve cok eski model iPhone telefonlari da trade in yapabiliyormuyuz?
Trade-in icin calisiyor olmasi gerekiyor.
Ben ipad tablet bilgisayar ile ilgili benzer bir problem yasamistim. Bir anda ekran kapandi ve bir daha acilmadi, garanti suresi de gecmisti. Bana cikarttiklari tahmini tamir ucreti yeni ipad'lerden daha pahaliydi :) alet acilmadigi icin "trade-in" programina da uygun degilmis. Ipad su an mutfakta kesme tahtalarinin yaninda yerini aldi :)

-
https://www.youtube.com/watch?v=U2gQE0J00UE
insallah dogru link olmustur @crazycells -
@cnpist aynen :) video'nun sesi yok sanirim, ya da bende calismadi...
ama ipad ile yapilan menemenin tadi bir baska oluyor :D
-
@crazycells aman menemene girmeyelim :) soganli sogansiz ciklmiyor icinden :grinning_face_with_smiling_eyes:
-
Unlocked ile Prepaid arasındaki farkı anlatabilecek var mı? Anladığım kadarıyla Prepaid hatlar kontorlü, Unlocked hatlar ise istediğiniz sim kartı takarak kullanılabilen hatlar. Kısa bir özet geçebilecek varsa sevinirim.
-
//////////////
-
@yalta
Prepaid hatlar hep, ödemesi önceden olan paket/tarifeye mi sabitleniyor?
Mesela hattıma para yükleyim; konuştukça veya mesajlaştıkça kontör düşsün şeklinde çalışan hatlar yok mu? -
@ICu, içinde söyledi: ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri
@yalta
Prepaid hatlar hep, ödemesi önceden olan paket/tarifeye mi sabitleniyor?
Mesela hattıma para yükleyim; konuştukça veya mesajlaştıkça kontör düşsün şeklinde çalışan hatlar yok mu?hayir, dediginiz gibi de oluyor. onlara da "pay as you go" dediklerini hatirliyorum, bunlar da prepaid kabul ediliyor...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
48
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.1k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum