IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@bulls tebrikler arkadaşım. anladığım kadarı ile orjinal sponsor evrakları yetişmemiş, peki görüşmede istemediler mi?
-
@bulls tebrikler..yeni hayatinizda basarilar..darisi diger bekleyen arkadaslarin basina..
-
@basaknaz evet durumunuza göre bir sponsor bulmaniz sart gibi gozukuyor..
-
@bulls hayırlı olsun. Yeni hayatınızda da bol şanslar
-
Videonuzu izledim vizeniz hayırlı olsun @bulls
Videonun başında sponsor belgesinin orijinali istenebilir demiştiniz istediler mi o belgeyi yoksa gerek kalmadı mı? -
@Ozgur-tunali sizce eşimin şimdi ssn alması gerekir mi yoksa sponsor bulup vize alabilirsek Amerika'ya giriş yaptıgimiDa mi almak gerekir ?
-
Arkadaşlar herkese merhaba tekrar,iyi dilekleriniz için teşekkürler..dün vizemin basıldığı haberini almıştım,bugün pasaportum adresime geldi..çok hızlı oldu herşey...
-
@dnzbb Gerek kalmadı,ancak eşimin eski boşanma evrağını sordular,bende zaten NVC nin sistemine yükledim dedim,kontrol etti ve tamamdır şimdi gördüm sıkıntı yok dedi..bir an acaba orjinalini ister mi diye düşünmedim değil...fakat istemedi...
-
@cnnfgm teşekkürler ,umarım sizde sıkıntı yaşamadan vizenizi alırsınız ..:hugging_face:
-
@enrique hayır istemediler,isteselerdi sıkıntı olurdu..
-
@Ozgur-tunali teşekkürler Özgür bey..
-
@e-sh07 video da anlatmıştım fakat yine anlatayım, toplamda 370 dolar ( 370 dolar karşılığı türk liresı olarak da ödeyebilirsiniz,kredi kartı da geçerli)
işlemler kısa sürüyor gözüksede,doktor muayenesi için beklemeniz gerekiyor,eğer bekleyen çok kişi varsa süre yaklaşık 4-5 saat sürüyor..
-
Mülakattan saatler önce ELÇİLİKDEN bana gönderilen E-mail de transcripts kopyasını da benden istediler ve bu evrağıda verdim..
Eğer sizde NVC sistemine transcripts ya da W2 evraklarından birini ya da ikisini yüklediyseniz kopyasını yanınıza almayı unutmayın arkadaşlar..
YA da başka bir sponsor eklediyseniz o kişiye ait olan transcripts ya da W2 yanınızda götürün..
Herkese bol şans diliyorum.. -
Yardımlarınız ve cevaplarınız için teşekkürler yolunuz açık olsun @bulls
-
@dnzbb teşekkürler ,sizinde DQ E-mali aldığınızı gördüm şimdi,umarım mülakat tarihinizi de en kısa sürede alırsınız..bol şans diliyorum size..
-
Arkadaşlar sanırım görüşme tarihimizi ileri bir tarihe erteleme isteyeceğiz. Bunun için şu bilgi vardı web sayfasında "Konsolosluk görüşmesini ileri bir tarihe ertelemek ile alakalı sorularınız için https://ais.usvisa-info.com/ adresini ziyaret edebilir veya Türkiye’den 0850 390-2884 " yada bize gelen mailde "What To Do if You Cannot Keep the Appointment:
Some Embassies/Consulates General reschedule interview appointments themselves; others utilize an outside service provider to reschedule appointments. To determine the proper procedure for rescheduling your interview appointment, please go to the Department of State's web site at: https://nvc.state.gov/prep and click the link to the U.S. Embassy or Consulate interview preparation instructions. Select your interview location from the list and follow your Embassy/Consulate General's instructions listed under "Contact Information" on the right.Bu durumda verilen web sayfasından mı yada telefondan mı sorsak erteleme ne zamana olabilir diye?
-
@dnzbb benden de istenmemisti ancak isteyebiliyorlar..sponsora ait evraklarin orjinallerinide yaninizda bulundurmanizda fayda var.
-
@bulls, içinde söyledi: IR1/CR1 sureci ve mulakat deneyimleri (ABD vatandasi ile evlenip Turkiye'de Green Card almak)
Herkese selamlar arkadaşlar,vizem onaylandı. pek fazla vaktim yok ama yinede yazmak istedim..
ankarada yaşadıklarımla ilgili bir video yaptım..mülakata girecek arkadaşlara belki bir yol gösterir..
Amerikaya gitmeden halletmem gereken çok iş var..sonra tekrar forma katılıp bilgi vermeye çalışacağım..görüşmek üzere..Tebrik ederim hayırlı olsun
-
@bulls, vizen hayırlısı olsun, umarım en kısa sürede bizi de çağırmaya başlarlar. Benim sorum DQ tarihi ile NVC'nin tüm belgeleri kabul etme tarihinin aynı olup olmadığı. Forma girmeye çalışsam da bu gibi terimleri kaçırabiliyorum bazen. NVC dokümanlarımı 01.09.2020 tarihinde "All accepted" konumuna getirdi ve beklemeye geçtik. Şuan hala sistemde dökümanlar NVC'de görünüyor.
-
@Mehmet858 kendi adıma konuşursam aynı gün hem NVC belge onayı aldım hemde DQ mesajı, fakat forumda NVC belge onayı alıp DQ olmayı bekleyenler var, sanırım biraz şans meselesi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum