(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
Merhaba. 28 Aralık a atan randevum tekrar ertelenerek 2021 Eylül olmuş. Bu durum kabak tadı verdi. Bu konuda fikri öngörüsü ya da haberi olan var mıdır. Ne zaman açılır öne çekilir mi vs. Teşekkürler
-
@ozkan8158 ne yazık ki bizler de sizlerle aynı durumdayız. sadece amerikan vatandaşları icin acil immigration vizeleri basıyorlar son iki aydir. hiçbir öngörü yok ve bu nereye kadar böyle devam edecek bilemiyoruz. umudumuz en kisa sürede açılması..
-
@Famel Hocam merhaba. Ben de hali hazırda KKTC'de çalışma izni ile bulunan birisiyim. Evliyim ve çocuk bekliyoruz. Ben de KKTC'den amerika B1/B2 vizesine başvurmak istiyorum. Yalnız gidip gelicem. Arkadaşımın bebeği oldu hem onu görme hem de 15 günlük kısa bir tatil niyetine. Buradaki ofisleri hakkında pek bilgi sahibi değilim ve ilk defa ABD vize başvurusu yapacağım. Süreç nasıl ilerliyor? Bilgi alabilmem mümkün müdür sizden?
-
Yaklaşık 1 sene önce eşime B1/B2 vizesi için başvuru yapmıştım. Covid nedeni ile bu süreçte randevu iki kez iptal edildi. Bu arada bize green card çıktı. Merak ettiğim acaba randevu iptali yapıp ödememizi geri alma ihtimali var mıdır? hazır Covid bahanesi ile randevular iptal edilirken konsolosluk acaba böyle bir güzellik yapar mı?
-
@fiyakasiz-adam, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Yaklaşık 1 sene önce eşime B1/B2 vizesi için başvuru yapmıştım. Covid nedeni ile bu süreçte randevu iki kez iptal edildi. Bu arada bize green card çıktı. Merak ettiğim acaba randevu iptali yapıp ödememizi geri alma ihtimali var mıdır? hazır Covid bahanesi ile randevular iptal edilirken konsolosluk acaba böyle bir güzellik yapar mı?
Konsolosluk degil de, AIS ile gorusun isterseniz. Normalde geri odeme yapmiyorlar diye biliyorum ama bu doneme ait istisna olabilir.
-
Vizeler 31 aralığa kadar askıya alınmıştı,herhangi bir gelişme varmı
-
@Allochthonous vizelerden kastınız B1/B2 vize türü ise onlarda bir yasak yoktu. sadece çok ileri tarihe vize mülakat tarihi veriliyordu. halen de öyle..
-
DS 160 formunda, seyahat giderlerinizi kim karşılayacak sorusu var, burda şirketi seçersek, Şirketten hesap dökümü istenir mi? Yada nasıl bir yol çıkar karşımıza, Yaklaşık olarak 10 yıllık bir limited şirketim var, Bu soruda seyehat giderlerimi "kendim" yada "şirket" dememin bana yararı veya zararı olabilir mi? Turist vizesi olarak başvuru yapmayı düşünüyorum,
-
@Kef14, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
DS 160 formunda, seyahat giderlerinizi kim karşılayacak sorusu var, burda şirketi seçersek, Şirketten hesap dökümü istenir mi? Yada nasıl bir yol çıkar karşımıza, Yaklaşık olarak 10 yıllık bir limited şirketim var, Bu soruda seyehat giderlerimi "kendim" yada "şirket" dememin bana yararı veya zararı olabilir mi? Turist vizesi olarak başvuru yapmayı düşünüyorum,
Sirketin isleriyle alakali bir seyahat duzenliyorsaniz sorun olmamasi lazim, ama yine de sirketle ilgili mektup veya finansal dokumanlar istenebilir.
-
@gucarslan hocam ben randevu nerden alınıyor onu bile bulamadım. Zannetmiyorum vereceklerini.
-
@denizci10, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@gucarslan hocam ben randevu nerden alınıyor onu bile bulamadım. Zannetmiyorum vereceklerini.
su link:
-
Turist vizesiyle Amerika’ya girişler açıkmı şuan. Yakın zamanda giden var mı?
-
@likable, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
evet, hala acik ve Turkiye'den direkt ucusla girebilirsiniz.
-
@crazycells, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Başkan Selamlar. Peki şuan Turist vizesi için randevu veriyorlarmı. Arkadaş vize başvurusu yapmayı düşünüyor.
-
@crazycells, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Başkan Selamlar. Peki şuan Turist vizesi için randevu veriyorlarmı. Arkadaş vize başvurusu yapmayı düşünüyor.
veriliyor, ama aylar sonrasina maalesef.
-
Sayın @crazycells aylar sonrasına randevu verilmesinin mantığı nedir peki? Neden böyle bir yol izliyorlar, kalıcı birşeymi geçici birşey mi? Geçiciyse geçmesi için neyi bekliyorlar? Ben açıkcası F1 için başvuru yapacağım ama okula Nisan-Mayıs gibi başlamayı düşünüyordum.
-
@Majezik, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
Sayın @crazycells aylar sonrasına randevu verilmesinin mantığı nedir peki? Neden böyle bir yol izliyorlar, kalıcı birşeymi geçici birşey mi? Geçiciyse geçmesi için neyi bekliyorlar? Ben açıkcası F1 için başvuru yapacağım ama okula Nisan-Mayıs gibi başlamayı düşünüyordum.
Her hafta kisitli sayida basvuru kabul ettikleri icin...
Kalici mi, gecici mi derken ne demek istediginizi tam anlayamadim ama pandeminin etkileri bitip eskiye dondukce randevu tarihlerinin sayisi cogalacaktir.
Eger lisans, master veya doktora egitimi icin ABD'ye gidiyorsaniz randevu tarihi aldiktan sonra konsolosluga yazin, tarihinizi one cekeceklerdir.
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Özür dilerim yanlış yerde açtım,yardim için teşekkür.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum