Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @yusuf-kilic evet bakmıştık yine baktım sadece dosyamizin açıldığını söylüyor dosyamızı aldıklarında başka bilgi yok

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @turmex, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

    @yusuf-kilic evet bakmıştık yine baktım sadece dosyamizin açıldığını söylüyor dosyamızı aldıklarında başka bilgi yok

    Uzun bir suredir K-1 vizeleri icin mulakat yapilmiyor maalesef, o nedenle surecte bir yavaslama olmasi da normal. Mulakatlar baslayinca tum asamalarin hizlanacagini umuyoruz.


  • @turmex Merhaba, Notice Of Action 1(dosya alındı bildirimi) iniz çok geç gelmiş. biz dosyamızı 8 eylül de gönderdik, alındı mesajı 17 eylüde geldi. İş sözleşmeniz için ise maalesef erkenci davranmışsınız 1 yılı bulabilir süreç.


  • Yok yanlış anladınız sanırım dosyamızı aldıklarına dair mail yollamamızdan bir hafta sonra geldi yani Mayıs sonu gibi
    @runaslan, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

    @turmex Merhaba, Notice Of Action 1(dosya alındı bildirimi) iniz çok geç gelmiş. biz dosyamızı 8 eylül de gönderdik, alındı mesajı 17 eylüde geldi. İş sözleşmeniz için ise maalesef erkenci davranmışsınız 1 yılı bulabilir süreç.


  • @turmex evet öyle olmuş : ) kusura bakmayın.


  • Selamlar herkeslere.. bugün artık 2020 nin son günü.. ve Trump’ın yayınladığı Executive Order larında son günü.. şimdiden herkeslerin yeni yılını kutlar, 2021 nin beklemelerin ve hasretlerin sona erdiği bir yıl olmasını temenni ederim.. Umarım Ankara’nın insafa geleceği bir yıl olur.. sağlıcakla kalın.. Mutlu Seneler...


  • Herkese mutlu sağlıklı bir yıl diliyorum arkadaşlar... 2021 hepimize uğur getirsin... ABD büyükelçiliği mailime cevap olarak en kısa zamanda k1 vize randevularını açacaklarını yazdı. Bugün de DOS şu duyuruyu paylaştı.

    https://travel.state.gov/content/travel/en/News/visas-news/phased-resumption-routine-visa-services.html

    Şimdiden hepimize hayırlı uğurlu olsun,sevgiyle kalın :))


  • @Jossie Merhaba, Başkan Trump yasakları 31 Mart 2021 tarihine kadar uzatmış. K1 nişanlılık vizelerini de etkiliyor mu bu yasak uzatması? Bilgi vermenizi rica ederim. Teşekkürler


  • @yusuf-kilic merhaba. Zaten mevcut yasak varken birçok ülkede k1 vizeleri veriliyordu yani yasak şimdi uzatılsa da bizi etkileyen bir durum olduğunu düşünmüyorum.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @yusuf-kilic, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

    @Jossie Merhaba, Başkan Trump yasakları 31 Mart 2021 tarihine kadar uzatmış. K1 nişanlılık vizelerini de etkiliyor mu bu yasak uzatması? Bilgi vermenizi rica ederim. Teşekkürler

    Bu yasaklar K-1 vizesini kapsamiyor, ama garip bir sekilde konsolosluklar uzun bir sure sanki K-1 vizelerinde de yasak varmis gibi davrandi. Gelen tepkiler sonrasinda bazi konsolosluklarda islemler devam etti...


  • K-1 Vizeleri listeye girdi arkadaşlar Ankara vize görüşmelerine başlıyor :))


  • @Jossie Süper bir haber, Teşekkürler. Randevu alan olur ise bilgi verebilir mi? Bize de moral olur. Sağlıklı Seneler dilerim.


  • @Jossie, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

            Immigrant Visas | U.S. Embassy & Consulates in Turkey
    

    K-1 Vizeleri listeye girdi arkadaşlar Ankara vize görüşmelerine başlıyor :))

    Bu çok güzel haber Ankara’dan mı öğrendiniz


  • @mümine Büyükelçiliğin resmî sitesinde göçmen vizeleri kısmında yayınladılar


  • @Jossie, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)

    @mümine Büyükelçiliğin resmî sitesinde göçmen vizeleri kısmında yayınladılar

    Harikasınız yeğenime müjdeyi vereyim


  • Harika haber.. Herkese hayirli olsun.. Umarim en kisa zamanda randevular verilir ve bizde yolumuza bakariz..


  • Merhaba arkadaslar. Sonunda ben de bir gelisme ile burdayim. Biraz gec oldu ama yine de paylasmak istedim haberleri. Neyse ki sizler de guzel haberi almissiniz sonunda Ankara'dan. 5 gunde asagi yukari her sey halloldu bizim icin. Yeni saglik muayenesi istendi sadece ve 221gye sebep olan o kahrolasi form. Forumu takip edenler bilir bizim dosyamizin 221g yuzunden beklemede oldugunu ve aslinda bir outlier dosya oldugunu. Randevu verilmedi bana sistem asla calismadi dosya numarami bile gormuyordu en son invalid diyordu hep. Emaille iletisime gectiler her sey elektronik oldu anlayacaginiz. Sanirim sistemi sizlere acmadan once bizimki gibi arap saci dosyalardan kurtulmak istediler hemen.

    Henuz giris yaptim malum ve sanirim size en cok giriste olan gariplik uzerine tavsiye vermek istiyorum. Ilk defa iceri arkadaki odada sorguya aldilar K1 oldugumu anlayinca. Daha once pek cok giris yapmistim ama hic boyle baska yere almamislardi. Hep ilk camdan sorup gec diyorlardi. Chicago'da boyledir belki bilmiyorum daha once hep NY'tan giris yapmistim. Uzun ucus sonrasi o odadaki psikoloji gercekten cok sarsici. Yan odalardaki sorgularda konusulanlar- daha cok tek tarafli bagirisilanlar- da iyice sarsiyor insani. Ordaki CBP polisinin birine ''seni Pakistan'a geri gonderirim bak cevap ver duzgun artik' gibi bagirdigini duydum vs. 1 saat surdu benimki de ve artik sinirlerim iyice bozularak cikmistim ordan. Zaten illegal is yapmiyoruz ama oranin psikolojisi cok degisik bir sey. Sizin yaninizda her seyiniz hazir olsun ve mental olarak da hazirlayin kendinizi. Daha once polis cevirmesine bile girmemis biri oldugum icin belki de oyle sarsti beni bu tecrube. Gordugum kadariyla petition ve gonderdigimiz her sey CBP'nin elindeydi. Elden ele gezdirip hepsi bakti sanirim.

    Sonra bugun civardaki evlendirme dairelerini aramaya basladik ve burada da size tavsiye vermek istiyorum siz gelmeden- zaten randevulari acmislarsa 1-2 ay surer gelmeniz max. ins, yavastan arayin cunku genelde haftanin 2 gunu icin evlendiriyormus cogu yer. Bilmiyorduk. Halen evlendirmeyen bir suru yer de var zaten.. Bunu gelmeden book edebilirseniz guzel olur bence. License icin ayri ceremony icin ayri basvuruluyormus. Mesela bizim ikisi de baska countylerde olucak cunku musait degiller ya da calismiyorlar malesef pandemi yuzunden..

    Suan icin aklima gelen bunlar. Hepinize bol şans diliyorum..

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @merveyağmur hayirli olsun simdiden 🙂


  • @Jossie Merhaba arkadaşlar, iki gündür Ankara Konsolosluğa mail gönderiyorum, döndükleri cevap aşağıdaki şekildedir. Ne yapacağımızı şaşırdık nişanlımla. Konsolosluk sitesinde 04.01.2021 tarihinde K-1 randevuları verilecek yazıyor ama gelen mail bu şekilde :((

    ————————————————————————-
    Dear Sir/Madam,

    Greetings from US Embassy, Ankara,

    We have received your email dated January 04, 2021 regarding processing the case of your fiancée visa application in Ankara Consular Section. Unfortunately, at this time, due to significant health and safety concerns associated with the COVID-19 pandemic, we are only providing emergency and mission critical services. We currently are not processing K1 visa application.

    We encourage you monitor our website for updates pertaining to visa services: https://tr.usembassy.gov/visas/immigrant-visas/ and to contact us directly when you see that K1 visa processing has been resumed.

    Sincerely,
    Immigrant Visa Unit
    Consular Section
    U.S. Embassy Ankara


  • Bu da bana bu sabah gelen mesaj.. bence hala nasıl işlem yapacakları konusunda bir netlik yok.

    Dear Sir/Madam,

    Please note we are currently processing a limited number of K-1 (fiancée) visas for Turkish Citizens and residents of Turkey. We will make K-1 appointment slots available on https://ais.usvisa-info.com/. Applicants should review this website for appointment availability and schedule their appointment if possible. Due to health and safety concerns related to the COVID-19 global pandemic, appointments are extremely limited as we emphasize the well-being of our customers and employees. We encourage you to closely monitor our website (https://tr.usembassy.gov/visas/) for updates regarding the services we offer.

    Sincerely,
    Immigrant Visa Unit
    Consular Section
    U.S. Embassy Ankara


Benzer Başlıklar

  • 114
  • 1468
  • 57
  • 50
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

84
Çevrimiçi

40.2k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum