DV2022 Bekleme Odası
-
@nevzatyildizz, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@EzgiLera, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@cnryldz, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Arthur-Morgan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@omondoles, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Bir seyler almak istiyorum (el aleti veya eve bir şeyler) fakat ya çıkarsa boşuna almış gibi olacam gibi geliyor. Çıkmazsa sanırım bir daha başvurmam.
Çıkma ihtimali %1 olan bir şey için sağlıklı bir mindset değil bu bence. Çekiliş sanki yokmuş gibi hayatınıza devam etmenizi tavsiye ederim. Zaten çıkarsa el aleti falan hiç umrunuzda bile olmaz herhalde, yeter ki çıksın :)
%1 iyimser bir oran olabilir mi? :) Belki 0.1 dir o. :)
İyimser değil, rasyonel. Başvuran/kazanan oranı 2021 için %1.26 idi galiba. Gerçi çok fazla kişi seçildiği için herkese sıra gelmeyecek ama kazandınız ekranı görme oranı %1.26.
Hmm. Bu durumda çiftler daha şanslı doğal olarak ikiye katlaniyor. %2,5 güzel rakam. :)))))
Düşündüğünüzden de şanslı aslında çiftler. Çünkü kadınlara çıkma ihtimali daha yüksek :)
Daha doğrusu eşit sayıda kadın ve erkek seçiliyor ama başvuran kadın sayısı daha az olduğu için kadınların şansı daha yüksek oluyor :)çekiliş aşamasında eşit sayıda mı kadın erkek seçiliyor ? böyle bir bilgi var mı ben daha önce hiç duymadım da
Hayir, tabii ki esit sayida secilmiyor :) secilirken bu bilgilere bakmiyorlar.
-
@nevzatyildizz, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@omondoles, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Bir seyler almak istiyorum (el aleti veya eve bir şeyler) fakat ya çıkarsa boşuna almış gibi olacam gibi geliyor. Çıkmazsa sanırım bir daha başvurmam.
Çıkma ihtimali %1 olan bir şey için sağlıklı bir mindset değil bu bence. Çekiliş sanki yokmuş gibi hayatınıza devam etmenizi tavsiye ederim. Zaten çıkarsa el aleti falan hiç umrunuzda bile olmaz herhalde, yeter ki çıksın :)
%1 iyimser bir oran olabilir mi? :) Belki 0.1 dir o. :)
İyimser değil, rasyonel. Başvuran/kazanan oranı 2021 için %1.26 idi galiba. Gerçi çok fazla kişi seçildiği için herkese sıra gelmeyecek ama kazandınız ekranı görme oranı %1.26.
Hmm. Bu durumda çiftler daha şanslı doğal olarak ikiye katlaniyor. %2,5 güzel rakam. :)))))
Düşündüğünüzden de şanslı aslında çiftler. Çünkü kadınlara çıkma ihtimali daha yüksek :)
Daha doğrusu eşit sayıda kadın ve erkek seçiliyor ama başvuran kadın sayısı daha az olduğu için kadınların şansı daha yüksek oluyor :)çekiliş aşamasında eşit sayıda mı kadın erkek seçiliyor ? böyle bir bilgi var mı ben daha önce hiç duymadım da
Bende ilk defa duyuyorum.
@crazycells sizin bilginiz var mı?hayir, boyle bir durum yok.
-
Para var. Loto çikti. Bu sefer de vürüs bahanesi çıktı... Inanılır gibi degil yani Yakıyımmı kendimi
-
@Calibraturbo yakma sen bize lazımsın ankaraya atanırsam tanışmak istediğim ilk kişisin :D
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@asilelif bu yıl sıfır beklenti sıfır heyecan. Bazen aklıma bile gelmiyor. Sadece arada bir forumda ne var diye girip baktığımda hatırlıyorum. Böylesi daha iyi oldu galiba. Çıkmazsa daha az üzülürüm en azından😀
Aynı durumdayız ben bu şekilde hissedeceğimi hiç düşünmezdim o ateş hiç sönmeyecek gibiydi izlemedik Amerika videosu bırakmamistim geçen yıl hergun trulia da ev bakardım 🤦
-
@eesra, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller evet bence de bu yıl daha hızlı geçiyor gibi bir bakmışız Mayıs olmuş bilee😉
@eesra Geçen sene forumda totem yapıyorduk yeni yıl da seneye o ışıl ışıl evlerin içinde olmak var diye nasip bak bir sene nasıl geçti hayaller seneye 🙈
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Günaydınlar herkese, bu sene zaman sanki biraz daha hızlı geçiyor gibi 🙈
Bana da hiç geçmiyor gibi geliyor... Hatta forum bile çok sessiz. Ne bir mülakat tecrübesi okuyabiliyoruz ne yerleşenlerin deneyimlerini...
Evet geçen seneki heyecan yok ama yine de birbirimize hep umut olacağız birimiz düşerse diğerimiZ kaldıracak. @EzgiLera
-
@Calibraturbo, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Para var. Loto çikti. Bu sefer de vürüs bahanesi çıktı... Inanılır gibi degil yani Yakıyımmı kendimi
Tövbe tövbe o nasıl söz vardır herşeyde bir hayır dur bakalım zaman herşeyin ilacı @Calibraturbo
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@bidünya dünyada pandemi olunca insanların önceliği değişti Nisan gibi inşallah pandemi yok denecek kadar azalır da eski heyecanlı günlere dönülür
-
@Hyller aynen Çağlar evet önce onları gönderiyoruz😌
-
@asilelif umarım dönebiliriz. Böyle çok tatsız her şey 😕
-
@Zelene yaaa ben de hep ev bakardım artık bakmıyorum😀
-

Merhaba Atlanta :)
Georgie eyaletinin en büyük kenti ve başkentidir. Yaklaşık nüfusu 498 bin kişidir. 1837'de iki demiryolu hattının kavşağında kurulmuştur. Amerikan İç Savaşı'nda tamamıyla yakılıp harap olmuştur. Sonrasında kendini hızla yenileyip ulusal bir ticaret merkezi haline gelmiştir. 1960'ta ırksal ayrıma karşı Afro-Amerikanların insan hakları mücadelesinde başta gelmiş ve şehir halkının ve liderlerin "çok çalışmadan dolayı nefret edebilme için zamanımız yok" şeklindeki tutumları ile bu konuda progresif yaklaşımları dolayısıyla ABD güneyinden daha değişik olmaları ile tüm dünyada isim yapmışlardır. Şehir, hem karayolları, hem demiryolları hem de hava ulaşımı için Güneydoğu Amerika'nında düğüm noktasıdır. 1998'te açılan Hartsfield Jackson Atlanta Enternasyonal Havaalanı'nın dünyanın en fazla iş gören havaalanı olması nedeni ile dünya ulaşımı için düğüm noktası olmuştur. Yazları sıcak ve nemli geçmektedir. Brüksel, Salzburg, Montego Bay, Rio de Janeiro, Lagos, Taipei, Toulouse, Newcastle upon Tyne, Daegu, Port of Spain, Tiflis, Asmara, Olympia, Bükreş, Cotonou, Salcedo, Nürnberg, Pekanbaru, Ra'anana, Yokneam, Fukuoka ve Kumasi kardeş şehirleridir.
ATLANTA HAKKINDA FUN FACTS!
- "Ormandaki Şehir" lakabıyla tanınır, Şehrin %47,9'u ağaçlık bölgedir.
- Şehir "Peachtree" kelimesinden üretilen 71 cadde ismine sahiptir.
- Amerikan İç Savaşı'nda yakılıp, daha sonra kendini yenilediği için şehrin sembolü Anka kuşudur.
- Şehirde The Varsity isimli, arabanızın içinde otururken yemek yiyebileceğiniz bir restoran bulunmaktadır.
- Şehir, ülkede Amerikan film üretiminde üçüncü sıradadır, bu sektörde gelişim oranında ise birinci sıradadır.
- New York City ve Chicago'dan sonra Amerika'daki en uzun binaların bulunduğu şehirdir.
-
@travelleth bilgiler için çok teşekkürler, Seattle için de bilgilendirme olursa çok sevineceğim 👏👍
-
Edit: @travelleth ekim ayında paylaşım yapmışsınız buldum tek solukta okudum teşekkür ederim 😊
-
Atlanta'nın söyleniş şekli bazen değişebiliyor. Onu da kontrol edebilirsiniz arkadaşlar :)
-
@Hyller inşallah canım benim
-

-
bu yıl yine başvurumu yaptım. uzun zamandır forumu takip etmiyordum. pek değişen bir şey olmamış sanırım geçen sene kazanan arkadaşlar için. hala kcc'den haber bekleniyor herhalde. ne olursa olsun "stan" gibi kafayı sıyırmaya gerek yok. umarım çözüme kavuşur.
-
@kaanvercetti hocam o kişinin bana herhangi bir iletişim bilgisini özelden verir misin? Instagram veya Facebook ta olur. Aynısını ben de yapmak istiyiroum çünkü.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum