IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@Ozgur-tunali Özgür bey acaba diyorum petitioner 'in boşanma evrağının orjinalini istemiş olabilirler mi?
Konsolosluk yeni yeni icatlar çıkardığı için ben böyle düşünüyorum...
daha önce konsolusluk ı-864 sponsor formunun imzalanmış orjinal belgesini istemiyordu,şimdi bazı kişilerden istemişler ya da isteyebilirler deniliyor.Yakın gelecekte iki eşin de orjinal bütün evraklarını isterler hatta çiftlerin mülakata birlikte katılmalarını zorunlu hala getirebilirler..
-
@bulls ben eşime ait orjinal boşanma ilamını (usa dan hemde) götürdüm hemde apostili olarak..tax formu 864 formu orjinali hepsini götürdüm.istenmedi ama yanımdaydı..istenmicek anlamına gelmiyor.istendiğinde bu şekilde ibraz edilirse bir sorun çıkaramazlar.yoksa sinekten yağ çıkarmaya çalışıyorlar bunu biliyoruz hepimiz..
-
-
@bulls yani benim idari işlemin bu evraklarla alakası olma durumu olmadığını düşünüyorum.çünkü herşeyin orjinali bende mevcuttu.onlar bişey istemediki benden...
-
@Ozgur-tunali Özgür bey ben bunu @turgut-yildiz için söylemiştim,divorce paper için 221g formu vermişler,eksik evrak olduğunu söylemişler ve pasaportunu geri vermişler.
-
@bulls 😊 pardon..ama siz götürün yanınızda zaman varken edinin bir şekilde.. görüyorsnz işte
-
@Ozgur-tunali Eşime söyledim eşim postayla göndercek. sanırım UPS kargo ile 4-5 günde gelir, ya da FEDEX...
-
@bulls sizden tam bir hafta sonra onay aldık ve halen beklemedeyiz maalesef.. ben de foruma hep sizden iyi haber gelir diye girip bakıyorum. Size gelirse bize de yakindir diye...
-
@Ozgur-tunali aktif ABD vizeniz bulunuyor mu? B1/B2 gibi. Forumda öyle bir paylaşım görmüştüm. Eğer varsa iptal onayının alınması iki haftayı bulabiliyor şeklinde.
-
@cnnfgm siz onayı ne zaman aldınız acaba? Biz de 27.10 dq olduk bekliyoruz.
-
@cnnfgm Anladım,Ekim ayında DQ maili alanlar hala beklemede..
aslında ekim başı DQ maili alan bazı kişiler kasım sonu için mülakat günü alıp mülakata katılmışlar...o zaman bizede bu sıralar verilmeli diye düşünüyorum...
-
@tantuni hayır yok bir Amerika vizem..sizin?
-
@bulls elinizde olsun.. olurda isterler boşuna zaman kaybı olmasın bukadar beklemeden sonra..
-
@Ozgur-tunali benim geçerli bir B1/B2 vizem bulunuyor. Forum da birisi bunun hakkında paylaşım yapmıştı.
-
@tantuni evet sizin şuanki vizenizi iptal ediyorlar.sizin idari işlem bununla alakalı..
-
@e-sh07 bizim 26.10 onay tarihi. Sizden bir gün önce gelmiş.
-
@tantuni bize daha randevu tarihi bile gelmedi ancak benim mevcut bir turist vizem var. Demekki onay alsam bile idari islem olacak. Öğrendiğim iyi oldu. Teşekkür ederim
-
@cnnfgm Ben görüşmedeyken böyle birşey söylenmedi. AP durumuna düşünce forumda yazılanları okurken karşıma çıktı. 114. sayfada Nihan kullanıcı adıyla böyle bir paylaşım yapılmış. Oraya bakabilirsiniz.
-
dün facebookta, vize konularında soru-cevap yapan, latin kökenli "uzman denilen" bir kişi ile eşim bir süre konuştu. adamın dediğine göre aralık ayında mülakat beklemeyin. herşey donmuş gibi şuan, ocak ile tekrar başlayacak demiş. ne kadar doğru bilinmez tabi.
-
@cnnfgm onay aldığınızda şuan geçerli olan vizenizin iptali on beş gün sürüyor doğrudur.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum