İki aile büyüğüne ayrı ayrı başvuru?
-
İki aile büyüğüne ayrı ayrı başvuru yapabilir miyiz? Annemin üzerine kayıt yapıp bütün aileyi ekledim. Ayrıca bir de babamın üzerine başvurabilir miyim? acil yardım lütfen
-
@Berkay-Aksu 21 yaş üstü kişileri ayrı ayrı olur yaptığın hata geçersiz sakın baban sadece anneni koyacak 21 yaş altı kardeşin varsa onu eklicen yoksa 2 kişi
-
ben 25 yaşındayım ve tek başvurdum. Ancak annemin başvurusuna babamı ve 18 yaşında kardeşimi ekledim. Sorum şu ki tam tersini babamdan başvurup yapmalı mıyım?
-
@Berkay-Aksu evet aynısını yapacaksın
-
Yeni başlık açmaya gerek yok. Var olan başlıkları kullanabilirsiniz
-
@Berkay-Aksu forumda ilgili konular altında sormalısınız sorularınızı halihazırda bir başlık varken yeni bir başlık açmak forum kurallarına aykırı.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum