DV2022 Bekleme Odası
-
Bu ileti silindi! -
Ben de başlıktaki yerimi alayım koltuklar dolmadan..
Hala pasaport çıkarmamış olanlar benim pasaportum 23 saatte teslim edildi ( konum: Ankara) . Ayrıca başvurduğum günün akşamına e-devlete düşmüştü pasaport bilgilerim. Pasaport için randevu almadan gitmeyin, ben gittim buradan sıra numarası veremiyoruz dediler, boşuna gitmiş oldum. Daha sonra randevu alıp gittim. (dediklerim Ankara için geçerli diğer illeri bilmiyorum). Tarayıcı olarak Opera Browser kullandım bir sıkıntı yaşamadım. Fakat formu doldururken çok oyalanmayın hata verebiliyor. Ayrıca başvurularınız için Serkan Yürekli 'nin başvuru videosunu izleyebilirsiniz, oldukça detaylı bir anlatım mevcut.
Başvurunuzu tamamladıktan sonra ekran fotosu almayı, ve başvurunuz alındı ekranını pdf olarak kaydetmenizi tavsiye ederim. daha sonrada bu belgeleri bir kaç ayrı yerde depolayın ki başına bir şey gelmesin. (ben bilgisayar diskine, google drive'a ve telefonuma kaydettim). Bu bilgiler belki çoğunuz için gereksiz ama belki yeni birisi görür, onun için faydalı olur diye yazmak istedim.Herkese sağlıklı günler dilerim
-
Bu ileti silindi! -
@ayvalik10 bende beyaz yaptim program ile ama sitesinde kirik beyaz olabilir dedigi için sormak istedim
-
@uysalkedi sayfayı yenilemeyi denermisiniz. Hata sayfasını yenileyeceksiniz.
-
@ayvalik10 ozel mesaj kutunuza bakabilirmisiniz
-
Selam, ben pasaportumu Tayvan’da yaşadığım için, Tayvan’da T.C. büyükelçiliğinden aldım.Pasapotumu aldığım yer olarak Türkiye mi seçmeliyim(T.C büyükelçisi olduğu için Türkiye toprakları sayılır) yoksa Tayvan’dan aldığım için Tayvan’ı mı seçmem gerek?
-
@uysalkedi edge, firefox ya fa chrome ile dene, çok zaman kaybetmeden hızlıca doldur. Olur bu şekilde.
-
@Emtee, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Harita Teknikeri olarak iş bulabilir miyiz sizce ?
-
@nirvanatika pasaportunda aldıgın yer neresi gozukuyor ?
-
@kaanvercetti başvurumu tamamladım da acaba iletiyi silermisiniz rica etsem foto daha fazla görünmesin
-
@hyprria, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@kaanvercetti başvurumu tamamladım da acaba iletiyi silermisiniz rica etsem foto daha fazla görünmesin
hallettim
-
@kaanvercetti teşekkür ediyorum
-
@uysalkedi Kullandığınız tarayıcıdaki reklam engelleme,izleme önleme gibi eklentileri kapatın.Tarayıcıdaki çerezleri silin,büyük olasılıkla başarılı bir başvuru yaparsınız.
-
Merhaba, ben şuan 2 yıllık üniversite okuyorum ve 2. senem bitti. 1 aylık bir staj yapıp diplomamı alacağım. Gc kayıt formunda eğitim bölümünde neyi seçmeliyim ?
birde e posta yazarken küçük harfle mi yazmam gerek ? -
@Mst, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Merhaba. Bende foruma yeni katıldım. Bu yıl 4. başvurumu yaptım. Kuzenim de ilk defa başvuru yaptı ancak başvuru yaparken her şeyi doldurduk tam onayı verdik site hata verdi. Submit tuşuna basar basmaz sistem gitti. Sayfayı yenilediğimizde herşeye baştan başlamak gerekti öyle yapıp başvuruyu bitirdik.Umarım 2 defa başvuru yapmamışızdır. İlk defa böyle denk geldi. Acaba bilgisi olan yardım edebilir mi ?
sorun olmuyor, yesil "success" yazisini gormediginiz surece basvurunuz yapilmamis demektir.
-
@sadık-ahmet, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Mylife peki submıssıon on progress sonrası başvuru yapabilir miyim
sayfanin sonuclanmasini bekleyin ya hata verecek ya da yesil success yazisina donusecek.
-
@FurkanAydn, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Arkadaşlar ben adress line 1 kısmına A Mahallesi B sokak ismini yazdıktan sonra soka yazıyorum k yı yazamıyorum sizce ne yapmalıyım Sk olarak kısaltma yapsam sorun çıkar mı?
mah sok cad apt gibi kisaltmalar yapabilirsiniz.
-
@uysalkedi, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Herkese iyi aksamlar. Sabahtan beri en az 6 kere denedim. Internet exp. girdim. Bilgisayardan ve cep telefonundan denedim. Giris tamamlanmadan sayfa kapaniyor. Cildiricam. Bu sekilde giris yapamayan var mi? Baskanlik secimi yuzunden mi acaba?
incognito mod ile deneyin, bu sekilde daha az hata veriyor.
-
@DonTurcos, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@uysalkedi Kullandığınız tarayıcıdaki reklam engelleme,izleme önleme gibi eklentileri kapatın.Tarayıcıdaki çerezleri silin,büyük olasılıkla başarılı bir başvuru yaparsınız.
evet, bu oneriye ben de katiliyorum :) 3 cocuklu bir basvuru yaparken normal web browser 4 defa hata verdi ama incognito mod ile ilk seferde yapabildim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum