DV2022 Bekleme Odası
-
@sunflower, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@optimistic ben henüz yapmadım. çünkü neden; merkür retrosunun bitmesini bekliyorum :grinning_face_with_sweat:
Saygı duyarım hocam oda farklı bir totem türü. Bende bugün 3 kasımda yapacağım başvurumu totem diyelim :slightly_smiling_face: Zaten şans gülerde çıkarsa o zaman açıklarım totemimi şimdi büyüsünü bozmayalım :smiling_face:
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@optimistic, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Benim gibi hala başvurusunu yapmamış kimler var acaba :slightly_smiling_face:
Ben 🙈 Bu gece yapıcam inşallah 🙏
Başvurunuzu yapmışsınızdır diye tahmin ediyorum. Bende bugün başvurumu yapacağım 3 kasım :slightly_smiling_face:
-
Gözüm kulağım İzmirde. Hiç green card heyecanı falan kalmadı. Çok canlar yandı, çok acı durumlar var. Kurtarılan canlar bir nebze ümidimizi artırsa da yitip giden canlara üzülmemek elde değil. Arama kurtarma ekiplerini kutluyorum bu arada. Kurtardıkları her can için binlerce teşekkür ediyorum herbirine. Dualarımız İzmir için. Umarım enkazdaki herkes sağ çıkarılır.😔🙏
-
Bu ileti silindi! -
bu sene, geçen seneye nazaran sansımı evlenerek 2 ye katladım :)
bakalım 5. senemde bana yada esimin ilk senesinde ona cıkacak mı.
mayıs ayında görüşmek üzere. -
Bu ileti silindi! -
@ibrahimasar teşekkür ederim
-
@kaanvercetti cevap verdiğiniz için teşekkür ederim sağolun acaba e posta adresimi asıl hali olan küçük harflerle mi yazmalıyım yoksa büyük harflerle mi
-
@hyprria, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@kaanvercetti cevap verdiğiniz için teşekkür ederim sağolun acaba e posta adresimi asıl hali olan küçük harflerle mi yazmalıyım yoksa büyük harflerle mi
Küçük harfle yazmanızı öneririm. Büyük olarak da Türkçe karakter kullanmazsanız sıkıntı olmaz ama çoğu kişi tüm bilgilerini büyük harfle girip epostayı küçük harfle giriyor.
-
Harita Teknikeri olarak iş bulabilir miyiz sizce ?
-
@ibrahimasar, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Cruzer, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Bugün itibariyle 3. başvurumuzu yaptık eşim ve benim adıma o ilk heyecan yok ama olsun..
İnşallah bize çıkar ben bizi tutuyorum :)Ben de sizi tutuyorum. Dürüst tavrınız ve kendim için bir şey istiyorum deme cesaretiniz için kutlarım.
Desteğiniz için çok teşekkür ederim yıllardır greencard bekleyen birisi olarak kendinizden vazgeçip beni desteklediğiniz için :) bu saatten sonra beni seçmezlerse kendileri kaybeder :D
-
Bugün itibariyle 3. başvurumuzu yaptık eşim ve benim adıma o ilk heyecan yok ama olsun..
İnşallah bize çıkar ben bizi tutuyorum :)Ben de sizi tutuyorum. Dürüst tavrınız ve kendim için bir şey istiyorum deme cesaretiniz için kutlarım.
Desteğiniz için çok teşekkür ederim yıllardır greencard bekleyen birisi olarak kendinizden vazgeçip beni desteklediğiniz için :) bu saatten sonra beni seçmezlerse kendileri kaybeder :D
Yoo.. Kendimden vazgeçmiş değilim. Seni de tutuyorum kendimi de... :) 55000 kişi seçiyolaa bize de sıra gelir heralde :)
-
Yoo.. Kendimden vazgeçmiş değilim. Seni de tutuyorum kendimi de... :) 55000 kişi seçiyolaa bize de sıra gelir heralde :)
:) İnşallah sizede bizede sıra gelir bende sizi tutuyorum bu saatten sonra hodri meydan :D
-
Herkese iyi aksamlar. Sabahtan beri en az 6 kere denedim. Internet exp. girdim. Bilgisayardan ve cep telefonundan denedim. Giris tamamlanmadan sayfa kapaniyor. Cildiricam. Bu sekilde giris yapamayan var mi? Baskanlik secimi yuzunden mi acaba?
-
@uysalkedi Herhangi bir vpn app ile farklı bir ülkenin serverine bağlanarak yeniden deneyin.
-
@Masda tesekkur ederim. I ternetten farkli giris srcrneklerini arastirayim o zaman.. 👍🏻
-
:) İnşallah sizede bizede sıra gelir bende sizi tutuyorum bu saatten sonra hodri meydan :D
Amin. Sen hangi eyalete yerleşmeyi planlıyorsun merak ettim.
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Ben de başlıktaki yerimi alayım koltuklar dolmadan..
Hala pasaport çıkarmamış olanlar benim pasaportum 23 saatte teslim edildi ( konum: Ankara) . Ayrıca başvurduğum günün akşamına e-devlete düşmüştü pasaport bilgilerim. Pasaport için randevu almadan gitmeyin, ben gittim buradan sıra numarası veremiyoruz dediler, boşuna gitmiş oldum. Daha sonra randevu alıp gittim. (dediklerim Ankara için geçerli diğer illeri bilmiyorum). Tarayıcı olarak Opera Browser kullandım bir sıkıntı yaşamadım. Fakat formu doldururken çok oyalanmayın hata verebiliyor. Ayrıca başvurularınız için Serkan Yürekli 'nin başvuru videosunu izleyebilirsiniz, oldukça detaylı bir anlatım mevcut.
Başvurunuzu tamamladıktan sonra ekran fotosu almayı, ve başvurunuz alındı ekranını pdf olarak kaydetmenizi tavsiye ederim. daha sonrada bu belgeleri bir kaç ayrı yerde depolayın ki başına bir şey gelmesin. (ben bilgisayar diskine, google drive'a ve telefonuma kaydettim). Bu bilgiler belki çoğunuz için gereksiz ama belki yeni birisi görür, onun için faydalı olur diye yazmak istedim.Herkese sağlıklı günler dilerim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum