[Arşiv] Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
-
@kronos problem olmaz :) bol sanslar...
-
@Joey, içinde söyledi: Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?
Dostlar selam, green card başvurusu yapan kişinin çocuğu 21 yaşından büyük olsa da fotoğrafı yüklemeli mı? Yoksa sadece 21 yaşından küçük çocukların mı fotoğrafları yüklenmeli?
sadece kucukler yeterli, zaten sistem 21 yas ustunun eklenmesine izin de vermiyor.
-
@crazycells @hurricane @Arthur-Morgan Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim.
-
arkadaş, yine son güne bırakmayayım dedim, 10 gün öncesinden başvuruya başladım, şimdi de site çalışmıyor iyi mi? :))
-
Merhaba 6.cı soru bir yakınımın kafasını karıştırdı . Benim arkadaşım 40 yaşında ve Küçükken ermenistanda doğmuş fakat şuan ermenistana giriş çıkış vb yapmıyor . Doğum yeri kimlikde ermenistan yazıyor ama onun dışında hiçbir alakası yok Azerbaycan vatandaşı ve pasaport kimlik vb herşey azerbaycana ait aynı zamanda azerbaycanda yaşıyor . Bu soruya yes mi diyeceğiz yoksa no deyip Azerbaycanı seçmemizmi gerekiyor ? Doğru Bilgi veren olursa çok sevinirim .
-
@MRO04 ben az denedim acıldı yeniden bir bakın derim
-
@crazycells In care of – (eğer postayı sizin dışınızda biri alacaksa) bu bölüme eğer ben evde yokken postanın geldiğinde alacak kişi yani annemin bilgilerini girsem bi problem olmaz değil mi?
-
giremeyenler bu adresi denesin
https://169.253.175.195/
https://169.253.175.195/application.aspx -
Merhabalar,Greencard başvurusu sürecindeyim. 1 yaşında bebeğim var ve abd vatandaşı bildiğim kadarıyla bebeğimi başvuru formuna girmeme gerek yok fakat çocuk sayısı durumuna takıldım oraya 0 yazmamış yanlış bilgi girmemiz anlamına gelmez mi? Kafam karıştı ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Teşekkürler.. -
@MRO04 Geç saatlerde veya sabah erken saatlerde sistem yoğun olmuyor.
-
@seda09 Merhaba, resmi site başvuru yönergesinde sık sorulan sorularda çocuklarla ilgili bölüm sizin sorunuzu cevaplıyor, başvuruya eklemene gerek yok ama eklersen sorun teşkil etmez diyor.
 -
@seda09 Kanaatimce sorun olmuyorsa ekleyin içiniz rahat olur, çocuk sayısını ne yazmam gerek diye düşünmezsiniz.
-
Merhaba bu benim üçüncü başvurum olucak ve ilk defa son günlere doğru bıraktım başvuruyu. Az önce birkaç kez formu göndermeye çalıştım ama bir türlü yapamadım. Tüm bilgilerimi doğru ve eksiksiz girmeme rağmen bir türlü olmadı ve site çöküp durdu. Bir daha başvursam bir sorun olur mu? Herhangi bir kod ve onay mesajı da çıkmadı çünkü. Aynı sorun sizlerde de var mı?
-
Bu ileti silindi! -
@Mylife Teşekkür ederim cevap için. bende okumuştum bu önergeyi. sadece detaycı düşündüğüm için cocuğum varken oraya 0 yazıp sahip olduğum çocuğum hakkında hiçbir bilgi girmemeyi göze alamadım. dediğiniz gibi belirtmem daha iyi olabilir. sadece bebeğim bir yaşında ve hareketli bir bebek olduğu için vize fotoğrafı çekmem beni zorlucak :) bununla ilgili bir tavsiyeniz varmı?
Teşekkürler -
@seda09 Yere yada yatak üstüne beyaz çarşaf sererek çekim yapabilirsiniz, bebeğin gözleri açık olması yeterli malum bebek hareketli olacak eşinizde budurumu hallederse sorun yaşamazsınız, yüzde gölgelenme olmasın yeter, çocuk resminde fazla titiz davranmazlar sanırım.
-
Arkadaşlar merhaba tabletten başvuru sıkıntı yaratır mı yapabilirmiyiz tecrübeli arkadaşların bilgilerini bekliyorum
-
@eesra Bilgileri seri bir şekilde girerseniz sorun olmaz, dv-2020 iphone 5 ile yapmıştım.
Tavsiyem bilgisayardan yapın. -
@Mylife anladım bilg sıkıntılı biraz cesaret edemiyorum donuyor falan o yüzden sordum
-
@dogukan12 Merhaba sayfada bekleme yapmıyorsun dimi, akşam geç saatlerde veya sabah erken saatlerde deneme yapın sistem yoğun olmaz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum