Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)
-
@crazycells Teşekkürler. Ben isteğim düştüğü için green card çekiliş şansım azalır mı ? Daha önce vizdeden de red yemiştim. Ayrıca eşim çalışmıyor ve lise mezunu dengi değil bu nedenlerle eşime sadece benim adımdan mı başvuru yapmam gerek? Eşimle ayrı ayrı yapmak şansımızı artıyor diye okumuştum bir yerde.
-
@evanur12, içinde söyledi: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)
@crazycells Teşekkürler. Ben isteğim düştüğü için green card çekiliş şansım azalır mı ? Daha önce vizdeden de red yemiştim. Ayrıca eşim çalışmıyor ve lise mezunu dengi değil bu nedenlerle eşime sadece benim adımdan mı başvuru yapmam gerek? Eşimle ayrı ayrı yapmak şansımızı artıyor diye okumuştum bir yerde.
Esiniz sartlari saglamiyorsa kendisi basvuru yapmamali, siz sartlari sagliyorsaniz basvuru yapabilirsiniz. Cekilis sansinin azalmasi diye bir sey yok, tamamen kura bu... isminiz rastgele seciliyor...
-
@historian Kardesler uzerinden 13 yil ve uzeri oluyor bilginize
-
@crazycells 24 yasindaydi.
-
Merhaba, F3 kategorisinde başvurum var,
son işlem gören dosya tarihi "61.5 Months to 80 Months | U.S. citizen filing for a married son or daughter over 21 | February 18, 2014" görünüyor.
Fakat benim başvuru tarihim 13/09/2013, ancak bana nihai bir yanıt gelmedi. Ayrıca "outside normal processing time" formunu online olarak dolduruyorum hep hata veriyor.
-
@ucakci web browser'daki incognito mod'da denediniz mi?
-
@crazycells başka bir browserdan denedim şimdi , gitti form . Teşekkürler. Peki benim dosyamın tarihi geçmesine rağmen yanıt gelmemesi neden olabilir acaba ?
-
@ucakci, içinde söyledi: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)
@crazycells başka bir browserdan denedim şimdi , gitti form . Teşekkürler. Peki benim dosyamın tarihi geçmesine rağmen yanıt gelmemesi neden olabilir acaba ?
Bu donemde hem USCIS'te hem de NVC'de gecikmeler olabilir diye dusunuyorum.
-
@ucakci sizde 21 yas ustu abd vatandasinin evladi statusundeyseniz benim evrak onayi 23 temmuz fakat hala bir mulakat ayarlanmadi.
-
@Doncarleone sizinle aynı gün başvurmuşuz(enterasan) ancak size onay Kasım 2019 da gelmiş, bana daha onay mektubu gelmedi(NOA2) , onu sorguluyorum. Ayrıca evlimisiniz bekar mı ? Ben evli olduğum için geciktiğini düşünüyorum. Yinede en azından onay maili çoktan gelmeliydi.
-
@ucakci ben bekarim o sebeple olsa gerek. Mesela kiz kardesim evli esi memur oldugu icin pek ugrasmadi soyadi vs degisikliginden dolayi birakti sureci takip etmeyi. Benden yaklasik 45-60 gun sonra onunkide olmustu.
-
@ucakci Dogru bildiniz kiz kardesim sureci takip etmeyi birakti evli oldugu icin esinin is vb durumundan dolayi ona da yaklasik 60 gun sonra geldi.
-
https://immigrationforum.org/article/president-trumps-proclamation-suspending-immigration/
22 haziran trump kararnamesi geregince biz banlanmisiz 31 araliga kadar. Boyle sansi seveyim :)
Family-Based Permanent Immigrant VisasIR-5 visas for the parents of U.S. citizens
F1 visas for the unmarried adult children of U.S. citizens
F2 visas for the spouses and unmarried children of U.S. lawful permanent residents (green card holders).
F3 visas for married sons or daughters of U.S. citizens.
F4 visas for adult siblings of U.S. citizens. -
Bugün şöyle bir mesaj aldım , ne anlama geliyor. ?
On November 2, 2020, we sent your case, Receipt Number EACxxx, to the Department of State for visa processing. You can find general information on Consular Processing by visiting our website at www.uscis.gov . The website will provide information on what to do next, who to contact, and how to inform us of any changes in your situation or address.
-
Arkadaşlar bir sorum olacaktı ABD vatandaşı ile Türkiye’de evlenenlerin ABD ye geldikten sonra greencardının gelmesi ne kadar sürüyor
-
@ucakci, içinde söyledi: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)
Bugün şöyle bir mesaj aldım , ne anlama geliyor. ?
On November 2, 2020, we sent your case, Receipt Number EACxxx, to the Department of State for visa processing. You can find general information on Consular Processing by visiting our website at www.uscis.gov . The website will provide information on what to do next, who to contact, and how to inform us of any changes in your situation or address.
Sureciniz NVC'ye aktarilmis... NOA2'yi almissiniz yani.
-
@hjkkll, içinde söyledi: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)
Arkadaşlar bir sorum olacaktı ABD vatandaşı ile Türkiye’de evlenenlerin ABD ye geldikten sonra greencardının gelmesi ne kadar sürüyor
Resmi bekleme suresi 120 gun.
-
Bu ileti silindi! -
@crazycells Teşekkür ederim, zaten az önce approved mesajı da geldi. 7 yıl sonra gelen NOA2 :)
-
@crazycells Teşekkür ederim, zaten az önce approved mesajı da geldi. 7 yıl sonra gelen NOA2 :)
F3 kategorisi icin normal :) gozunuz aydin diyelim :) surecin bundan sonraki kisminda bol sanslar :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum